Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Fantasista
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Fantasista » 08 jul 2019, 21:40

Najgori su ti što pljuju raju sa sela a kad ih pitaš odakle im je jedan od roditelja onda se počnu crvenit. Sve mrtvi seljaci i samo zato što je rođen u Tuzli prije 30 god. kao da ga je Bog lično poslao na ovaj svijet. Ufurani više od nekog ko je rođen u Beču ili Berlinu.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 jul 2019, 21:41

Postoji ogromna razlika između Tuzlaka i Podrinjaca.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jul 2019, 21:44

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 jul 2019, 21:45

Tuzlak@ je olicenje svega onog sto ne valja u Tuzli...Ne kazem da je u ostatku drzave ispravno,ali mora postojati jasna razlika izmedju vjere, stranke i drzave...
Socijaldemokratija je politicka a ne vjerska ili nacionalna opcija.
Iz istog razloga mrzim i sda pulene, jer ti nisi veci Bosnjak,ili Musliman ako si sda, niti si obrnuto manji,ako nisi...
Durakovic kao socijaldemokrata,bio je rahmetli, veci Bosnjak i patriota od komplet sdp i sda zajedno.
To mozgovi kao Tuzlak ne mogu,ne zele da svate...
Ta tuzlanska posebnost ,tolerancija suzivot polako se pretvara u sizofreniju prema svemu islsmskome,bosnjackome ...Socijsldemokratija kao ideja je ok...Ali ovo sto radi Imamovic u Tuzli je ludilo...i uvjek neko drugi kriv...sda bradonje vehabije arapi federacija stranci marsovci...Ali nikada oni..nizasta..ne daj boze
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 08 jul 2019, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 08 jul 2019, 21:45

Šta je ovo, sve seljadija na forumu :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 jul 2019, 21:52

Svi smo mi seljačine i điberi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 jul 2019, 21:57

Ima li neko da studira u Tuzli? Imam par pitanja.
"We need to suffer. And we need to fight."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jul 2019, 21:57

Brcanskamalta je napisao/la:Tuzlak@ je olicenje svega onog sto ne valja u Tuzli...Ne kazem da je u ostatku drzave ispravno,ali mora postojati jasna razlika izmedju vjere, stranke i drzave...
Socijaldemokratija je politicka a ne vjerska ili nacionalna opcija.
Iz istog razloga mrzim i sda pulene, jer ti nisi veci Bosnjak,ili Musliman ako si sda, niti si obrnuto manji,ako nisi...
Durakovic kao socijaldemokrata,bio je rahmetli, veci Bosnjak i patriota od komplet sdp i sda zajedno.
To mozgovi kao Tuzlak ne mogu,ne zele da svate...
Ta tuzlanska posebnost ,tolerancija suzivot polako se pretvara u sizofreniju prema svemu islsmskome,bosnjackome ...Socijsldemokratija kao ideja je ok...Ali ovo sto radi Imamovic u Tuzli je ludilo...i uvjek neko drugi kriv...sda bradonje vehabije arapi federacija stranci marsovci...Ali nikada oni..nizasta..ne daj boze
Imamovic svoj posao radi, ne moze on biti kriv za nesto protiv Bosnjaka jer nema te ovlasti. Za sve lose kod Bosnjaka su krivi seljaci koji vode kantone i Federaciju. Takvi su napravili demografsku katastrofu jer ne rade svoj posao 25 godina.
Znaci ko je tu neprijatelj, a ko ne? Evo ako su to Bosnjaci ti i ako takve neko brani sa zadovoljstvom cu pljuvati redovno i po njima i smrdjeloj IZ pa mozda nekad za 20 30 godina skontate. Jer evo nije dobar Imamovic, vi veliki Bosnjaci nam dovedite jednog od dvojice Salka :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 jul 2019, 21:59

Captain4 je napisao/la:Ima li neko da studira u Tuzli? Imam par pitanja.
Ne studiram, ali sam upoznat, pitaj?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 jul 2019, 22:00

Pitaj, šta te zanima?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jul 2019, 22:01

Sarmelino je napisao/la:
ovaj momak zna sve, njega pitaj slobodno ;)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 jul 2019, 22:01

Eto vidis da je sa budalom tesko nesto realno i ozbiljno pisati....
Gdje sam ja branio bilo koga....Dzaba kada ti ne kontas i da te istina u potinjak spuca.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 jul 2019, 22:02

harden je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:
ovaj momak zna sve, njega pitaj slobodno ;)
Hvala hardene. :kafa:
"We need to suffer. And we need to fight."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jul 2019, 22:10

Brcanskamalta je napisao/la:Eto vidis da je sa budalom tesko nesto realno i ozbiljno pisati....
Gdje sam ja branio bilo koga....Dzaba kada ti ne kontas i da te istina u potinjak spuca.
Ne znam kako vagas ko je patriota. Eto covjek za kojeg mislis da nije je inicirao spomenik Bosanskom kralju, napisao par knjiga o BIH historiji i zalaze se za ukidanje kantona. Uz to je stvorio u gradu gdje je solidne uslove za zivot, problem je sto stvaranje posla nije njegova ovlast.
Po meni dovoljno da je veci patriota od svih tih tamo koji se dice da su patriote.

Ne gleda ni prema Turskoj, ni prema Arapima ni prema AU, ni prema Srbiji, Hrvatskoj vec samo prema BIH.

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 08 jul 2019, 22:20

Frenkie je iz Podrinja, pa je najviše ispromoviro Tuzlu u zadnjih 20 godina.
Let's talk about SIX baby!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 jul 2019, 22:26

Fowl95 je napisao/la:Frenkie je iz Podrinja, pa je najviše ispromoviro Tuzlu u zadnjih 20 godina.
Iz Semberije. :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 jul 2019, 22:36

Joj da hoće sudnji dan
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 jul 2019, 22:38

tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Eto vidis da je sa budalom tesko nesto realno i ozbiljno pisati....
Ne znam kako vagas ko je patriota. Eto covjek za kojeg mislis da nije je inicirao spomenik Bosanskom kralju, napisao par knjiga o BIH historiji i zalaze se za ukidanje kantona. Uz to je stvorio u gradu gdje je solidne uslove za zivot, problem je sto stvaranje posla nije njegova ovlast.
Po meni dovoljno da je veci patriota od svih tih tamo koji se dice da su patriote.

Ne gleda ni prema Turskoj, ni prema Arapima ni prema AU, ni prema Srbiji, Hrvatskoj vec samo prema BIH.
A ne,on samo u predizbornim skupovima ismijava pokrivene muslimanke,i ispija vino sa Kacavendom,dokazanim pedofilom.
A jeste stvorio je uslove ,pa onda od Tuzle i privatnu prciju....I o tome mozemo nasiroko....
Cuj kako vagam...
Pa kazem ti opet Durakovic kao socijaldemokrata je veci patriota i Bosnjak bio,od komplet sda...Pa ti kontaj sam.
Ovo sto danas kao stranka promovira sdp na celu sa Imamovicem u Tuzli je sve kontra za sta se zalagao Durakovic...Covjek se prevrce u mezaru od muke.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jul 2019, 22:40

Nije on uopste ismijavao pokrivene muslimanke vec Bakirovu viziju BIH, a sto se tice Kacavende bio je pozvan na otvaranje obnovljene crkve na podrucju Tuzle. Nije on birao goste vec se pojavio kao gradonacelnik. Eto on je bas uzivao.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 jul 2019, 22:49

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 5 gostiju.