FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ouu Duncan Duncan zvijer, sad Duncana a na kraju sezone Guarina 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- invincible1921
- Kontakt:
ma jes dobar nema sta ,svaka mu cast,ali brate nije to rijesenje na duze staze.Sta ces za godinu dvijearminz je napisao/la:Ma Palacia se treba dobro drzat, sta ti je![]()
Upravo se odrzava sastanak sa ljudima iz Torina da se odredi na koji nacin ce se obavit transfer..spominje se cifra od 1.5mil i pola ugovora nekog od MBayea il Duncana..ocekuje se da ce dogovor bit sklopljen ubrzo, izgleda da se cekalo da Thohir dodje u Milan pa da se zavrsi
Evo spominje se i posudba Banege, u slucaju prodaje Guarina
=\_1921_/=
@10DelPiero
sa ljudima iz FC Torina
@invincible
Ma znam sta govoris, al super je on kakve su igrace nasi krenuli dovodit..neka njega jos koju godinu dok ne budemo mogli dovodit provjerene igrace
sa ljudima iz FC Torina
@invincible
Ma znam sta govoris, al super je on kakve su igrace nasi krenuli dovodit..neka njega jos koju godinu dok ne budemo mogli dovodit provjerene igrace
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Banega se povezuje s nama ima 3 godine..
vjerovatno i ovaj put neće biti ništa od toga, iako bi nam u ovom trenutku legao samo tako... njega i Pastorea dovest na posudbu i do kraja sezone mirni 
#Ausilio OUT
- invincible1921
- Kontakt:
ma kad smo kod tih pojacanja,meni samo nije jasno gdje izvlace ova "pojacanja"arminz je napisao/la:@10DelPiero
sa ljudima iz FC Torina
@invincible
=\_1921_/=
Dali smo 1,5+Bennasija za D'Ambrosia 
Izgleda i Colombija
Izgleda i Colombija
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Kako ja vidim pola ugovorasanjingr je napisao/la:Dali smo 1,5+Bennasija za D'Ambrosia
Izgleda i Colombija
http://www.fcinternews.it/focus/benassi ... sio-140520" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Sanjine prepade me 
Sent from my C6603 using Tapatalk
Upravo ste,moja greskaarminz je napisao/la:Sanjine prepade me
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
hhh kao da GDs pravi ovaj forum lol
http://www.fcinternews.it/news/laudisa- ... ega-140518" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/news/laudisa- ... ega-140518" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Ajd nek nas cuju i za fernanda, tad bi imali ekstra vezni red a mogu se oba dovest..
---Fernando----
Kova---Banega
---Fernando----
Kova---Banega
Evo ga ziv,dogovara D'Ambrosia
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Di Marzio: " 1,5m, pola ugovora Benassija i pola ugovora Colombia u totalu je nesto manje od 3 miliona za D"Ambrosia."
Puno je to za igraca koji ce biti slobodan na ljeto, ali neko nam je komplicirao transfer, pa smo morali dublje zavuci ruku.
I dalje krivim Brancu i kompaniju sto nisu na vrijeme zavrsili transfer.
Puno je to za igraca koji ce biti slobodan na ljeto, ali neko nam je komplicirao transfer, pa smo morali dublje zavuci ruku.
I dalje krivim Brancu i kompaniju sto nisu na vrijeme zavrsili transfer.
Necete vi brata Beppea da slushate, Pereira zvijer.Tritolone je napisao/la:Zanimljivo, Perreira je jucer bio igrac utakmice za svoj Sao Paulo, upisa 2 asistencije
Predobra formacija, kao da si mene pitao.Steta sto nas niko ne pita.Jericho je napisao/la: _______________Handanović______________
D'Ambrosio__Campagnaro___Rolando____Juan/Naga
_______Taider/Cambi______Kovačić________
Palacio___________Alvarez___________Botta?
_________________Icardi__________________![]()
... dok je god ovo magare na klupi sa retardiranim tri u obrani navijam da svaku izgubimo...
Jel 100% gotovo to s Dambrosijem? Da slavimo prvo pojacanje!
Amar Osim selektor BiH
- Interista02
- Kontakt:
Da se hoće Cambijeva povreda zakomplikovati, i da Kuzmanovic slomi nogu, pa niko sretniji od mene
Botta će sve više, i više dobijati priliku. Odigrat će on zapaženu ulogu do kraja sezone
Botta će sve više, i više dobijati priliku. Odigrat će on zapaženu ulogu do kraja sezone
Zadnja izmjena: Interista02, dana/u 27 jan 2014, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Botta je po meni zvijer igrac! Malo da se oslobodi pritiska i da krene ekipu on bi bio najvece pojacanja siguran sam!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
I Mazzari misli isto, brankica ga je namjeravo nekom poklonit al je srecom Mazzari djelovo..mislim da ce imat dobru minutazu, nadam se da ce iskoristit
- invincible1921
- Kontakt:
prema navodima hernanes 99% kod nas
e ovo mogu prihvatiti nije bas idealno al haj 
=\_1921_/=
Otkud ti to? Ja ne nadjoh nigdje.
Dobar je Hernanes ali preskup i blizi se godinama kada brazilci popustaju u formi.
Dobar je Hernanes ali preskup i blizi se godinama kada brazilci popustaju u formi.
- invincible1921
- Kontakt:
ma sad mi jaran posla nez koja je strniaca ukido,ma vala kad moze miliot od 51 igrat moe i on i ja sam protiv starackog doma ,al haj ovaj nije tako losThorin je napisao/la:Otkud ti to? Ja ne nadjoh nigdje.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.