FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 03 jun 2025, 12:00

Saurman je napisao/la:
03 jun 2025, 11:54
Gledam Williams traži platu 355k € sad ima 200k jel' ovaj mali koristi neke droge ili neko u bližoj familiji.Traži platu kao da je spoj Robbena i Riberya.
Isto ko i ti kad radis u manjoj firmi za 2500KM, hoce te neka veca firma pa im ti kazes 3500KM.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 jun 2025, 12:19

Total prize money pot: USD 1 billion, comprised of a sporting performance pillar of USD 475 million and a participation pillar of USD 525 million.

Sporting performance pillar: USD 475 million

Stage Per club

Group Stage (three matches) USD 2.0 million win/1.0 million draw per club
Round of 16 + USD 7.5 million
Quarter-Final + USD 13.125 million
Semi-Final + USD 21.0 million
Finalist+ USD 30.0 million
Winner+ USD 40.0 million

Participation pillar: USD 525 million

Continent Per club

Europe USD 12.81-38.19 million *
South America USD 15.21 million
North, Central American & Caribbean USD 9.55 million
Asia USD 9.55 million
Africa USD 9.55 million
Oceania USD 3.58 million

*Determined by a ranking based on sporting and commercial criteria
Po ovim pravilima meni ispada za sporting performance 505 milki (96+120+105+84+60+40) umjesto predviđenih 475 milki usd ukupno (službena fifa stranica).
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 03 jun 2025, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 03 jun 2025, 12:26

Saurman je napisao/la:
Gledam Williams traži platu 355k € sad ima 200k jel' ovaj mali koristi neke droge ili neko u bližoj familiji.Traži platu kao da je spoj Robbena i Riberya.
Koliko sam čitao, njemu se uopće ne ide iz Španjolske.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jun 2025, 12:37

harden je napisao/la:
03 jun 2025, 12:00
Saurman je napisao/la:
Isto ko i ti kad radis u manjoj firmi za 2500KM, hoce te neka veca firma pa im ti kazes 3500KM.
Fazon je u tome što su svi odustali kad su vidjeli koliko traži povukli se Barcelona,Real,City,Arsenal,Bayern.

Bayo je napisao/la:
03 jun 2025, 12:26

Koliko sam čitao, njemu se uopće ne ide iz Španjolske.
I neće otići bar ne dok mu je brat agent,valjda mislio da masno unovči burazera poslije Evropskog prvenstva ali im ne ide planu.

Čudi me da Bilbao ima ovako blesave ljude u upravi,onom Inakiju dali 220k sedmično a ovamo ih nakantao mrtvi Utd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 jun 2025, 14:19

ledar je napisao/la:
03 jun 2025, 00:24
Ako ništa na WC mogu na stoperima igrat Staniša i Kurecka, do četvrfinala kad bi se priključio Tah. Problem bi eventualno mogla bit utakmica osmine finala sa Flamengom, oni nisu baš naivna momčad. U 1/4 finalu bi trebali igrat sa Atleticom/Portom, a u 1/2 finalu sa Cityjem. Finale protiv PSG/Real. Sad oćel to bit baš tako će da vidime.
Ovo je krivo: u 1/8 finalu bi igrali sa Flamengom, u 1/4 finalu sa Atleticom/Portom, u 1/2 sa PSG/Chelsea a u finalu sa Real/City/Inter/Dortmund.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 jun 2025, 14:43

Ono što je bezveze je što se ovakav format svjetskog klupskog prvenstva može održavat svake 2 godine jer su u tim terminima europska i svjetska reprezentativna prvenstva. Ali kad god je u pitanju ovako velik novac ništa nije bezveze.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jun 2025, 15:27

Saurman je napisao/la:
03 jun 2025, 12:37
Fazon je u tome što su svi odustali kad su vidjeli koliko traži povukli se Barcelona,Real,City,Arsenal,Bayern.
Dobro i? Ocigledno mu je dobro i tamo, ne zuri sa transferom, komfort zona, dobro placen, Bask.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jun 2025, 16:36

Information about secret meetings leaked: Wirtz rejected Bayern move probably because of Musiala

A key reason for Wirtz's decision was apparently the feared competition with Jamal Musiala. Both players prefer the central, attacking midfield position, which would have involved Wirtz in an unnecessary positional tussle.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 jun 2025, 20:17

Pustiti Komana (drugo naše krilo) u najboljim godinama a tražite ojebine na krilne pozicije… no kontare

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 03 jun 2025, 22:06

Dilah je napisao/la:
03 jun 2025, 20:17
Pustiti Komana (drugo naše krilo) u najboljim godinama a tražite ojebine na krilne pozicije… no kontare
Ne pratim dešavanja i ne znam da li će Coman napustiti Bayern, ali imati igrača koji je svako malo povrijeđen sa bezbroj izostanaka i nije neka prednost, odnosno njegova prodaja i nije loš potez ako do iste dođe.
Samo se rijetki i posebni trpe unatoč povredama, jer se znala njihova vrijednost a to su neponovljivi Rib&Rob.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 jun 2025, 22:29

ja sam se referisao na rezultat, po tome je def nebitna ta liga....jbg, nismo mi neki klubovi kojima je u potrebi da pod must moraju ganjati rezultat da bi nesto zaradili.

apropo mladih igraca, kad ce dobiti sansu ako ne sada? znam da ste skeptici oko trenera ali...mali pavlovic je prva opcija kad je zdrav, nije da sad niko mladji ne igra.

wirtz se kao "boji" musiale ali se ne boji sredine l'poola, onaj madjar, argentinac, nas bivsi igrac, jos trener forsira 433 gdje on nece biti klasicna desetka....jbg. pare cuda cine.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jun 2025, 23:34

Huske je napisao/la:
01 jun 2025, 22:39
Ne znam samo otkud priča kao da je nama namijenjena Liga prvaka i tako svake godine. To nije nikom namijenjeno i osvoji je uvijek taj jedan koji ima ono nešto te godine.
ove godine precizno od nas su bila sigurno 3 tim spremnija za osvajanje: Paris, Liverpool i Barca. To je činjenica i nikakav subjektivni doživljaj. Ok mi smo trebali proći Intera, tu smo zakazali, ali isto tako je trebala proći i Barca pa nije, a trebao je proći i Liverpool a nije pa je on i najranije ispao.

Na sve oscilacije imali smo i povrede igrača koji su nam unikat, koje ne možemo zamijeniti, Davies i Musiala.
Ja sam zadovoljan ovom sezonom i raspletom, produžili su Daviesa i Musialu, otkriće Olise veliki pogodak, vratili Bundesligu uz dosta dobru igru, a u LP se moglo i dalje, no i četvrtfinale nije loš rezultat. još smo i opako vratili Leverkusenu, posebno je u LP bilo to pravo zadovoljdstvo bilo.

Nama ne treba puno promjena, još jedno krilo kao Olise, nekakav robusni igrač na sredini terena uz koga možda i Kimich proigra, te nekakvo preslaganje u odbrani, prije svega nekakav bijesni dobar desni bek, a na stoperima se može snaći sa Upom, Kimom, Tahom i Stanišićem.
A evo zašto se nije Dier produžio, ipak je bio dogovoren Tah.
Ovo se mora citirati i šteta je šta dodavati, sve pogođeno u srž. Svaka čast prijatelju i sreća da i tebe ko neke nije pogodio negativizam i da si ostao i dalje pozitivan... ;) A i realan.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 03 jun 2025, 23:49

effe_sa je napisao/la:
03 jun 2025, 23:34
Huske je napisao/la:
01 jun 2025, 22:39
Ne znam samo otkud priča kao da je nama namijenjena Liga prvaka i tako svake godine. To nije nikom namijenjeno i osvoji je uvijek taj jedan koji ima ono nešto te godine.
ove godine precizno od nas su bila sigurno 3 tim spremnija za osvajanje: Paris, Liverpool i Barca. To je činjenica i nikakav subjektivni doživljaj. Ok mi smo trebali proći Intera, tu smo zakazali, ali isto tako je trebala proći i Barca pa nije, a trebao je proći i Liverpool a nije pa je on i najranije ispao.

Na sve oscilacije imali smo i povrede igrača koji su nam unikat, koje ne možemo zamijeniti, Davies i Musiala.
Ja sam zadovoljan ovom sezonom i raspletom, produžili su Daviesa i Musialu, otkriće Olise veliki pogodak, vratili Bundesligu uz dosta dobru igru, a u LP se moglo i dalje, no i četvrtfinale nije loš rezultat. još smo i opako vratili Leverkusenu, posebno je u LP bilo to pravo zadovoljdstvo bilo.

Nama ne treba puno promjena, još jedno krilo kao Olise, nekakav robusni igrač na sredini terena uz koga možda i Kimich proigra, te nekakvo preslaganje u odbrani, prije svega nekakav bijesni dobar desni bek, a na stoperima se može snaći sa Upom, Kimom, Tahom i Stanišićem.
A evo zašto se nije Dier produžio, ipak je bio dogovoren Tah.
Ovo se mora citirati i šteta je šta dodavati, sve pogođeno u srž. Svaka čast prijatelju i sreća da i tebe ko neke nije pogodio negativizam i da si ostao i dalje pozitivan... ;) A i realan.... ;)
Evo i ja ću, Klare ( ili ti Kalle) je to zaslužio :D
Mala digresija, Kimmich je proigro i bez tog robusnog, jer je po nekim anketama proglašen igračen sezone ( sofascore).
Doduše, tanka prednost nad Oliseom.

Negativci/kritičari su postali očajni na čelu sa onim kihalom "razlog nije bitan" :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 jun 2025, 00:28

Apsolutni igrač sezone posebno protiv Intera, rasturio dvomeč.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 04 jun 2025, 02:01

Ponovo se povezuje onaj Yakuza iz Brightona sa Bayernom.

Mazda nam neko ko malo prati onu majmunsku ligu moze nesto reci o njemu. Kod Azijata barem znas na cemu si, uvijek borba i zalaganje do zadnje sekunde.

Za razliku od onog manekena L.S. kojem forma ovisi o tome hoce li dobiti menstruaciju prije utakmice ili ne....

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 jun 2025, 05:58

Sta rekoste, otisao za kesovinom :kafa:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 jun 2025, 07:00

pa onda je jos veca budala... :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 04 jun 2025, 14:33

Ma neka ga Cvjetin na otoku.

Simons je ipak bolja opcija za nas. Spoznao sam da je Simons nešto nalik spoju Vitinhe i Thiaga iz vremena kad je tek došao. Tada je više bio desetka, pa je postao osmica u nekom 4-3-3 sistemu i na kraju šestica postao.

Nama to treba. Uz minimalne promene bi mogao da postane to.

On ume da igra i povučenije, zna da iznese loptu brzo, jedino sto nekad možda previše solira. Agresivan je bez lopte, ume i defanzivu.

I onda neki krilni koji nije nužno ubojica, ali da makar bude u rangu Perišića kad je došao kod nas, ono clutch igrač da bude. Dzabe Saneu sto ima tehniku i brzinu kad uvek pravi potez vise, i masi zicere.

Ne pratim EPL, ali nisam za tog Japanca, bolje daj onog Ezea, a od skupljih Gakpo ili Leao, ili Rodrigo.

Leao je zanimljiv jer može da bude i napadač i krilo, recimo ko Markus Tiram.
Isto vazi i za Gakpa.

Pedro Porro je želja Kompe za desnog beka, možda neka trampa za Tela.

Pominje se neki stoper iz Championshipa, trenirao ga Kompa. A pominje se i Guehi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 jun 2025, 17:13

Nećemo se lagati, nedovođenje Wirtza je veliki hendikep. Nijedan od pomenutih nije ni blizu klasa kao Wirtz. Ali jbg, čovjek se odlučio za Liverpool, ima pravo igrati gdje hoće i to je to. Idemo dalje, probati sastaviti što je moguće bolji tim. Dovoditi samo igrače koji su klasa i mogu poboljšati Bayern. Ne žaliti pare, bolje dovesti i 2 klasna igrača nego 10 polovnjaka. Pare im nisu problem, mogli su platiti Wirtza lagano da se odlučio za Bayern. Za Taha ne trebaju platiti ni centa, imaju Staniša i Goretzka na štoperske pozicije. Onim smećarima iz Leverkuzena ne treba dati ništa. Svakako je bolje da bude spreman za novu sezonu, nego da se povrijedi i prije početka iste. Ganjati desnog beka, ali da valja već jednom, krilo koje može i igrati napadača. Evo farinelli spomenu Gakpa, može on. Ovaj Leao ni pod razno, precijenjen do bola. Gakpo mi je bolja verzija Mandžukića. Daj njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 jun 2025, 17:40

Gakpo je OK momak, al' Bayern ne smije sebi dozvoliti da kao primarne mete dovodi viškove iz TOP ekipa.

Ono, u šta ćemo se pretvorit' ?

Stoper iz Championshipa kojeg kolega farineli spominje ? Hajte, molim vas.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.