E što me onaj lik Slobode nasmija

a u roku od par dana mislili uzeti duplu krunu

nase najslabije gostovanje je 10 puta bolje od vaseg najboljeg..MA GDJE BILI, UVJEK SMO KORAK ISPRED VAScikazubo je napisao/la:Ne poredimo se, nego se pisamo po vama u svakom pogledu, napravimo bolju koreo za 2 sata, i oderemo vas s jednim megafonomRinuka je napisao/la:The Mumijevi se porede sa HordamaInternet je cudo
![]()
![]()
ti si momak malo lud, maloRinuka je napisao/la:The Mumijevi se porede sa HordamaInternet je cudo
![]()
![]()
mnogo si glupFrancescoTotti je napisao/la:Hocemo jos postavljat?
haha cuj pokvasi ih pokupe se hahahacikazubo je napisao/la:![]()
A o navijanju je suvisno trositi rijeci, potop pitica..
cikazubo je napisao/la:![]()
Na ovoj slici je sjever pun ovo okolo je minsko polje
Aerials je napisao/la:Moram pogledati šta je bila tema kad sam to napisala, ne sjećam se
Ojelamalakia je napisao/la:cikazubo je napisao/la:![]()
Na ovoj slici je sjever pun ovo okolo je minsko polje![]()
Šta ti imaš kome pričat, kad i ne ideš na gostovanjaRinuka je napisao/la:Cuj ono bi da se poredi sa nama..Pa vi ste bolan u rangu fuFara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
roditelji me nisu pustilikyrgios je napisao/la:Šta ti imaš kome pričat, kad i ne ideš na gostovanjaRinuka je napisao/la:Cuj ono bi da se poredi sa nama..Pa vi ste bolan u rangu fuFara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko kaže da ne radim?MuhamedTM je napisao/la:Aerials je napisao/la:Moram pogledati šta je bila tema kad sam to napisala, ne sjećam selopuža jedna vidi ti nje, ko da radi za kartela. Nisam nista cula,vidjela niti sta znam. Hajde nije frka welcome si ovdje I nastavi pusti ove sto te prozivaju da imas vise damu od Tuzlaka. Pozzz cak sam stavio avatar da vas suportam.
Nisu sve Tuzlanke ko maca I ostale starletice znao sam par njih, samo bez imena da ne bi tema otisla u pm.
Rinuka je napisao/la:roditelji me nisu pustilikyrgios je napisao/la:Šta ti imaš kome pričat, kad i ne ideš na gostovanjaRinuka je napisao/la:Cuj ono bi da se poredi sa nama..Pa vi ste bolan u rangu fuFara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al ovaj prvi je prekucoLakoste je napisao/la:Zipa im komentara na zvanicnoj.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Balorda, riki46, supervizor i 16 gostiju.