Ko je zaboravio?PitarBordo je napisao/la:Odjednom zaboraviše koliko igrača fali, daj Spahu i svi sretni, to što nema ko gola dati s dva metra evo godinu dana, to ništa.High je napisao/la:Doći će Spaha. Miske mu je govorio da mu je ovdje bilo odlično.
Hljeba i igara pitarluku da je.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da naši fudbaleri (iskusni) koji su završili reprezentativne karijere hoće, lijepo bi bilo kad bi došli igrati u našoj ligi.
Kad vide ljudi koje klase igraju u ligi, odmah bi se povećao i broj ljudi na utakmicama. Ali NE... BOŠNJO voli lovu, ne bi taj ništa uradio za svoju zemlju.
Kad vide ljudi koje klase igraju u ligi, odmah bi se povećao i broj ljudi na utakmicama. Ali NE... BOŠNJO voli lovu, ne bi taj ništa uradio za svoju zemlju.
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 09 jul 2017, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kakve sve gluposti nece covjek ovde procitati

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate to svaki dan ponavljas a ti kad uletis i izjavis nesto sto nema veze sa stvarnim zivotom mi kosu cupamo, neka maloZip je napisao/la:Kakve sve gluposti nece covjek ovde procitati![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš sam ovo htio napisat. Na stranu koliko nam je potreban, njegove trenutne kvalitete, ljudske karakteristike, ali ako dođe Spahić, evo doći ću i ja na tekmu.bordobijeli je napisao/la:Jbt citav dan raspravljaju o Spahicu jos neki govore da nebi bio dobar za nas hahahahahaha. Fakat smo mi budale . Kovacevica nismo mogli produzit da dodje spahic![]()
![]()
MortemHz je napisao/la:Brate to svaki dan ponavljas a ti kad uletis i izjavis nesto sto nema veze sa stvarnim zivotom mi kosu cupamo, neka maloZip je napisao/la:Kakve sve gluposti nece covjek ovde procitati![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Svi oni koji su danas rekli "valjao bi Spahić" i "vratio bi publiku" i "prenio bi iskustvo na mlade."ColdDemon je napisao/la:Ko je zaboravio?PitarBordo je napisao/la:Odjednom zaboraviše koliko igrača fali, daj Spahu i svi sretni, to što nema ko gola dati s dva metra evo godinu dana, to ništa.High je napisao/la:Doći će Spaha. Miske mu je govorio da mu je ovdje bilo odlično.
Hljeba i igara pitarluku da je.
Samo Saraj'vo.
- escobarpablo
- Kontakt:
Borjan
Kvržić Spahić Terziev Letić
Cvijanovič Ordagić
Aleksandrov Misimović Sharbini
Toni
Coach: Slomka M.
Cvijanovič Ordagić
Toni
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ekipa za grupne faze lige prvakaescobarpablo je napisao/la:Borjan
Cvijanovič Ordagić
Toni
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@PB
Pretjerujes malo. Zar treba svi da ponavljaju ono sto se ponavlja svaki dan pa da ti budes zadovoljan?
Spominje se Spahic i tebi ne valja ni to sto forumasi iznose svoje misljenje o njemu, nego treba opet isto pisati kao i svaki dan. Jos jedan stoper, zadnji vezni i napadac. To fakat jos niko nije skontao da nam fali, a niti je spomenuo.
Pretjerujes malo. Zar treba svi da ponavljaju ono sto se ponavlja svaki dan pa da ti budes zadovoljan?
Spominje se Spahic i tebi ne valja ni to sto forumasi iznose svoje misljenje o njemu, nego treba opet isto pisati kao i svaki dan. Jos jedan stoper, zadnji vezni i napadac. To fakat jos niko nije skontao da nam fali, a niti je spomenuo.
Fale vam stoper, bek i zadnji vezni, taman mozete zaganjati Spahu, Misketa i Vranjesa. Mozda ne bi uzeli titulu ali bi se makar tukli za nju.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 09 jul 2017, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate očigledno nismo imali keša da sklopimo ekipu da prođemo glat amatere iz Moldavije i nakon ispadanja i gubitka već upisanog pola miliona KM, pusti FKSinfo i Selimovićev portal priču kako se pregovara sa Spahićem. Zanemari mene i kritiku, pogledaj samo kako to izgleda i reci mi sam.ColdDemon je napisao/la:@PB
Da mi imamo ekipu tipa 2014/15, pa 1 kapitalac na to sve odlično, ali imaš ekipu koja škripi na sve strane, po meni bolje poboljšati tri pozicije sa solidnim igračima za ovu ligu, nego dovesti jednog preskupog, i onda samo čekati da se povrijedi ili odmara zbog kartona. Pogotovo odbramenog. Ako nam igdje treba rasni kapitalac sa Liga5 iskustvom to je u onom petercu s druge strane igrališta. Ja uopšte nisam zadovoljan ili nezadovoljan što se ovo prolomilo, nego sagledaj priču. Em je glupa priča, em i da je istinita onda je još gluplja i povlači milion dodatnih pitanja.
Samo Saraj'vo.
Keša nema svakako, samo što raja nikako da skonta. Kao što većina ne konta da kapitalci ne žele igrati u našoj ligi. Barem ne prije navršene 35. godine. Ali i dalje svi znamo koje pozicije nam najviše škripe.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ti garantujem da bi većina to momentalno zaboravila kad bi tako tipa Spahić došao, to bi nahrlilo na Koševo, ne da gleda FKS nego da gleda Spahića u FKS. A to što loptu iz auta još nismo naučili ubaciti ima evo godina dana, je8'o to. 
Samo Saraj'vo.
Ma nama je zadnji vezni PRIORITET. Samo dolaskom dobrog zadnjeg veznog bi Ivetić mogao zaigrat prirodnu poziciju (a i Bog više zna da li mu je to prirodna, što reče @PB momak samo još nije palome prodavao) i tako barem nabit pritisak Almiru. Treći štoper bi takođe legao al nam tu treba neko za rotacije, znači spreman igrač sa određenim kvalitetom, meni lično Dupovac tu odgovara. Ostalo je u redu, napadača smo kupili, na ostalim pozicijama imamo po 2-3 igrača.
I da, šta mislite da se Kovačeviću pruži šansa na golu ako se Bojan ne probudi? Do sad je katastrofalan stvarno.
I da, šta mislite da se Kovačeviću pruži šansa na golu ako se Bojan ne probudi? Do sad je katastrofalan stvarno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa ja ni ne smatram da treba eventualno dovesti Spahica i na tome stati. Odbrana je odbrana, a veza i napad su nesto drugo. Osim toga, mislim da nije ni fizicki spreman, mada bi nam njegovo iskustvo donijelo i dobrih stvari. Pa nece se tuci svaku drugu utakmicu.PitarBordo je napisao/la:Ja ti garantujem da bi većina to momentalno zaboravila kad bi tako tipa Spahić došao, to bi nahrlilo na Koševo, ne da gleda FKS nego da gleda Spahića u FKS. A to što loptu iz auta još nismo naučili ubaciti ima evo godina dana, je8'o to.
Samo si zaboravio napisati da ovi igraju na tek izgrađenom stadionu, Bordo areni!escobarpablo je napisao/la:Borjan
Cvijanovič Ordagić
Toni
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Pa kad bi visocka njuska sa mnom pregovarala da potpisem za FKS, mislim da bi se i ja u najmanju ruku dvoumio.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Klupa: Kelava, Veseli, Petrak, Babović, Vukčević, Stevanović, Velikonjaescobarpablo je napisao/la:Borjan
Cvijanovič Ordagić
Toni
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A pogledaj kakvu ekipu imamo sad i uporedi sa ovom, moze i klupahapuc je napisao/la:Klupa: Kelava, Veseli, Petrak, Babović, Vukčević, Stevanović, Velikonjaescobarpablo je napisao/la:Borjan
Cvijanovič Ordagić
Toni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 37 gostiju.