Da, brdo je takvih primjera.Penaltiky je napisao/la:Od školskog stara radi 20+ godina ugovore na djelo, ima troje djece z drugim "ćoekom" ali nije se udavala, sve zbog penzije.ASD je napisao/la:TI tamo iz Podrinja su prekucali igricu.sljivo je napisao/la:Krade se i vara u svakoj državi, nije samo u ovoj. Samo mi nemamo dovoljno para da se to pokrije pa se primjeti.
Razumijem situaciju, izgubio si člana porodice koji bi ostvarivao prihod i drago mi je što postoji taj vid pomoći.
Ali treba to kontrolisati, nema šta ne rade da izmuzu državu, a kunu se najviše u nju.
Bolje da su te pare preusmjerili ovim ljudima što su se stvarno vratili tamo i koji su stvarni patrioti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
prijavite ih budite uzorni gradjani
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Nemaš ti šta prijavljivati, to država traba da prati, uhvati i sankcioniše. Recimo, ja sam glasao za one koji se zalažu da se uvede zakon o porijeklu imovine, i to je dovoljno od mene. To što nekoj drugoj strani nije u interesu moje je prokletstvo i onih koji bi željeli da se nešto promjeni ovdje, i odgovornost svim onima koji to ne žele. Možda neće nikad odgovarati za to, al će neko popušiti, prije ili kasnije, naši potomci najvjerovatnije. A ako nam nije stalo do njih, da ih gledamo kako su nečiji robovi i da plaču da vide more kao ona djevojka onda i nek ide kako ide.
U Iranu postoji osiromašeni uranij, a kod nas osiromašeni Aluminij.
Let's talk about SIX baby!
Kome da ih prijavim, radi u J.U. znači kanton to omogućuje.ItsRamiz je napisao/la:prijavite ih budite uzorni gradjani
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nedostaje mi mladi jordan hodzason
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kako je krenulo njima ces ga i prodat na kraju.Osim13 je napisao/la:Jesu odnijeli džipsiji taj aluminijum
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ima li neko objašnjenje zašto covjek ruzno sanja ? Da li postoji neki "lijek" za to ?
- ASD
- Kontakt:
Koliko su ružni snovi i koliko se često pojavljuje? O čemu razmišljaš prije nego što ćeš zaspati?jasmin10 je napisao/la:Ima li neko objašnjenje zašto covjek ruzno sanja ? Da li postoji neki "lijek" za to ?
Nisam nikada imao problema s tim, ali to nije tako jednostavna stvar za reći. Ako je baš učestalo ja bih potražio stručnu pomoć, a ne slušao špekulacije.
Grah, suho meso, sudžuka, burek, pizza, i ćevapi, jesti oko 10, 11 uveče.jasmin10 je napisao/la:Ima li neko objašnjenje zašto covjek ruzno sanja ? Da li postoji neki "lijek" za to ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgora paraliza sna ko je imao. 

poslije sabaha se inace sanjaju ruzni snovi rjesenje je dakle nemoj spavati nakon sabahajasmin10 je napisao/la:Ima li neko objašnjenje zašto covjek ruzno sanja ? Da li postoji neki "lijek" za to ?

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Možr kakav rad na tu temu, naučno potkrijepljeno???ItsRamiz je napisao/la:poslije sabaha se inace sanjaju ruzni snovi rjesenje je dakle nemoj spavati nakon sabahajasmin10 je napisao/la:Ima li neko objašnjenje zašto covjek ruzno sanja ? Da li postoji neki "lijek" za to ?i nemoj u aksam
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Federer hvala brate.
Pojavljuje se dovoljno cesto da mi vec ide na zivce.

Pojavljuje se dovoljno cesto da mi vec ide na zivce.
- tuzlak1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako lijezes u razlicito vrijeme i bioloski sat ti nije standardan onda ti se ruzni snovi cesto mogu pojavljivati. Probaj ici na spavanje u isto ili slicno vrijeme.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
3x i to svaki put kad sam preko dana spavao, sva 3 puta "skonto" i zazmiriotuzlak1987 je napisao/la:Najgora paraliza sna ko je imao.

Prvi put stari u sobi bio, ja ga pokusao dozvat i nista, onda nadodjem u sebi levatu zazmiri

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, MaroonBjelave, StevieG8 i 12 gostiju.