FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al' najjače je to što je Bekićev najbolji centaršut protiv Zarije bio desnom nogom. Ono ofrlje je opali i taj mu je bio najbolji i najopasniji.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prva utakmica za 12 dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Daleko je oktobar. This is going to be looooong and painful. (That's what she said)MortemHz je napisao/la:Prva utakmica za 12 dana.
Samo Saraj'vo.
Almir nije bek on je bekić
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Najozbiljnije je krenula debata na zapadu da on zapravo nije desni bek.PitarBordo je napisao/la:Al' najjače je to što je Bekićev najbolji centaršut protiv Zarije bio desnom nogom. Ono ofrlje je opali i taj mu je bio najbolji i najopasniji.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad je mogao Pericu baciti ni krivog ni dužnog šta fali probati i Almira... Može samo iznenaditi. Mada ja bih njega najradije probao u Levanteu. Na Ilidži. Tražili su skoro konobara na fejsu mi ispalo meni se čini.pasica je napisao/la:Najozbiljnije je krenula debata na zapadu da on zapravo nije desni bek.PitarBordo je napisao/la:Al' najjače je to što je Bekićev najbolji centaršut protiv Zarije bio desnom nogom. Ono ofrlje je opali i taj mu je bio najbolji i najopasniji.
Samo Saraj'vo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakav je znao biti ovu utakmicu sasvim ok odigrao
Da tacnom ubije nekogPitarBordo je napisao/la:Kad je mogao Pericu baciti ni krivog ni dužnog šta fali probati i Almira... Može samo iznenaditi. Mada ja bih njega najradije probao u Levanteu. Na Ilidži. Tražili su skoro konobara na fejsu mi ispalo meni se čini.pasica je napisao/la:Najozbiljnije je krenula debata na zapadu da on zapravo nije desni bek.PitarBordo je napisao/la:Al' najjače je to što je Bekićev najbolji centaršut protiv Zarije bio desnom nogom. Ono ofrlje je opali i taj mu je bio najbolji i najopasniji.
Za opstine je on, kao i trener mu, svakako tamo sve nesposobnjakovici rade, uklopiti ce se.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
VEZNI, NAPADAČ, STOPER, LIJEVI BEK!!!
SLIJEPCII????
SLIJEPCII????
Zbog takvih mufljuza smo u nekoj stvari.pasica je napisao/la:Hajd i ti s Calom u neku stvar.GangEvil je napisao/la:Ti bi mogao otici s foruma neko vrijeme da ne citamo vise ove bljuvotine.pasica je napisao/la:Ima li ostavke Cala, pichko? Kako je ovaj crnogorac castan covjek. Ispao od levata i podnio ostavku. Moj Cala od koga si ti ispao, ne da bi trebao ostavku dati, nego otici iz drzave neko vrijeme.
Nećemo dobit nijedno, možda samo stopera. Ne znam što niko nije kontaktir'o Stipu Markovića kad se znalo da mu ističe ugovor. Da smo mu tad dali dobru ponudu možda bi i došao. Napadača smo kao doveli, ja se iskreno nadam da će Velkoski zadovoljit. Al boljka ostaje zadnji vezni, to nismo zakrpili od odlaska Cimirota a nećemo izgleda ni ove sezone. Ja mislim da nama krilo treba, ipak smo tu najtanji, sve ostalo se može zakrpit, imamo viška igrača. Krilo je belaj.SiouxLukavac je napisao/la:VEZNI, NAPADAČ, STOPER, LIJEVI BEK!!!
SLIJEPCII????
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velkoski mora zadovoljiti jer ocito je da necemo nikoga tu dovesti, za nadati se da cemo dovesti jos jednog dvojicu da popune malo broj i idemo opet u ovu sezonu kao i proslu pa sta bude bude..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel nas ceka jos onaj iz HNL-a?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kaze Krpic navijaci AIK-a su kao navijaci Sarajeva,uvijek su ljuti na svoje igrace 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al fakat ovo postaje lose po nas i klub . svako malo neki igrac izjavi nesto slicno ovomemiky_hz je napisao/la:Kaze Krpic navijaci AIK-a su kao navijaci Sarajeva,uvijek su ljuti na svoje igrace
Ma izjave neki neznalci. Nije raja nikad bila ljuta na Benku, Delača, Cimirota, Mihojevića, Tatomirovića... posebno sjever, jer je Krpić izjavio "navijače bih uporedio sa Hordama". Sa sjevera se nikad nije čula prozivka ni zvižduci nijednom igraču pojedinačno, osim onog "igrajte pi*ke" što se odnosilo na cijeli tim. A i to se nije čulo nijednom ove sezone.bordobijeli je napisao/la:Al fakat ovo postaje lose po nas i klub . svako malo neki igrac izjavi nesto slicno ovomemiky_hz je napisao/la:Kaze Krpic navijaci AIK-a su kao navijaci Sarajeva,uvijek su ljuti na svoje igrace
Umjesto sto trose zivotno vrijeme na insta i face-u praveci selfije, neka ostanu duze nakon treninga i vjezbaju elementarnu tehniku koja im nedostaje: primo-predaja lopte, kontrola, kretanje bez lopte, centarsut i slicno. Kad ganjamo rezultat da ne idu uz aut liniju i kod zastavice vec loptu u prazan prostor prema naprijed. Ne praviti glupe, naivne i ocigledne prekrsaje. Ovo danas i jesu picici u poredjenu sa Hadzibegicem, Jozicem, Sljivom, Kelijem, Hamdom Radeljasem, Husrefom, Vahidinom i ostalim. Oni su bili beskompromisni lafovi a ne glumci sa izbrijanim nogama koji samo kukaju i nemogu podnjeti "pritisak" domaceg terena.skoroalen je napisao/la:Ma izjave neki neznalci. Nije raja nikad bila ljuta na Benku, Delača, Cimirota, Mihojevića, Tatomirovića... posebno sjever, jer je Krpić izjavio "navijače bih uporedio sa Hordama". Sa sjevera se nikad nije čula prozivka ni zvižduci nijednom igraču pojedinačno, osim onog "igrajte pi*ke" što se odnosilo na cijeli tim. A i to se nije čulo nijednom ove sezone.bordobijeli je napisao/la:Al fakat ovo postaje lose po nas i klub . svako malo neki igrac izjavi nesto slicno ovomemiky_hz je napisao/la:Kaze Krpic navijaci AIK-a su kao navijaci Sarajeva,uvijek su ljuti na svoje igrace
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 10 jul 2017, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Neznalci ili ne, ne sumnjam da se izrazito negativno priča o navijačima FKS u krugovima igrača. A evo se i javno hhaman šprdaju sa nama.
Al’ đe će to bit’ faktor u eventualnom odabiru dolaska ili nedolaska u klub, samo treba yebavat majke, vidi se da daje rezultat
Al’ đe će to bit’ faktor u eventualnom odabiru dolaska ili nedolaska u klub, samo treba yebavat majke, vidi se da daje rezultat
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja sam vidjeo ovu izjavu Krpica kao kako je tesko zadovoljiti navijace FKS i AIK a ne da mi slabo bodrimo klub . cak sta vise mislim da se dajemo 100% zato nam tesko i padaju porazi pa onda krpimo sve zivo igracima pa se i pretjera recimo u jednom periodu na udaru su bili Krste i Stojcev s danasnje distance vidi se da je to bilo lose kritikovanje .BitiSrcemVezan je napisao/la:Neznalci ili ne, ne sumnjam da se izrazito negativno priča o navijačima FKS u krugovima igrača. A evo se i javno hhaman šprdaju sa nama.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za pare koje svi primaju u FK Sarajevu i ono što većina njih pokazuje na terenu, psovke i zvižduci im dođu kao komplimenti. Ako je Casillas dočekao da ga 85.000 navijača izviždi na Bernabeu zbog loših igara, sve je moguće. Samo su naši eto emotivno potreseni. Pi*kice koje nemaju muda ni inata. Lendriću pola Grbavice yeba ustašku majku a frajer im vrati s dva gola Zeti u Evropi. Tako rade mangupi, a curice dobiju 7 dana slobodno.BitiSrcemVezan je napisao/la:Neznalci ili ne, ne sumnjam da se izrazito negativno priča o navijačima FKS u krugovima igrača. A evo se i javno hhaman šprdaju sa nama.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.