FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 10 jul 2017, 14:52

Al' najjače je to što je Bekićev najbolji centaršut protiv Zarije bio desnom nogom. Ono ofrlje je opali i taj mu je bio najbolji i najopasniji.
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2017, 14:55

Prva utakmica za 12 dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 jul 2017, 14:58

MortemHz je napisao/la:Prva utakmica za 12 dana.
Daleko je oktobar. This is going to be looooong and painful. (That's what she said)
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 jul 2017, 15:04

Almir nije bek on je bekić
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 jul 2017, 15:04

PitarBordo je napisao/la:Al' najjače je to što je Bekićev najbolji centaršut protiv Zarije bio desnom nogom. Ono ofrlje je opali i taj mu je bio najbolji i najopasniji.
Najozbiljnije je krenula debata na zapadu da on zapravo nije desni bek.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 jul 2017, 15:16

pasica je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Al' najjače je to što je Bekićev najbolji centaršut protiv Zarije bio desnom nogom. Ono ofrlje je opali i taj mu je bio najbolji i najopasniji.
Kad je mogao Pericu baciti ni krivog ni dužnog šta fali probati i Almira... Može samo iznenaditi. Mada ja bih njega najradije probao u Levanteu. Na Ilidži. Tražili su skoro konobara na fejsu mi ispalo meni se čini.
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2017, 15:17

Kakav je znao biti ovu utakmicu sasvim ok odigrao

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 jul 2017, 15:20

PitarBordo je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Kad je mogao Pericu baciti ni krivog ni dužnog šta fali probati i Almira... Može samo iznenaditi. Mada ja bih njega najradije probao u Levanteu. Na Ilidži. Tražili su skoro konobara na fejsu mi ispalo meni se čini.
Da tacnom ubije nekog :stop:
Za opstine je on, kao i trener mu, svakako tamo sve nesposobnjakovici rade, uklopiti ce se.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 jul 2017, 15:27

VEZNI, NAPADAČ, STOPER, LIJEVI BEK!!!
SLIJEPCII????

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 10 jul 2017, 15:41

pasica je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ima li ostavke Cala, pichko? Kako je ovaj crnogorac castan covjek. Ispao od levata i podnio ostavku. Moj Cala od koga si ti ispao, ne da bi trebao ostavku dati, nego otici iz drzave neko vrijeme.
Ti bi mogao otici s foruma neko vrijeme da ne citamo vise ove bljuvotine.
Hajd i ti s Calom u neku stvar.
Zbog takvih mufljuza smo u nekoj stvari.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 jul 2017, 15:45

SiouxLukavac je napisao/la:VEZNI, NAPADAČ, STOPER, LIJEVI BEK!!!
SLIJEPCII????
Nećemo dobit nijedno, možda samo stopera. Ne znam što niko nije kontaktir'o Stipu Markovića kad se znalo da mu ističe ugovor. Da smo mu tad dali dobru ponudu možda bi i došao. Napadača smo kao doveli, ja se iskreno nadam da će Velkoski zadovoljit. Al boljka ostaje zadnji vezni, to nismo zakrpili od odlaska Cimirota a nećemo izgleda ni ove sezone. Ja mislim da nama krilo treba, ipak smo tu najtanji, sve ostalo se može zakrpit, imamo viška igrača. Krilo je belaj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2017, 15:47

Velkoski mora zadovoljiti jer ocito je da necemo nikoga tu dovesti, za nadati se da cemo dovesti jos jednog dvojicu da popune malo broj i idemo opet u ovu sezonu kao i proslu pa sta bude bude..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 jul 2017, 15:50

Jel nas ceka jos onaj iz HNL-a?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2017, 15:51

Kaze Krpic navijaci AIK-a su kao navijaci Sarajeva,uvijek su ljuti na svoje igrace :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2017, 16:01

miky_hz je napisao/la:Kaze Krpic navijaci AIK-a su kao navijaci Sarajeva,uvijek su ljuti na svoje igrace :rol:
Al fakat ovo postaje lose po nas i klub . svako malo neki igrac izjavi nesto slicno ovome

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 jul 2017, 16:07

bordobijeli je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kaze Krpic navijaci AIK-a su kao navijaci Sarajeva,uvijek su ljuti na svoje igrace :rol:
Al fakat ovo postaje lose po nas i klub . svako malo neki igrac izjavi nesto slicno ovome
Ma izjave neki neznalci. Nije raja nikad bila ljuta na Benku, Delača, Cimirota, Mihojevića, Tatomirovića... posebno sjever, jer je Krpić izjavio "navijače bih uporedio sa Hordama". Sa sjevera se nikad nije čula prozivka ni zvižduci nijednom igraču pojedinačno, osim onog "igrajte pi*ke" što se odnosilo na cijeli tim. A i to se nije čulo nijednom ove sezone.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 jul 2017, 16:25

skoroalen je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Ma izjave neki neznalci. Nije raja nikad bila ljuta na Benku, Delača, Cimirota, Mihojevića, Tatomirovića... posebno sjever, jer je Krpić izjavio "navijače bih uporedio sa Hordama". Sa sjevera se nikad nije čula prozivka ni zvižduci nijednom igraču pojedinačno, osim onog "igrajte pi*ke" što se odnosilo na cijeli tim. A i to se nije čulo nijednom ove sezone.
Umjesto sto trose zivotno vrijeme na insta i face-u praveci selfije, neka ostanu duze nakon treninga i vjezbaju elementarnu tehniku koja im nedostaje: primo-predaja lopte, kontrola, kretanje bez lopte, centarsut i slicno. Kad ganjamo rezultat da ne idu uz aut liniju i kod zastavice vec loptu u prazan prostor prema naprijed. Ne praviti glupe, naivne i ocigledne prekrsaje. Ovo danas i jesu picici u poredjenu sa Hadzibegicem, Jozicem, Sljivom, Kelijem, Hamdom Radeljasem, Husrefom, Vahidinom i ostalim. Oni su bili beskompromisni lafovi a ne glumci sa izbrijanim nogama koji samo kukaju i nemogu podnjeti "pritisak" domaceg terena.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 10 jul 2017, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 jul 2017, 16:26

Neznalci ili ne, ne sumnjam da se izrazito negativno priča o navijačima FKS u krugovima igrača. A evo se i javno hhaman šprdaju sa nama.

Al’ đe će to bit’ faktor u eventualnom odabiru dolaska ili nedolaska u klub, samo treba yebavat majke, vidi se da daje rezultat
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2017, 16:32

BitiSrcemVezan je napisao/la:Neznalci ili ne, ne sumnjam da se izrazito negativno priča o navijačima FKS u krugovima igrača. A evo se i javno hhaman šprdaju sa nama.

Al’ đe će to bit’ faktor u eventualnom odabiru dolaska ili nedolaska u klub, samo treba yebavat majke, vidi se da daje rezultat
Ja sam vidjeo ovu izjavu Krpica kao kako je tesko zadovoljiti navijace FKS i AIK a ne da mi slabo bodrimo klub . cak sta vise mislim da se dajemo 100% zato nam tesko i padaju porazi pa onda krpimo sve zivo igracima pa se i pretjera recimo u jednom periodu na udaru su bili Krste i Stojcev s danasnje distance vidi se da je to bilo lose kritikovanje .

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 10 jul 2017, 16:34

BitiSrcemVezan je napisao/la:Neznalci ili ne, ne sumnjam da se izrazito negativno priča o navijačima FKS u krugovima igrača. A evo se i javno hhaman šprdaju sa nama.

Za pare koje svi primaju u FK Sarajevu i ono što većina njih pokazuje na terenu, psovke i zvižduci im dođu kao komplimenti. Ako je Casillas dočekao da ga 85.000 navijača izviždi na Bernabeu zbog loših igara, sve je moguće. Samo su naši eto emotivno potreseni. Pi*kice koje nemaju muda ni inata. Lendriću pola Grbavice yeba ustašku majku a frajer im vrati s dva gola Zeti u Evropi. Tako rade mangupi, a curice dobiju 7 dana slobodno.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.