Ja prije odem pa prcam rumenog hodžicuASD je napisao/la:Da se zna čija je škola.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja prije odem pa prcam rumenog hodžicuASD je napisao/la:Da se zna čija je škola.
Kod nas u ETŠ nisi morao ni na Elektroniku, Mašine i Motore a kamoli na vjero"nauku"jasmin10 je napisao/la:Kod nas u gimnaziji te niko nije tjerao da ides. Svake godine su se potpisivao da li zelis ici.
Ne spominji mašine sanjat ću Luciju večerasPenaltiky je napisao/la:Kod nas u ETŠ nisi morao ni na Elektroniku, Mašine i Motore a kamoli na vjero"nauku"jasmin10 je napisao/la:Kod nas u gimnaziji te niko nije tjerao da ides. Svake godine su se potpisivao da li zelis ici.
Vidim je počesto s kćerkom (?) Vahdeta je bila car nut je vidiš nit čuješFantasista je napisao/la:Ne spominji mašine sanjat ću Luciju večerasPenaltiky je napisao/la:Kod nas u ETŠ nisi morao ni na Elektroniku, Mašine i Motore a kamoli na vjero"nauku"jasmin10 je napisao/la:Kod nas u gimnaziji te niko nije tjerao da ides. Svake godine su se potpisivao da li zelis ici.
Pa gdje u mom slucaju neko od vecine (muslimana, naprimjer) namece manjiti (ateistima) nesto, kad kazem da svi trebaju uciti sta zele?Sage je napisao/la: Ama mislim sto vecina namece manjini, od jezika, obrazovnog sistema.
A kad si vec spomenuo vjeronauk, koji će kur.. u skoli? kultura religija u osnovnoj, to je ok, teologija ili neki tip u srednjoj i to je ok al da bas imas vjeronauku određene religije, sta ce ti to? bolje da ubace vise fizickog ili informaticke grupe predmeta.
jesi ti naivantuzlak1987 je napisao/la:Nema nista bez medjusobne saradnje i tako sirenja dobrih primjera, zivot jedni sa drugima je jedina opcija. Ovako to u biznisu kada se radi se ne osjeti ni 1%, nacionalizam itd.
Sto se tice politike CIK sa strancima namjesta izbore.
Kakvo je vrijemeItsRamiz je napisao/la:jesi ti naivantuzlak1987 je napisao/la:Nema nista bez medjusobne saradnje i tako sirenja dobrih primjera, zivot jedni sa drugima je jedina opcija. Ovako to u biznisu kada se radi se ne osjeti ni 1%, nacionalizam itd.
Sto se tice politike CIK sa strancima namjesta izbore.
Baš. Apsurd.sljivo je napisao/la:Najveći apsurd je kad Turci drže govore i morališu o genocidu, tako to loše izgleda, ne stoji.
Nije samo od srpskih, već i od crnogorskih i hrvatskih.jasmin10 je napisao/la:Da li djeca u nasim skolama uce da je pocinjen genocid nad Bošnjacima od strane srpskih agresora ?
Istina. Nažalost.Federer17 je napisao/la: Garantujem da je ogromna vecina Srba istih stavova kao i ovih 90. i da bi nam isto ovo uradili prvom prilikom. Dovoljno je vidjeti negiranje genocida, kao i brojne komentare u kojima se iskazuje mrznja prema Bosnjacima-muslimanima.
Dobro danas neko napisa: "Niti smo se mi opametili, niti su se oni pokajali."
Jeste, prošao je, ali jesi li ti svjestan da bi se isto ponovilo sutra da se ukaže prilika ? Bez obzira koliko mi kao narod bili tolerantni i htjeli normalan život, suživot sa svima bez obzira na nacionalnost i vjeroispovjest. Neke stvari ne možeš iskorijeniti iz gena koji se prenose sa koljena na koljeno.ASD je napisao/la: Zadnji rat je drugovi prošao prije 25 godina, vi još pričate o tome.
Držite se sadašnjosti.
"Mi kao narod". Govori u svoje ime.Derdiyok je napisao/la:Nije samo od srpskih, već i od crnogorskih i hrvatskih.jasmin10 je napisao/la:Da li djeca u nasim skolama uce da je pocinjen genocid nad Bošnjacima od strane srpskih agresora ?
Istina. Nažalost.Federer17 je napisao/la: Garantujem da je ogromna vecina Srba istih stavova kao i ovih 90. i da bi nam isto ovo uradili prvom prilikom. Dovoljno je vidjeti negiranje genocida, kao i brojne komentare u kojima se iskazuje mrznja prema Bosnjacima-muslimanima.
Dobro danas neko napisa: "Niti smo se mi opametili, niti su se oni pokajali."
Jeste, prošao je, ali jesi li ti svjestan da bi se isto ponovilo sutra da se ukaže prilika ? Bez obzira koliko mi kao narod bili tolerantni i htjeli normalan život, suživot sa svima bez obzira na nacionalnost i vjeroispovjest. Neke stvari ne možeš iskorijeniti iz gena koji se prenose sa koljena na koljeno.ASD je napisao/la: Zadnji rat je drugovi prošao prije 25 godina, vi još pričate o tome.
Držite se sadašnjosti.
"Ideologijom i religijom se bavi sirotinja, moj Maho. Ja se tebi čudim."tuzlak1987 je napisao/la:Previse slobodnog vremena, malo se radi, previse nezaposlenih i onda prolaze teme za siromasne ljude.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 12 gostiju.