Ma nisam tolko nesto uvjeren u pobjedu, imam neki cudan osjecaj da bi mogli sutra prosuti bodove bezveze..GaetanoScirea je napisao/la:Eliji na ljeto sigurno odlazi, svaki milion od njegovog odlaska nam je uhar.![]()
Sutra vjerovatno igramo protiv bunkera, zato ćemo i započeti sa 4-3-3 formacijom. Ne bi me začudilo da Cesena prođe kao Fiorentina ako na vrijeme pročepi.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kakvi, protv dna tabele u ovakvoj formi, nema sanse.SoloJuve26 je napisao/la:Ma nisam tolko nesto uvjeren u pobjedu, imam neki cudan osjecaj da bi mogli sutra prosuti bodove bezveze..GaetanoScirea je napisao/la:Eliji na ljeto sigurno odlazi, svaki milion od njegovog odlaska nam je uhar.![]()
Sutra vjerovatno igramo protiv bunkera, zato ćemo i započeti sa 4-3-3 formacijom. Ne bi me začudilo da Cesena prođe kao Fiorentina ako na vrijeme pročepi.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Da su tu Delneri i Ranieri možda bih strahovao, ovako Conte ništa ne prepušta slučaju i sve drži pod kontrolom, on će sutra naložiti naše igrače kao da igraju protiv Barce, a ne Cesene.
Conte na svaku utakmicu gleda kao na utakmicu života, zato ovako dobro i igramo čitavu sezonu.
Conte na svaku utakmicu gleda kao na utakmicu života, zato ovako dobro i igramo čitavu sezonu.
Volim te, Željo!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jedva smo i dobili kuci i ako smo bili dobri al nema te ubice gore .. sve nekako strijepi i cekaj srecu..Buffon je napisao/la:kakvi, protv dna tabele u ovakvoj formi, nema sanse.SoloJuve26 je napisao/la:Ma nisam tolko nesto uvjeren u pobjedu, imam neki cudan osjecaj da bi mogli sutra prosuti bodove bezveze..GaetanoScirea je napisao/la:Eliji na ljeto sigurno odlazi, svaki milion od njegovog odlaska nam je uhar.![]()
Jedino vidim sansu da nam dosude neki nepostojuci(milan)penal i da tako dobijemo, jer ipak nesjecam se kad smo zadnji put penal dobili
samo da nam ne zabibari Mutu sutra ko sto je Milanu amauri....
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Posljednji penal nam upravo sviran protiv Cesene, a u toj utakmici nam nije igrao Pirlo zbog žutih kartona, zato smo se i patili, a on nam je realno ključni igrač, on kad igra sve je lakše i jednostavnije, a u posljednje vrijeme prvi gol smo zabijali zahvaljujući njegovim asistencijama.
Samo mirne glave krenuti i bez zalijetanja, kao protiv Palerma, a gol će doći sam od sebe. Ne treba samo paničiti.
Samo mirne glave krenuti i bez zalijetanja, kao protiv Palerma, a gol će doći sam od sebe. Ne treba samo paničiti.
Volim te, Željo!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Znaci opet Vucinica trpiti i gledati kako hoda i gubi lopte
, mozda me iznenadi sutra i donese pobjedu ..
Zao mi je Qua koji ce izgleda opet na klupi, a ne zasluzuje to!!
Mogo bi Il Capitano ponovo uci i rijesiti sve na svoj nacin
..
Genoa danas nosi kuci bod(ove),!"
Zao mi je Qua koji ce izgleda opet na klupi, a ne zasluzuje to!!
Mogo bi Il Capitano ponovo uci i rijesiti sve na svoj nacin
Genoa danas nosi kuci bod(ove),!"
Jako mi je zao zbog Morosinija.
Utakmice su odgodjene, ispravna odluka.
Utakmice su odgodjene, ispravna odluka.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ovo što su utakmice odgođene, ali šta je tu je, odluka je takva kakva je, doduše i igračima sigurno ne bi u mislima bila igra već neke druge stvari.
Posljednjih 6 kola će se igrati u ritmu srijeda-subota.
Posljednjih 6 kola će se igrati u ritmu srijeda-subota.
Volim te, Željo!
Teško ponovo pada ovo odgoda, tako je i prošli put bilo igramo dobro i onda odgode utakmice zbog nevremena (i poslije loše odigramo odgođenje tekme, kad smo izgubili onu prednost), ali nadam se da će Konte to odraditi kako treba i održati igrače pribrane. Ali ima nešto i dobro, jer slijedeća je utakmica u nedjelju protiv Rome, tako da nećemo strahovati da neki igrač zaradi suspenziju, jer ovim igračima je ista prijetila:
Barzaglie
Bonucci
De Ceglie
Marchisio
Đakerini
Matri
Vucinic
Quagliarella
Barzaglie
Bonucci
De Ceglie
Marchisio
Đakerini
Matri
Vucinic
Quagliarella
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Postoji neka mogućnost da se utakmice ovog kola igraju sad u srijedu ili da se ovo kolo samo pomjeri za sljedeći vikend. Raspored je prenatrpan pa konačna odluka još uvijek nije donešena, uglavnom ne bi nam nikako odgovaralo da posljednje kolo igramo 16. maja, 4 dana prije finala Kupa.
Ovo nam je 4. odgođena utakmica ove sezone, interesantno u nijednoj od dosadašnje 3 nismo pobjedili nismo pobjedili.
Uglavnom čitavo prvenstvo je nekako puno nekih kontraverzi, tipično za calcio.
Primavera izgubila od Genoe 1:0, ali samo osigurali prvo mjesto jer je Fiorentina remizirala protiv Novare rezultatom 1:1.
Ovo nam je 4. odgođena utakmica ove sezone, interesantno u nijednoj od dosadašnje 3 nismo pobjedili nismo pobjedili.
Uglavnom čitavo prvenstvo je nekako puno nekih kontraverzi, tipično za calcio.
Primavera izgubila od Genoe 1:0, ali samo osigurali prvo mjesto jer je Fiorentina remizirala protiv Novare rezultatom 1:1.
Volim te, Željo!
- harebianconero
- Kontakt:
Marchisio: Piermario, mnogo ćeš nam nedostajati!
Claudio Marchisio je preko svog Facebook profila odao počast tragično preminulom Piermariu Morosiniu.
Vijest o smrti veznjaka Livorna je šokirala Claudia Marchisia koji ga je poznavao iz dana dok su igrali jedan protiv drugog u šampionatu Primavera i dok su nastupali za mladu reprezentaciju Italije.
Veznjak Juventusa je napisao:
"Ne znam šta da kažem kada neki moj kolega i prijatelj umre na fudbalskom terenu. Sigurno nisam osoba koja ga je najbolje poznavala, ali mogu reći da je bio izvanredan momak. Koliko smo se puta suprotstavili jedan drugom u omladinskom pogonu - sa jedne strane ja u dresu Juventusa, a sa druge on u dresu Atalante. Potom smo skupa igrali za mladu reprezentaciju. Piermario, mnogo ćeš nam nedostajati!"
Quagliarella: Grozan dan, veoma sam tužan
I Fabio Quagliarella se preko svoje Facebook stranice obratio javnosti povodom smrti Piermaria Morosinia.
Napadač Juventusa je u tuzi nakon što je tragično preminuo veznjak Livorna na posudbi iz Udinesea.
"Ovo je jedan grozan dan. Veoma sam tužan, a također i cijeli fudbalski svijet. I ne samo fudbalski svijet. Ciao Piermario!"
Quagliarella nije imao priliku da igra sa ovim fudbalerom u Udineseu jer je igrao za Udinese od 2007. do 2009. godine, a Morosini je za Udinese nastupao od 2005. do 2007. i od 2009. godine je ponovo član tog kluba. Zadnje 3 sezone je proveo na pozajmicama.
Claudio Marchisio je preko svog Facebook profila odao počast tragično preminulom Piermariu Morosiniu.
Vijest o smrti veznjaka Livorna je šokirala Claudia Marchisia koji ga je poznavao iz dana dok su igrali jedan protiv drugog u šampionatu Primavera i dok su nastupali za mladu reprezentaciju Italije.
Veznjak Juventusa je napisao:
"Ne znam šta da kažem kada neki moj kolega i prijatelj umre na fudbalskom terenu. Sigurno nisam osoba koja ga je najbolje poznavala, ali mogu reći da je bio izvanredan momak. Koliko smo se puta suprotstavili jedan drugom u omladinskom pogonu - sa jedne strane ja u dresu Juventusa, a sa druge on u dresu Atalante. Potom smo skupa igrali za mladu reprezentaciju. Piermario, mnogo ćeš nam nedostajati!"
Quagliarella: Grozan dan, veoma sam tužan
I Fabio Quagliarella se preko svoje Facebook stranice obratio javnosti povodom smrti Piermaria Morosinia.
Napadač Juventusa je u tuzi nakon što je tragično preminuo veznjak Livorna na posudbi iz Udinesea.
"Ovo je jedan grozan dan. Veoma sam tužan, a također i cijeli fudbalski svijet. I ne samo fudbalski svijet. Ciao Piermario!"
Quagliarella nije imao priliku da igra sa ovim fudbalerom u Udineseu jer je igrao za Udinese od 2007. do 2009. godine, a Morosini je za Udinese nastupao od 2005. do 2007. i od 2009. godine je ponovo član tog kluba. Zadnje 3 sezone je proveo na pozajmicama.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- harebianconero
- Kontakt:
Sretan praznik svim juventinima koji slave.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Zna li iko kada će se nadoknađivati ovo kolo?
Šteta za odgodu ali šta se može... dobro je neka igrači odmore i pripreme se za Vučicu. Taman neka protiv Rome ovi ''počiste'' kartone koji su kritični ida u finiš uđemo rasterećeni kartončića.
Neko mi reče da su Genovesi jučer planirali odmarati četiri igrača?
Istina ili ne , oni više ne treba da nas interesuju... bitne su naše snage i naši momci..
FINO ALLA FINE...
Tigar se ženi, Dama osvaja aBd Scudetto i kup...
3 u 1
Šteta za odgodu ali šta se može... dobro je neka igrači odmore i pripreme se za Vučicu. Taman neka protiv Rome ovi ''počiste'' kartone koji su kritični ida u finiš uđemo rasterećeni kartončića.
Istina ili ne , oni više ne treba da nas interesuju... bitne su naše snage i naši momci..
FINO ALLA FINE...
3 u 1
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
jasko_juve
- Kontakt:
ko Arielramiral je napisao/la:Zna li iko kada će se nadoknađivati ovo kolo?![]()
FINO ALLA FINE...
3 u 1
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Znam da je jos rano pricati bilo sta o transferima ali ove cifre koje se spominju za Cavanija, Torresa i ostale igrace su ogromne i u najmanju ruku smijesne. Radije bih onda da zadrzimo trenutni igracki kadar i ne dajemo tolike novce za bilo kojeg igraca pa makar se borili dole za opstanak 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Del Piero's book, titled 'Giochiamo ancora' (Let's keep playing), will hit shelves on April 24,
moracemo procitat
moracemo procitat
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ako se da zaključiti po tome šta je napisano u toj knjizi Alex nas definitivno napušta na kraju sezone.
Baš zbog ovog igrači treba da igraju za Alexa, da se na naljepši mogući način oprosti od kluba, jednom duplom krunom.
Protiv Cesene bi trebali igrati sljedeću nedjelju, a utakmica protiv Rome će biti pomjerena za srijedu, tj. 25 april, ostalo je još da se odredi termin igranja te utakmice, vjerovatno će to biti od 15:00 ili 18:30, jer se isti dan igra Liga šampiona.

Posljednjih 5 utakmica smo odigrali u strašnom tempu, možda će nam ovih par dana neplaniranog odmora dobro doći, samo se nadam da to neće poremetiti Conteovu koncepciju treninga.
Baš zbog ovog igrači treba da igraju za Alexa, da se na naljepši mogući način oprosti od kluba, jednom duplom krunom.
Protiv Cesene bi trebali igrati sljedeću nedjelju, a utakmica protiv Rome će biti pomjerena za srijedu, tj. 25 april, ostalo je još da se odredi termin igranja te utakmice, vjerovatno će to biti od 15:00 ili 18:30, jer se isti dan igra Liga šampiona.

Posljednjih 5 utakmica smo odigrali u strašnom tempu, možda će nam ovih par dana neplaniranog odmora dobro doći, samo se nadam da to neće poremetiti Conteovu koncepciju treninga.
Volim te, Željo!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Izgleda bas da nas Il Capitano napusta na kraj sezone i zato se nadam da ce osvojiti duplu i na taj nacin se oprostiti od kluba, ma da mislim da ce za neki par god sjediti s Nedvedom i Agnelliom na tribine
..
Imat ce sada igraci fin odmor do iduce tekme, dobro ce nam doci al zato ocekujem toku 90 min presing i pobjedu aBd.!!!
Imat ce sada igraci fin odmor do iduce tekme, dobro ce nam doci al zato ocekujem toku 90 min presing i pobjedu aBd.!!!
[youtube][/youtube]
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.