Prosle godine portal placao klubu a sada klub placa sklj portalu da bi izvjestavali o klubu a gledaj im rada ...

Nego sad ce godisnjica seobe plemena lobotomaca, pa su malo nervozni ili kao sto @amazon rece svi oni su i dalje aktivni ovdje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znaci i ti si tamo na forumu... znaci i ti si lobotomizirani... ja ipak nisam, jer ne pisem tamo... ali normalno citam.... barem ne lazem kao ti, koji visis citajuci onaj forum....Hrasno1921 je napisao/la:Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....![]()
![]()
Pa sta ces onda na tolikom omrazenom forumu istog portala? pravac medju lobotomce pa se dopisujte preko pp. samo pazite da katkad i meni ne posaljete koju poruku, saka ste komedijasa ...
Normalno, kao diverzant pocasnog voda, 501.udarne brigade, moras vidjeti sta levati rade a i kontrolisati ih, a pomalo ih hraniti hapicom na kasiku ...Procter je napisao/la:Znaci i ti si tamo na forumu... znaci i ti si lobotomizirani... ja ipak nisam, jer ne pisem tamo... ali normalno citam.... barem ne lazem kao ti, koji visis citajuci onaj forum....Hrasno1921 je napisao/la:Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....![]()
![]()
Pa sta ces onda na tolikom omrazenom forumu istog portala? pravac medju lobotomce pa se dopisujte preko pp. samo pazite da katkad i meni ne posaljete koju poruku, saka ste komedijasa ...
Tako je. [emoji106]Manijakxxx je napisao/la:Naš najjaci igrac ovu polusezonu ce biti Zakarić..
Insistirali ste da platite da bi imali excluzivu.Niko iz kluba to nije trazio od vasadmin je napisao/la:Nije lijepo da lazes. Bices udaljen sa foruma ako nastavis, pretpostavljam da se radi o istoj osobi/grupi koja je prosle godine plasirala istu laz, pa docekala da sad zauzme nase mjesto (vidim znas sve kako se danas streama)Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....
.
Ovaj portal je prosle godine kao medijski partner platio klubu da prenosi ovakvu prijateljsku utakmicu sa ovog istog terena.
Sigurno je da mi sami sebe trebamo vise medijski propratit, svi veliki klubovi svaki dan objave nekoliko slika sa treninga i poneki kratki video, to i mi trebamo, to nije puno a navijacima znaci jako mnogoNeandertalac je napisao/la:Možda u Turskoj klubovi sa kojima igramo prijateljske budu radili prenos pa se ogrebemo.
Svaka čast ovim momcima što su bar pokušali raditi prenos ali i sama njihova akcija pokazuje na kojem smo nivou amaterizma.
21 vijek.
-Lendric-Manijakxxx je napisao/la:Naš najjaci igrac ovu polusezonu ce biti Zakarić..
Ima se, moze sestruja je napisao/la:Insistirali ste da platite da bi imali excluzivu.Niko iz kluba to nije trazio od vasadmin je napisao/la:Nije lijepo da lazes. Bices udaljen sa foruma ako nastavis, pretpostavljam da se radi o istoj osobi/grupi koja je prosle godine plasirala istu laz, pa docekala da sad zauzme nase mjesto (vidim znas sve kako se danas streama)Procter je napisao/la:Ovaj portal je prosle godine dokazao ko je i sta je.... platio im Dino da ne snimaju Zeljine utakmice.... znaci potkupio... pa samim time je trebala biti raskinuta saradnja, bez obzira na sve ostalo....
.
Ovaj portal je prosle godine kao medijski partner platio klubu da prenosi ovakvu prijateljsku utakmicu sa ovog istog terena.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Kompromis i 31 gost.