Zukanovic je napisao/la:Janjos hoce Benjamina Colica i meni su rekli da je gotovo. sada ne znam sto ga nema.mirzatele je napisao/la:Zar nije Zukan rekao da dolazi neki igrač iz pl
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fakat sapraste više sa Ordagićem... 
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da sam Ordagic i da me libo neka stvar za Sarajevo i za Zelju, da gledam sebe ja ne vidim zasto bi neko odabrao nas, ovo ovdje je sve Boze sacuvaj. Nije kod kona mnogo bolje ali medijski su zastupljeni u nekom pozitivnom smislu, kao radi, gradi, napreduje se i cinjenica je da je zdravija atmosfera. Ovdje nisu sposobni ni da formiraju ekipu do pocetka prvenstva. Jadovi! Svi su sposobni kad lovu treba smjestiti u vlastiti djep jbmti mentalitet!
- PitarBordo
- Kontakt:
Totalni anonimus za koga realno nikoga nije briga, pogotovo pored Kovavčevića i Musemića. Miletić je već druga priča jer nastupao za kadete. Svjetlanović je napustio Akademiju, također, ali nešto nisam upratio da je igrao. Bitno je ugovore rješiti za Veladžića i Resića ali obzirom kakva se poruka šalje mladim igračima rijetko ko bi želio prolaziti isto što i, npr. Herić.hilmo je napisao/la:Najluđe mi je bilo pisanje za onog mladog golmana, eto i na taj način pokušavaju da blate. Da neko pomisli da kod nas možeš nastupiti samo ako si "babin sin".
Ja za malca nikad čuo a može se reći da pratim omladinski fudbal u državi.
Za Ordagića je logično da će u Željezničar - zbog financija.
- PitarBordo
- Kontakt:
Belmine ako može da ne postavljaš video spotove bivših igrača Željezničara. Dosta nam je Faruk na ovom PDFu.
Samo Saraj'vo.
Napisao Zukanovic da Cala hoce Colica i vec poceli da ebo majku jer je to zukanovic napisao. 
Nemam ništa protiv tebe pa se nemoj naći uvrijeđenim ali, obzirom na informacije koje ovdje plasiraš, nisi li pomislio da te možda tvoj izvor iz kluba trolla?Zukanovic je napisao/la:Janjos hoce Benjamina Colica i meni su rekli da je gotovo. sada ne znam sto ga nema.mirzatele je napisao/la:Zar nije Zukan rekao da dolazi neki igrač iz pl
- PitarBordo
- Kontakt:
Preventivno. Da im kinosvra i ostali uposlenici koji obitavaju ovdje mogu prenijeti javno mišljenje.Lakoste je napisao/la:Napisao Zukanovic da Cala hoce Colica i vec poceli da ebo majku jer je to zukanovic napisao.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Šta fali Čoliću????? Hahaha. Pa kladit de smijem da za 2-3 sezone će takvi igrači nama biti kapitalci. Na dobrom smo putu da to uskoro i ozvaničimo.
PitarBordo je napisao/la:Belmine ako može da ne postavljaš video spotove bivših igrača Željezničara. Dosta nam je Faruk na ovom PDFu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa dobro sad. Ima i ta mjesta.SiouxLukavac je napisao/la:Šta fali Čoliću????? Hahaha. Pa kladit de smijem da za 2-3 sezone će takvi igrači nama biti kapitalci. Na dobrom smo putu da to uskoro i ozvaničimo.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hocemo Ahmada Kallasija!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cala uzima samo provjerene i njemu dobro poznate igrace. kuknjavaPitarBordo je napisao/la:Čuj Čolić. E moj Čala.
Al' fakat smo nisko spali i stvarno bez imalo patetike,neizvjesna nam je buducnost.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ne znam kako se palite na tako neke bombe . Za colica vjerujem ko za Spahica i Comora kad je pisalo .jedino sto ja vidim a to je da je problem novac i ne mozemo dovesti kvalitetne igrace ostalo je supljologija kako nece niko da dodje ,samo lovu daj svi ce oni doci .
Je li moguce da nigdje nema video sazetak zadnje utakmice?????
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Cuj Zuke,a kaze dogovoren dobar igrac iz PL i sad kaze Cola je taj 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čolić je željovac 1/1 . ne treba nam
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa vidiš da u svim strukturama skupljamo te što podržavaju gradskog rivala.Zagor je napisao/la:Čolić je željovac 1/1 . ne treba nam
Samo Saraj'vo.