FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Nadam se da je onaj kocijas dobio ban.
To je glupost pitar vam bacio kost vi se koljete, sve zbog toga sto je muflon se nakacio na to.
Neka igra ko hoce samo neka gine za klub.
To je glupost pitar vam bacio kost vi se koljete, sve zbog toga sto je muflon se nakacio na to.
Neka igra ko hoce samo neka gine za klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kerli propao transfer u Poljsku, znaci li to jedno?
novi stoper koji sutra potpisuje je Kerla? ja se iskreno nadam da jeste ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
ma isti je izvor, samo sto je on na prvoj liniji, sve u svemu ne znam ko bi mogao biti osim Kerle, Kostic nema jos regulisane papire, bit ce on slobodan igrac do pocetka lige, samo je to prekasno da ne moze kasnije, vidjet cemo ...
1921'
To jeste. Ne znam koji drugi stoper osim Kerle moze doci. Jedino neko iz Srbije koga Slavko zna a koji nama nije poznat,ali ne vjerujem da ce se to desiti.
Kerla je armirani beton!Najspremniji fudbaler uvijek bio u ligi, mogao je tri utakmice zaredom odigrati! Uz to je karatista pa je imao one "majgeri" intervencije, sjećam se kad on otklanja opasnost loptu na Vraca nabije
Bio bi najbolje pojačanje od svih dosadašnjih jer je neprikosnoven u skok igri i postavljanu prilikom kontra napada, a uz to je i brz, nije trom kao Bokačini, međutim znamo i na koji je način je pobjegao iz kluba ne treba mu tek tako halaliti, ali kad bi mu neku malo jaču cifru ponudili pristao bi!S njim gola ne bi primili na proljeće!

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- MocMahale444
Kerla ko picka otiso ali je ekstra igrac za našu ligu. Ako se moze dovesti, trebalo bi i to odma prije sto se ode u Tursku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sad vala nismo u poziciji da gledamo kako je neko otisao iz kluba. Potreban nam je stoper i to dobar. Kerla bi bio jedan od najjacih stopera lige.
Eno ti jedan post na temi MNK od mene.Hrasno1921 je napisao/la:Kerli propao transfer u Poljsku, znaci li to jedno?![]()
- amazon
- Kontakt:
Hrasno zna i rekao sam mu davno da od Kostica trenutno nema nista, moze potvrditi ako zeli. Sto se tice stopera mislim da od Kerle nema nista jer on zeli da ide vani, niti ima zelju da se vraca u PL. Sta moze biti nikad se ne zna, al'....
Stoper nam je potreban itekako, a sta ce biti ne znam
Stoper nam je potreban itekako, a sta ce biti ne znam
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 28 jan 2017, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:

sta je ba sad koje pm? cemu ovo psovanje? imate pp. da derite ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Meni je danas Zakaric posebno dobar bio. Miro nista specijalno, kao ni Zeba.Bogicevic odlican, Stana isto tako i naravno Ivan. Stoper nam je jako bitan jer je Bokacini ka.rina.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemoLjoZee je napisao/la:Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jel' moguce sta do Antalije da zavrsimo ?Neymar11 je napisao/la:Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemoLjoZee je napisao/la:Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma to je to, ali neka si ti jos potvrdio da je siguricaNeymar11 je napisao/la:Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemoLjoZee je napisao/la:Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.

Kerla - Kostic - Djelmic .... Aufiderzen

1921'
znam da sigurno nas napusta memija, i veca na ljeto, dzelmic ce docii samo ako raskinu s njim ugovor.. do Antalije bi trebalo da kerla il kostic budu potpisaniHrasno1921 je napisao/la:Ma to je to, ali neka si ti jos potvrdio da je siguricaNeymar11 je napisao/la:Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemoLjoZee je napisao/la:Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.![]()
Kerla - Kostic - Djelmic .... Aufiderzen

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Re: RE: Re: FK Željezničar
yeste druze, iduca sedmica kerla ce postat nas novi igrac sam nez il pon ili utorakQwerty90 je napisao/la:Jel' moguce sta do Antalije da zavrsimo ?Neymar11 je napisao/la:Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemoLjoZee je napisao/la:Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.

- Hrasno1921
- Kontakt:
Bravo maca, bravo
nego javljaj se cesce, budi aktivniji ...

1921'
pa trudim se kolko mi da posao da udjem i bacim post , ma hajde, sa kerlom kosticem bicemo jos jaci sigurno..Hrasno1921 je napisao/la:Bravo maca, bravo![]()

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Bravo, svaka castNeymar11 je napisao/la:yeste druze, iduca sedmica kerla ce postat nas novi igrac sam nez il pon ili utorakQwerty90 je napisao/la:Jel' moguce sta do Antalije da zavrsimo ?Neymar11 je napisao/la: Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemo

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, WeekendOffender i 50 gostiju.