FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kerla ide sa nama u Antaliju jedino ako sta budala ne nadje do polaska. A za Kostica cekaju samo da raskine ugovor nebitno kad. Receno mu je da su mu vrata kluba otvorena kad god zavrsi sa Slobodom.Neymar11 je napisao/la:Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemoLjoZee je napisao/la:Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisam htio juce dolijevati ulje na vatru. Sramota je da nam klub nakon svega sto radimo nije obezbijedio prenos utakmice. Mislio sam da smo preboljeli te djecije bolesti. Ne zanima me na koji nacin, da li preko partnera ili direktno na sluzbenoj stranici prenos je morao biti osiguran. Skandalozno ispracene pripreme bez intervjua, slika i informacija su dokaz koliko je nasoj Upravi stalo do navijaca. Mi smo bolesnici i nas sve interesuje oko Zelje. Veliki minus za Upravu du ove pripreme.
Zaista lose ispracene pripreme do sada, a kako cemo tek iz Antalije dobiti informacije - nadati se da ovi strani klubovi rade stream prijateljskih.
Treba na ovome klub raditi, da naprave saradnju sa ovom ekipom "1921." sto radi izvjestaje tokom lige, da im se osiguraju neka sredstva za tehniku i kada se putuje.
Siguran sam da za ovaj posao ne trebaju vise od četri covjeka.
Treba na ovome klub raditi, da naprave saradnju sa ovom ekipom "1921." sto radi izvjestaje tokom lige, da im se osiguraju neka sredstva za tehniku i kada se putuje.
- Zeljeznicar -
Kako mi je drago sto konacno imamo tu lijevu stranu. U ovom izvjestaju samo jednom se islo po desnoj strani. Bas neobicno za nas i nasu igru. Jedan penal nije sviran za nas kao inace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zeric desno znaci kod Slavke igra, vidi se da zna igrat lopte nadam se da ce dobijat dosta sansi na proljece
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa igrat će ako ne bude govorio pred svaki meč boli me ovo boli me ono. I na jesen bi isto dobio šansu da nije bilo toga.irfo je napisao/la:Zeric desno znaci kod Slavke igra, vidi se da zna igrat lopte nadam se da ce dobijat dosta sansi na proljece
- Neandertalac
- Kontakt:
Moj duboki naklon ekipi 1921TV!
Izvještaj sa utakmice je na jednom nivou kojeg se ne bi postidjeli ni klubovi iz dosta jačih liga.
Respect!
Izvještaj sa utakmice je na jednom nivou kojeg se ne bi postidjeli ni klubovi iz dosta jačih liga.
Respect!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa buraz sto je previse, previse je, medijski partner trazi od kluba da ucestvuje u nabavci neke kamere a pazi medijski partner nam, kakav je to medij koji nije u stanju nabaviti kameru?Zenzo je napisao/la:Zaista lose ispracene pripreme do sada, a kako cemo tek iz Antalije dobiti informacije - nadati se da ovi strani klubovi rade stream prijateljskih.

Ista stvar i sa 1921.ba, momci koji rade rade dzaba koliko znam ali isto tako imaju sponzore tipa Brajlovic i dr., nego su svi navikli guzovace, kod nas u drustvu u svim segmentima nema profesionalizma niti odgovornosti, i to je najveci problem.
Kada smo imali ss.ba za medijskog partnera imali smo sve, pa su se neki toboze bunili odnosno uzeli su za izgovor ne prenosenje tekme kako bi napravili pobunu, i evo danas za gle cuda ne smeta im sto medijski partner nije u stanju popratiti kako treba pripreme, ili sto nisu bili u stanju obezbjediti live stream, a sada za gle cuda pojedincima to ne smeta, sve je udure, i to su ti ti dupli dvolicni standardi i arsini.
Postoje tri nacina, prvi jeste da klub ima svoj medija servis, sto kosta prvo od opreme drugo od ljudi koji bi makar bili angazovani, i placeni honorarno, drugi jeste angazovanje profesionalne agencije koja bi to sve odradjivala (najveci trosak) a treci jeste jak i pouzdan medijski partner koji bi uz neku minimalnu naknadu to sve odradjivao i tu bi osim pracenja svega bili i max. medijski zastupljeni ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Momcima iz 1921.tv skidam kapu. Svaki izvjestaj je top. Imaju i neke "emisije" sa igracima tipa Upitnik i to mi je vrh. Svaka im cast.[emoji122]
Kerla bi trebo bacit potpis u pon izgleda, jer mu je propo tranfer, kostic bi isto mogo uskoro postat nas novi igrac ..1921fcz je napisao/la:Kerla ide sa nama u Antaliju jedino ako sta budala ne nadje do polaska. A za Kostica cekaju samo da raskine ugovor nebitno kad. Receno mu je da su mu vrata kluba otvorena kad god zavrsi sa Slobodom.Neymar11 je napisao/la:Evo me , stose tice kerle vjerovatno ce postat nas novi igrac, stose kostica tice rece mi lik da marke necemo platati slobodi jer mu imaju tolko duzni , kaze da je sve zavrsio sa slavkom i da se cuju stalno, u igri je jos jedan vidjecemoLjoZee je napisao/la:Nema nam Neymara. On vjerovatno ima "friske" informacije sto se stopera tice.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Klub će razvijati svoj vlastiti servis praćenja, ne samo utakmica, i ne samo prve ekipe. Uz dužno poštovanje, svi tzv. medijski partneri su smješni po svom profesionalnom praćenju Želje (ostali me ne zanimaju).tehnikom kojom raspolažu, kvalitetom sportskih novinara koji prate klubove. Ne bih se vraćao unazadi spominjao neke stvari, ali da riješimo te dileme, Željo će sam razvijati ovaj sektor. Momci sa 1921 TV, svaka čast, i to tako izgleda kada Želju prate Željovci. Oni to jedini rade iz ljubavi, a ostali isključivo iz interesa...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Monci je napisao/la:Klub će razvijati svoj vlastiti servis praćenja, ne samo utakmica, i ne samo prve ekipe. Uz dužno poštovanje, svi tzv. medijski partneri su smješni po svom profesionalnom praćenju Želje (ostali me ne zanimaju).tehnikom kojom raspolažu, kvalitetom sportskih novinara koji prate klubove. Ne bih se vraćao unazadi spominjao neke stvari, ali da riješimo te dileme, Željo će sam razvijati ovaj sektor. Momci sa 1921 TV, svaka čast, i to tako izgleda kada Želju prate Željovci. Oni to jedini rade iz ljubavi, a ostali isključivo iz interesa...

To bi bilo odlicno, koliko je to sigurno i kada bi se trebalo krenuti u realizaciju svega?
1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Jedini ispravan put je vlastiti resursi za pracenje priprema. Kakvi medijski partneri. Najskuplja je opcija vlastita sredstva, ali i najbolja. Hoce li ili nece mediji pratiti pripreme njihov problem. Imaju li para i interesa da prate njihov problem. Nama kao klubu je radi partnera od kojih zivimo, a ne od medija je u interesu da nas ima. Nadam se da ce neko iz PR sluzbe putovati u Tursku u protivnom neka se jebu svi.
Prosle zime su isli u Antaliju. Na onom kanalu svaki dan su objavljivali snimke sa treninga i izvjestaje sa utakmica. Ljetos to nisu radili jer im je Kostic zabranio. Nije dao da se snimaju treninzi ni utakmice.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kostic zvani izmisljanje tople vode. Glupa nam prica svake pripreme. Zato investirsti u nase resurse, zaposliti dva momka i sto vise informacija za navijace. Ako nas interesuje sta se desava na pripremama ima da nam se osigura izvjestavanje kao sto nema niko. Mi to zasluzujemo i ovo u Medjugorju je veliki minus Upravi.LjoZee je napisao/la:Prosle zime su isli u Antaliju. Na onom kanalu svaki dan su objavljivali snimke sa treninga i izvjestaje sa utakmica. Ljetos to nisu radili jer im je Kostic zabranio. Nije dao da se snimaju treninzi ni utakmice.
Treba biti svjestan i toga da trener neće da svaka utakmica ide u eter, i da je svi vide. Isprobavaju se varijante, taktike,i niko ne želi unaprijed to prezentirati protivnicima. Tako da tekme manje više, ali klipovi, izjave, informacije, slike, istorija...to je nešto čime moramo biti "bombardovani" svakodnevno..
Dijelim misljenje s tobom. Bilo bi lijepo da smo svaki dan imali na zvanicnoj po jednu izjavu igraca pa onda video sa treninga. Moraju naci nekog da to radi. Nek zaposle 2-3 ljudi koji se razumiju u to i nek obave to kvalitetno.
- plavousrcu
- Kontakt:
Onaj ko hoce da vidi utakmicu na pripremama ce je vidjeti. Doci ce i pogledati ili poslati svoje ljude da je snime. Ne znam ko im moze zabraniti da je snimaju. Mi smo gladni Zelje, a nisu se mediji pritrgnuli da nas prate. Zato ulaganje u vlastitu produkciju ili ove momke sa 1921 sa ekipom na pripreme voditi.
Bas sam sad pregledao stranice klubova koji su poznatiji u regionu. Crvena Zvezda ne pravi stream,ali svaki dan objavljuju snimke sa treninga pa neke izjave igraca i sl. Osijek se pripremao u Medjugorju i tu nije pravio stream,ali ce to raditi sad u Spaniji. Partizan je pravio stream za svaku pripremnu utakmicu i objavljuju snimke sa treninga. Hajduk samo stavlja snimke i slike sa treninga ni oni ne prave stream. Otprilike je to to. U Antaliji nasi mogu snimati treninge,mogu praviti neke "igrice" sa igracima kao sto radi Dinamo, izvjestaje sa utakmica i izjave igraca. Mozda bude stream kod ovih ruskih klubova pa to ne budu morali raditi.