Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Hvala ti Nemanja Gordiću
-
- Kontakt:
Jufus je za evrospke standarde BOG u pnr-u u ovoj tekmi....NIJEDAN prn nije odrađen
znaci bukvalno nema ko dodat loptu
znaci bukvalno nema ko dodat loptu
- Fikret1946
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Et ispali smo odmah, ne moraju dolaziti sad Musa i Nurkic dvije godine. A i bolje da nemas nekog ko nece dati 100%, sa Nurkicem dok je igrao nikada nismo cestito dobili utakmice.

28,29,10 razlike do sad su nas dobijali, dosta neće preko 25 ovaj putKajzer10 je napisao/la:Vracaj Jusufa i najjacu petorku da sacuvamo obraz, najobziljnije.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sve sto treba uraditi jeste dobaciti loptu Nurkicu pod kos. Nazalost, ne znamo preci na protivnikovu polovinu bez da nas uopste i napadaju, toliko smo sposobni.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Meni samo nije jasno sta je Repesa radio s njima 15 dana. Covjek cijeli mec igra bez pravog playmakera. Bolje da je Zahiragica poveo. Ne znam sta ce mu Nurkic koji q, ako nece odigrati ni 20 minuta.
Ovakav otpor bi pruzili i Sparsi, tj. tesko da bi i oni izgubili vise od 25 razlike. Jednostavno imamo 10 prosjecnih i izrazito glupih kosarkasa, koji su limitirani do bola. Kad vidim Lazica i Vrabca, mrak na oci mi padne.
Dovidjena do nekih boljih vremena.
Ovakav otpor bi pruzili i Sparsi, tj. tesko da bi i oni izgubili vise od 25 razlike. Jednostavno imamo 10 prosjecnih i izrazito glupih kosarkasa, koji su limitirani do bola. Kad vidim Lazica i Vrabca, mrak na oci mi padne.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Na sta Juku trosimo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
bolje da je mene poveo da vidi guzica putakobe24 je napisao/la:Meni samo nije jasno sta je Repesa radio s njima 15 dana. Covjek cijeli mec igra bez pravog playmakera. Bolje da je Zahiragica poveo. Ne znam sta ce mu Nurkic koji q, ako nece odigrati ni 20 minuta.
ne možeš biti konkurentan ako nemaš igrača koji je sposoban prevesti loptu od tačke A do tačke B, bez da ti ogadi košarku.
Shvatam da Gegić nije ovaj nivo, ali nije mi logično igrati bez plejmejkera, ovi pokušaji sa Vrabcem su urnebesni. Takođe, nije mi jasno da BiH nema u ovom trenutku igrača sposobnog odraditi tih 20 minuta na PG-u. Ja sam mišljenja da bi Draško Knežević mogao, ali opet, ne gledam ga zadnje dvije godine pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi.
Nemoguće je iskoristiti Nurkića ako ga okružiš samo sa nekim wingovima, mora da bude igrača opasnih u šutu da bi on dobio potreban spejsing da radi na niskom postu.
Shvatam da Gegić nije ovaj nivo, ali nije mi logično igrati bez plejmejkera, ovi pokušaji sa Vrabcem su urnebesni. Takođe, nije mi jasno da BiH nema u ovom trenutku igrača sposobnog odraditi tih 20 minuta na PG-u. Ja sam mišljenja da bi Draško Knežević mogao, ali opet, ne gledam ga zadnje dvije godine pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi.
Nemoguće je iskoristiti Nurkića ako ga okružiš samo sa nekim wingovima, mora da bude igrača opasnih u šutu da bi on dobio potreban spejsing da radi na niskom postu.
Pa šta hoćete vi očekujete od Nurkića, da skače, da poentira, da asistira, da organizuje igre, da pogađa trice, da daje blokade. Pa nije Bog yebo te svak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Drape je napisao/la:Ko li nam nosi maler, po meni onaj Elvir Bijedić, treba ga zamjeniti radi uroka.

Ili on, ili Duskaj.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Niko ne voli lažljivce. Nurkić je bio sjajan u prošlim kvalifikacijama koje je igrao, statistički ponajbolji igrač kvalifikacija, a ovo je jedna utakmica.Fikret1946 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Et ispali smo odmah, ne moraju dolaziti sad Musa i Nurkic dvije godine. A i bolje da nemas nekog ko nece dati 100%, sa Nurkicem dok je igrao nikada nismo cestito dobili utakmice.Istina. Nikad se nije borio vala, uvijek je pricao o tom nekom patriotizmu i palamudio, a pokazivao 0 od toga na terenu. Mrzim takve ljude.
Mislim da vi imate neke probleme u vezi Jusufa odranije.
Garantujem da bi se uigranoscu nadoknadilo bar 15ak poena. Najgore od svega je sto Finci ne znaju igrati kosarku, imaju dva dobra igraca. Nasa odbrana je katastrofalna.kobe24 je napisao/la: Ovakav otpor bi pruzili i Sparsi, tj. tesko da bi i oni izgubili vise od 25 razlike.
Tipicni kompleksašiDrape je napisao/la:Niko ne voli lažljivce. Nurkić je bio sjajan u prošlim kvalifikacijama koje je igrao, statistički ponajbolji igrač kvalifikacija, a ovo je jedna utakmica.Fikret1946 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Et ispali smo odmah, ne moraju dolaziti sad Musa i Nurkic dvije godine. A i bolje da nemas nekog ko nece dati 100%, sa Nurkicem dok je igrao nikada nismo cestito dobili utakmice.Istina. Nikad se nije borio vala, uvijek je pricao o tom nekom patriotizmu i palamudio, a pokazivao 0 od toga na terenu. Mrzim takve ljude.
Mislim da vi imate neke probleme u vezi Jusufa odranije.
nas su mislili 30 razlike dobit, neće moći
Hasandic Vrabac i Lazic uopste ne bi smjeli bit u repci. Sto se nije pozvalo Knezevica da bude plej. STa je sa Kapelanom,Mitrovicem.
Zasto se poziva najslabiji Alibegovic. I jos ovi igraci najvise minuta igraju. Odbrana ne postojeca.Jedna kretnja finaca je dovoljna za kos. U napadu ljudi mi citavu utakmicu nismo akcije pozvali. Ne uradili dobro nego je nismo pozvali.Sve bilo spusti na centre a finci naravno spremni za to.
Zasto se poziva najslabiji Alibegovic. I jos ovi igraci najvise minuta igraju. Odbrana ne postojeca.Jedna kretnja finaca je dovoljna za kos. U napadu ljudi mi citavu utakmicu nismo akcije pozvali. Ne uradili dobro nego je nismo pozvali.Sve bilo spusti na centre a finci naravno spremni za to.
Gdje ste miševi

što je najgore, malo će nam falit 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Napusite se qrcine sad.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kikanovicu veliki naklon

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi