FK Rudar Kakanj

budimo_realni
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la budimo_realni » 13 jan 2014, 09:08

Gusar1995 je napisao/la:Nada umire posljednja, mada mi se ne sviđaju želje ovog trenera al' et'... On želi centralnog i krilnog napadača, a lijevi bek mu je toliko kritičan da je smiješno pričat', Rudar vazda igro preko strana, a ovaj lik nula još kad' Belmo igra na lijevoj strani, a njegova rola traži da on ulazi u sredinu terena, ta lijeva strana potpuno neiskorištena. Ne budu dvije akcije preko lijeve strane.
Bas tako. Samo meni nije bas ni jasna njihova politika cekanja sa pojacanjima jer ce svi bolji igraci pronaci klub dok nasi ne skontaju koga ce. Mada iskren da budem meni se cini da oni cekaju da vide kako ce se Jedinstvo i Sloboda pojacati i ako ovi budu jaki (kao sto jesu, pogotovo Sloboda) da se onda i ne dovode bezze igraci jer od PL nema nista. Kako vidim Sloboda pravi extra jaku ekipu sto znaci da su bas zagrizli za PL i mislim da nasi u takvim okolnostima nemaju sanse za PL. Mozda je onda i bolje ne dovoditi igrace i trositi pare, a i raji davati laznu nadu kao sto je to do sada bilo.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 13 jan 2014, 09:41

danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.

EVO STA PISU LJUDI PO FORUMU TACNIJE TEMI BRATSTVA. Pa ne znam stvarno gdje vise ovo sve vodi. Da je nas Spahic pametan (on je u Federalnom savezu, a Zaimovic je u nekom odboru... Ne znam kako se tacno zove, ali mislim da se bas pita za ove mutne radnje) trebaju pokrenuti neku istragu ili istupiti iz lige. Koji ce k...c ulagati bezze pare kad ne mogu dalje od prve federalne.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jan 2014, 14:03

budimo_realni je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim oekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.

EVO STA PISU LJUDI PO FORUMU TACNIJE TEMI BRATSTVA. Pa ne znam stvarno gdje vise ovo sve vodi. Da je nas Spahic pametan (on je u Federalnom savezu, a Zaimovic je u nekom odboru... Ne znam kako se tacno zove, ali mislim da se bas pita za ove mutne radnje) trebaju ....pokrenuti neku istragu ili istupiti iz lige. Koji ce k...c ulagati bezze pare kad ne mogu dalje od prve federalne.
Jbt,ti ko da ne zivis u bosni....ko da si sa marsa pao pa se kocis nešto na spomen namještenik tekmi :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 14 jan 2014, 09:13

staragarda je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim oekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.

EVO STA PISU LJUDI PO FORUMU TACNIJE TEMI BRATSTVA. Pa ne znam stvarno gdje vise ovo sve vodi. Da je nas Spahic pametan (on je u Federalnom savezu, a Zaimovic je u nekom odboru... Ne znam kako se tacno zove, ali mislim da se bas pita za ove mutne radnje) trebaju ....pokrenuti neku istragu ili istupiti iz lige. Koji ce k...c ulagati bezze pare kad ne mogu dalje od prve federalne.
Jbt,ti ko da ne zivis u bosni....ko da si sa marsa pao pa se kocis nešto na spomen namještenik tekmi :roll:
Zivim ja u Bosni, ali zar sve mora ici prljavo hebem Vas pogane. Kad su lopovi u politici, po firmama, onda ih pljujete i psujete im sve, a eto i vi ste lopovi i podrzavate lopovluk. Dokle god je narod takav poput Vas nama nece biti bolje ni u jednoj sferi zivota hebem ti ovakvu drzavu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2014, 09:56

budimo_realni je napisao/la:

EVO STA PISU LJUDI PO FORUMU TACNIJE TEMI BRATSTVA. Pa ne znam stvarno gdje vise ovo sve vodikoga. Da je nas Spahic pametan (on je u Federalnom savezu, a Zaimovic je u nekom odboru... Ne znam kako se tacno zove, ali mislim da se bas pita za ove mutne radnje) trebaju ....pokrenuti neku istragu ili istupiti iz lige. Koji ce k...c ulagati bezze pare kad ne mogu dalje od prve federalne.
Zivim ja u Bosni, ali zar sve mora ici prljavo hebem Vas pogane. Kad su lopovi u politici, po firmama, onda ih pljujete i psujete im sve, a eto i vi ste lopovi i podrzavate lopovluk. Dokle god je narod takav poput Vas nama nece biti bolje ni u jednoj sferi zivota hebem ti ovakvu drzavu.
Koga VAS :?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 jan 2014, 10:48

budimo_realni je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.

EVO STA PISU LJUDI PO FORUMU TACNIJE TEMI BRATSTVA. Pa ne znam stvarno gdje vise ovo sve vodi. Da je nas Spahic pametan (on je u Federalnom savezu, a Zaimovic je u nekom odboru... Ne znam kako se tacno zove, ali mislim da se bas pita za ove mutne radnje) trebaju pokrenuti neku istragu ili istupiti iz lige. Koji ce k...c ulagati bezze pare kad ne mogu dalje od prve federalne.
Vama iz Gračanice, a pogotovo ovima iz Tuzle nema šanse da se puste utakmice u Lukavcu, pa mi se samo pripremamo za njih, džaba vam sve pare svijeta, osim ako ste bolji i zasluženo pobijedite, ali neko štimanje to odmah pada u vodu, pozz :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2014, 11:37

samolukavac je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.

Vama iz Gračanice, a pogotovo ovima iz Tuzle nema šanse da se puste utakmice u Lukavcu, pa mi se samo pripremamo za njih, džaba vam sve pare svijeta, osim ako ste bolji i zasluženo pobijedite, ali neko štimanje to odmah pada u vodu, pozz :)
za nas i treba da se pripremate jer vam je ovo za klub najveca tekma sto cete odigrat,ikad...a dobro se pripremite jer cisto sumnjam da cete u narednih 20 godina opet imat priliku sa nama da igrate...i nemamo mi sta sa vama dogovarat...imate odron od ekipe koju cemo mi lagano dobit sa 2 razlike...mi cemo dogovarat sa ovim jacim i ozbiljnijim ekipama

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 14 jan 2014, 11:44

za nas i treba da se pripremate jer vam je ovo za klub najveca tekma sto cete odigrat,ikad...a dobro se pripremite jer cisto sumnjam da cete u narednih 20 godina opet imat priliku sa nama da igrate...i nemamo mi sta sa vama dogovarat...imate odron od ekipe koju cemo mi lagano dobit sa 2 razlike...mi cemo dogovarat sa ovim jacim i ozbiljnijim ekipama
a jeste vi StaraGarda neko zvucno ime u svijetu fudbala pa je svima derbi kad igraju sa Slobodom jaoooo spusti se malo ne zemlju...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 jan 2014, 12:17

Vama iz Gračanice, a pogotovo ovima iz Tuzle nema šanse da se puste utakmice u Lukavcu, pa mi se samo pripremamo za njih, džaba vam sve pare svijeta, osim ako ste bolji i zasluženo pobijedite, ali neko štimanje to odmah pada u vodu, pozz :)[/quote]
za nas i treba da se pripremate jer vam je ovo za klub najveca tekma sto cete odigrat,ikad...a dobro se pripremite jer cisto sumnjam da cete u narednih 20 godina opet imat priliku sa nama da igrate...i nemamo mi sta sa vama dogovarat...imate odron od ekipe koju cemo mi lagano dobit sa 2 razlike...mi cemo dogovarat sa ovim jacim i ozbiljnijim ekipama[/quote]
a jeste vi StaraGarda neko zvucno ime u svijetu fudbala pa je svima derbi kad igraju sa Slobodom jaoooo spusti se malo ne zemlju...[/quote]

Hahaha ma kakva Sloboda, njima treba biti cast kad igraju protiv stada ovčica XD

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 jan 2014, 14:43

Ista priča vam je bila i prošle godine pa ste izgubili ovdje u Lukavcu, a ekipa će sad biti još jača nego sa početka sezone, tako da ne računajte na neke lagane bodove ;)

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 15 jan 2014, 15:15

Prvo pojacanje Rudara... Adnan Hrelja na posudbi iz Sarajeva.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/adnan- ... /140115087" onclick="window.open(this.href);return false;

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 15 jan 2014, 20:27

Eto ga tri nova igraca,a bit ce ih jos kako kaze predsjednik.Popovic,Hrelja i Odovic za sada.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 15 jan 2014, 20:36

Hrelja je vezni, a ova dvojica :?:

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 15 jan 2014, 23:17

Nesto mi govori da je Popovic napadac.Ne znam zasto tako mislim ali eto.A za Odovica su ovi iz Tuzle govorili da ide njima a on dodje nama.Ne znam koju poziciju igra.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jan 2014, 23:30

budimo_realni je napisao/la:Nesto mi govori da je Popovic napadac.Ne znam zasto tako mislim ali eto.A za Odovica su ovi iz Tuzle govorili da ide njima a on dodje nama.Ne znam koju poziciju igra.
ma to se neki lik javio kao ima informacije da ce on i Smajic doci u Slobodu a niko od ostalih nema pojma o tome! i odma ga je ovaj Benjo razotkrio jer je Smajic povrijedjen tako da su bile suplje oko prelaska u Slobodu! ni mi nikad nismo culi za njega
Sloboda Tuzla

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 16 jan 2014, 08:29

Evo citam jutros izjavu mislim direktora Zrinjskog (nisam siguran). Covjek kaze da Popovic moze napustiti Zrinjski samo uz odgovarajucu novcanu nadoknadu. Popovic ima 21 godinu i igra na poziciji napadaca. U Zrinjski stigao iz Travnika u ljeto prosle godine, a Zrinjski napustio samoincjativno polovinom jeseni, a ima jos vazeci ugovor. Zrinjski je navodno za njega Travniku dao pare, a i samom njemu pa sad kao traze da im se te pare nadoknade ukoliko igrac zeli ciste papire. Sta ce od svega biti ostaje da vidimo u narenim danima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2014, 08:53

fukaratz je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:Nesto mi govori da je Popovic napadac.Ne znam zasto tako mislim ali eto.A za Odovica su ovi iz Tuzle govorili da ide njima a on dodje nama.Ne znam koju poziciju igra.
ma to se neki lik javio kao ima informacije da ce on i Smajic doci u Slobodu a niko od ostalih nema pojma o tome! i odma ga je ovaj Benjo razotkrio jer je Smajic povrijedjen tako da su bile suplje oko prelaska u Slobodu! ni mi nikad nismo culi za njega
Nece Smajic I ovan u slobodu nisu tacne info ..Olimpic je htijeo nama 7 igraca posudit jos prije pocetka sezone ..uglavnom ova dvojica ne dolaze tako da je taj Odovic u Rudaru sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 jan 2014, 08:59

Odovic igra veznog, krila u glavnom.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 18 jan 2014, 17:08

A u pm.Sad citam da Zrinjski salje Popovica na posudbu u Gosk, a lik dosao u Rudar. Navodno on jos ima ugovor sa Zrinjskim i oni ga salju u Gosk. Ko je ovdje lud?

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 19 jan 2014, 23:24

Ovo Vam se desi kad imate "svog" covjeka u drugom klubu :mrgreen:

http://www.kakanjlive.com/vijestiPrikaz ... m=&ucat=22&" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.