Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
ipak treba shvatiti da ljudi rade pa ne moze ljudi vise doci
- Capt_Billy
- Kontakt:
Stvarno mislis da ce ih otjerati???mauricius je napisao/la:zasto da protestujem kad je meni u cilju da se suspenduje savez i otjera ova stoka ovo je jedino rjesenjeCapt_Billy je napisao/la:A zasto sada sute sve navijacke skupine, zasto se ne pocnu vise organizirati, da se pocne sa mobilizacijom clanova da se krene vise u rusenje SAVEZA!!! SADA JE VRIJEME!! PRAMI MOMENAT!! Nece njih UEFA otjerati, jer oni ne predstavljaju nogomet vec polituku. Svaki pokusaj teranja bio bi ravan udara ili napada na drzavu!!!!![]()
![]()
![]()
AJDE MANIJACI, HORDE ZLA (PITARI), RED ARMY, ROBIJASI, LESINARI, FUKARE i ostali!!! Znate se jadni protiv drugih lemati, a kada treba za drzavu!!! Nigdje nikoga!! Bio sam ispred Holiday Inna i sve su srednjoskolci bili!! GDJE SU OSTALI!!!!![]()
![]()
PA TKO JE OTJERAN MIRNIM PUTEM PRIJATELJU MOJ!!! VIDIO SI EGIPAT, VIDIO SI LIBIJU da ne idem dalje!!! Mislis da ces politiku otjerati!!! Pa i u savezu Hr, Sr ima politike, pa opet imaju uspjeha. Kod nas ce dodi, AKO DUDU, novi ljudi sa istim planovima. I sta opet?? Neke suspenzije, zajebancije. Mislim prijatelju da grijesis, ali ipak postujem tvoje misljenje jer mozda i ja grijesim!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FIzičko "rušenje" saveza je posljednja...ali cini se i neizbježna opcija
-
- Kontakt:

evo slika..gledaj im faca..teleci pogledi..
pola ih jednom nogom u grobu

Sirotinji i pas qrac pokazuje...
pa kako nisi bar jednom udario ilju ili ceku kad je bjezo iz hotela...taracess je napisao/la:opet protiv bhfa i ostalih navijackih grupa pametujete... pa dignite ta dupeta djecija brate mili... ja sam bio, gdje ste vi...??? bilo je taman dovoljno ljudi da im en damo povoda da se vade na hiligane i ostale suplje price, a da damo do znanja da su ****... taman... sad ih treba po njihovim gradovima udarat... kanite se suplje price.. udri sve redom...
vi nove genracije samo tipkat znate i klipove postavljat i pljuvat... fakatd a se covjek zabrine za avsu buducnost...
Pozdrav domovini!!! Izdrzat cemo mi i ovo...
Naprijed crveni
Neznaju ovi da su ovim svojim PROTIV sami sebi jamu iskopali!

Po tvom razmisljanju pretpostavljam da imas petnestak godina,zato ti vise necu replicirati, a sto se tice ovog zadnjeg kako bude nama tako ce i vama, al za razliku od tebe reci cu NAZALOST!!!ti iz banjaluke i rs-a tata dodik i ostali , zele podjelu Bih, a to nece nikad u zivotu dozivjet nit ce vam rusija ni putin ni tadic i ostaliu pomoc BOSNA I HERCEGOVINA SAMO PASA MOJ!!! daste kakvi bili pa i vi potreste tamo po svojim selenadrama napravili za dobrot borca i vaseg fudbala ocito da vam to nije u intresu kao i ovima iz hercegovine jadna vam majka poslije ove supenzije![]()
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Uhhh mamicu im ebem, ebo ih onaj ko ih postavi..Sta hoces.ba ? je napisao/la:
evo slika..gledaj im faca..teleci pogledi..
pola ih jednom nogom u grobu![]()
Sramota

Nezelim nikad nikom zlo, ali ovima zelim, dabogda im zivot bio nesretan, dabogda izgubili ono sto u zivutu najvise vole, patili..stoko.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
da ih udaram pred 100 kamera i deset fotoaparata...???

kakvo bolan fizicko rusenje, mi smo narod koji sve hoce sjedeci da rijesi. Pa mi da smo narod kako treba mi bi njih otjerali prije 3-4 godinearmin dju je napisao/la:FIzičko "rušenje" saveza je posljednja...ali cini se i neizbježna opcija
zezam se ja i ja bi isao da nisam preko okeana daleko mitaracess je napisao/la:da ih udaram pred 100 kamera i deset fotoaparata...???![]()
![]()

bili su protesti ba ispred saveza ko je bio sve je vidio,tj ko je stao na crtu i ciji su momci zavrsili u policiju kakvo rusenje sad ih je UEFA srusila hahah cujte kako prica Colakovic na FTV ahha kaze neko sto lazes,priznaj sve hahaha nezna dvije da bekne hahaha joj ko nam je vodio savezBuddy je napisao/la:kakvo bolan fizicko rusenje, mi smo narod koji sve hoce sjedeci da rijesi. Pa mi da smo narod kako treba mi bi njih otjerali prije 3-4 godinearmin dju je napisao/la:FIzičko "rušenje" saveza je posljednja...ali cini se i neizbježna opcija
dobro je huligani šatro koliko vas je osuđeno ili prebijeno pa da imate obraza nekom nešto govoriti a pogotovo manijacima .HZ,robijašima ...... a da nema sloge to je istina ali pustite se vi gluposti dok nama ubijaju braču po drugim gradovima a savez nijemo posmatra nigdje nikog, podrška preko interneta. Čast izuzecima a tu mislim opet THE MANIACS;HORDE ZLA;ROBIJAŠI;REDARMY
Sarajevo ljubavi moja!
Putuj Evropo i nemoj vise cekati na nas!!!
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Nama je lepo, sreća jedna neizreciva. Putuj planeto ovdje se vrag priziva, nama je lijepo, sreća jedna neopisiva.nisko je napisao/la:Putuj Evropo i nemoj vise cekati na nas!!!

nije ovo još uvijek najcrnji scenario gore od ovog može biti jedino da se sadašnji članovi saveza ''suspenduju'' isto kao i Ušanović 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
bio sam i ono nije bilo rusenje, rusnje je kad ti ubijes Boga u njima, kad im zapalis privatnu imovinu kad napravis haus, jednostavno kad im zivot dovedes u pitanjumauricius je napisao/la:bili su protesti ba ispred saveza ko je bio sve je vidio,tj ko je stao na crtu i ciji su momci zavrsili u policiju kakvo rusenje sad ih je UEFA srusila hahah cujte kako prica Colakovic na FTV ahha kaze neko sto lazes,priznaj sve hahaha nezna dvije da bekne hahaha joj ko nam je vodio savezBuddy je napisao/la:kakvo bolan fizicko rusenje, mi smo narod koji sve hoce sjedeci da rijesi. Pa mi da smo narod kako treba mi bi njih otjerali prije 3-4 godinearmin dju je napisao/la:FIzičko "rušenje" saveza je posljednja...ali cini se i neizbježna opcija
da smo mi neki mi bi Colakovicu, Munibu i ostalim kuci dolazili i nedali mira!
U potpunosti se slazem sa tvojim postom iako sam navijač Želje, želim samo da istaknem jednu stvar kad je u pitanju jedinstvo navijačkih grupa, ono se je najbolje moglo vidjeti nakon ubistva Vedrana u Širokom Brijegu kada smo svi zajedno ko jedni protestvovali i kada smo blokirali grad, tada nismo gledali ko za koga navija vec smo pokazali zajednistvo, i bezbroj puta prije toga, ove mlađe generacije ne pamte kako smo Manijaci i Horde zajedno isli na utakmice na Koševo i Grbavicu kada su nasi klubovi igrali protiv velike četvorke u bivšoj Jugoslovenskoj ligi i kada smo bili jedinstveni, kako bismo pkazali nas navijački a ne nacionalistički mentailtet, zato mlađe generacije ne okrečite se nacionalizmu vec se okrenite navijačkim strujama i ljubavima prema svojim klubovima i dajte podrsku njima, a ova gamad iz SAVEZA je prolazna i sami su sebi zapečatili sudbinu. Srdačan pozdravsekac je napisao/la:dobro je huligani šatro koliko vas je osuđeno ili prebijeno pa da imate obraza nekom nešto govoriti a pogotovo manijacima .HZ,robijašima ...... a da nema sloge to je istina ali pustite se vi gluposti dok nama ubijaju braču po drugim gradovima a savez nijemo posmatra nigdje nikog, podrška preko interneta. Čast izuzecima a tu mislim opet THE MANIACS;HORDE ZLA;ROBIJAŠI;REDARMY
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
Ja neznam ali za sve ovo je kriva amerikai nato sto je zaustavila rat 95 g trebali smo se pobiti pa ko ostane neka vlada ..... ( da nije sad bi ovo bila normalna drzava ) a ne ovako svako svoju poolitiku vodi .... 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Gledaj im glava zadundili koliko su pecenja pojeli na sjednicama ,dabogda svi karcinome dobili.
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.