Misliš da ova liga nije moguća?...Čuj uvoziti navijače,pa vjeruj mi da bi ta liga bila dosta posjećena,jer tu igraju najjači klubovi Republike Srpske,bilo bi tu dosta dobrog fudbala....ne znam šta ti je tu smiješno...nadam se da će jednog dana ova ideja da se realizuje...
Moguca malo morgen. Imali ste svoju ligu pa ste na kraju skontali da vam nema hljeba od nje. Zato danas imamo premijer ligu na drzavnom nivou. Gdje si ti bio u zadnjih 10 godina?
Prosipas se dzaba. Jedini klubovi koji znaju napuniti stadion su vec poznati, a iz 'RS' ih nema vise od dva. Jedino da iz inata navijate za 5 klubova od jednom i tako se kurcite sa vasom ligom. Sto su se Srpski klubovi uz BiH predomislili nakon dvije sezone premijer lige i napokon rekli 'hajmo svi zajedno'? Vidili su i sami da je bilo kakva liga sem ove sto imamo opca komedija. u 2002 su Srpski klubovi iz BiH jasno i glasno rekli da su kiksali i da je svima u korist drzavna liga.
I ne, ne mogu jednostavno da ti vjerujem da bi ti liga bila posjecena. Imam milion razloga za ovakav stav al stvarno nije potrebno da se izjasnjavam. Sve se bojim da bi Borac radije igrao protiv nekih Laktasa i Sutjeske nego protiv Zelje ili Sirokog.
Potrebna ti je logika ko budali samar. Al haj eto, sanjaj i dalje da ce takva liga da postoji.