Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Pauk
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Pauk » 26 mar 2009, 23:36

Edo_Majka je napisao/la:Ljudi evo nesto aktuelno,nema veze sa sportom i molim Admine da me ne banuju ali mislim da nikoga ne provociram,izgleda da je uhvacen Ratko Mladic ili onaj Hadzic,jos nije potvrdjeno ali je aktuelno,uhvacen je u Keniji :o
suplja prica
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 26 mar 2009, 23:44

Ja se zalim sto ce trener Prosviro staviti u sastav "brzog Gonzalesa" Ibricica,kad nas on pocasti jos sa par bisera,tj."brza Gonzalesa",sa Muratovicem i Damjanovicem,budu li sva trojica istrcala od samog pocetka tekme-ima da nas belgijanci "probiju" i po bokovima,po sredini,ma kuda god hoce.....zna se sta se desava kada imas spore igrace u ekipi,prave faulove(ako mognu i to da naprave jer treba stici brze igrace Belgije) sto odgovara belgijancima i njihovim "lotronjama" da iz prekida zabiju gol,ova trojica kasnice da na vrijeme zatvore prilaze prema nasem golu,ako uspiju da predju na polovicu belgijanaca,poslije cetvrtog-petog puta ima da "prokuhaju" itd itd....ovoga Prosviro,poslije svih dosadasnjih tekmi,njegovih najava-mogu samo protumaciti ovako-ili lik nema pojma o taktici i fudbalu ili nas lik namjerno sabotira,trece ja ne vidim........kao sto neko vec napisa,mislim da je to bio @bh hrvat-Prosviro vec misli o onome svijetu i njemu sve ovo dodje kao dobra sprdancija,plus je uzeo ogromnu lovu od sponzora itd i tako redom.......

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 26 mar 2009, 23:54

kokoroko je napisao/la:Nog 49 tickets voor België - BosniëDe Cristal Arena zal zaterdagavond volledig uitverkocht zijn voor de interland tussen België en Bosnië. Er zijn nog 49 tickets beschikbaar.

De kaartjes kosten allemaal 75 euro. Of een vol stadion betekent dat de Rode Duivels kunnen profiteren van het thuisvoordeel valt echter te betwijfelen. Er worden ongeveer 7.000 Bosnische supporters verwacht: 3.800 in een ruim bezoekersvak, in de andere vakken zullen naar schatting ook 3.000 Bosniërs plaatsnemen.

Ima jos 49Karti od 75Euro
Ocekuje se oko 7000 Nasih navijaca na stadionu 3800 sto su nam dali i 3000 razbacani po svim trebinama :)
jel, hocel biti tih karat jos na dan tekme? Mislim moze li se kupit tih VIP Karte na stadionu, il je ovo shuplja?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 mar 2009, 23:57

Ovom prilikom moli sve nase navijace koji idu u Genk da ne bacaju nikakve baklje na teren. :|

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2009, 00:02

Prosviro vec misli o onome svijetu i njemu sve ovo dodje kao dobra sprdancija,plus je uzeo ogromnu lovu od sponzora itd i tako redom.......
Prijatelju slazem se sa mnogo tvojih postova, pa ako vec misli da se preseli kod "lipe gospe" za kaj ce mu onda pinezi!? :shock:
Ah ja, da ostavi ciri junioru u amanet...kako se odmah nisam sjetio. :D
Vom Jäger zum Gejagten

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 27 mar 2009, 00:04

Tarik14 je napisao/la:Ovom prilikom moli sve nase navijace koji idu u Genk da ne bacaju nikakve baklje na teren. :|

I ako more ona od Halida Beslica... :D

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 27 mar 2009, 00:05

Gledam sastav tima izmedju prvog i drugog tima;
Za prvi tim su nastupili: Mitrović, Pandža, Nadarević, Spahić, Berberović, Topić, Damjanović, Muratović, Ibričić, Misimović, Džeko.
Za rezervni tim igrali su: Sukić, Jahić, Mravac, Mirvić, Vladavić, Smajić, Rahimić, Štilić, Muslimović i Bajramović.
Pa zar je moguce da Pjanica nema ni u drugom timu, koliko mi je poznato nije povrjedjen, ali eto!
Cini mi se da je ovo do sada (od Cire) najbolja odbrana, pa se nadam kad se malo oslobodimo pritiska, da cemo i krenuti naprijed. Medjutim, sa ovim prvim timom imamo nedovoljno ofanzivnih igraca, ali eto!
Bar mi je drago da Ciro nece staviti Ibricica na lijevi bok kao sto je najavljivao. Prosli put kad ga je stavio tamo, pogrjesio je, pa nam ga Berbatov uvali. Izgleda da je Ciro malo naucio, pa je sada stavio cistog napadaca :idea: na lijevi bok, ali eto!
Za kraj, igraju se dvije tekme u kratkom rasponu, Iako bih nam Bajramovic odlicno dosao (dobra veza, a i ide naprijed), on ne moze igrati 2 tekme u 4 dana. Tko zna, mozda Ciro nesto i zna, nadam se!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 mar 2009, 00:09

Tarik14 je napisao/la:Ovom prilikom moli sve nase navijace koji idu u Genk da ne bacaju nikakve baklje na teren. :|
Prijatelju slažem se sa tobom, volio bih da baklje uopšte i ne postoje (bar dok igra BIH), jer ovi iz UEFE jedva čekaju incident naših navijača, a i Rusi bi mogli prekinuti utakmicu u korist Belgijanaca. Nećemo im to dopustit, nadam se korektnom navijanju svih Bosanaca i Hercegovana u Genku. A kada Ivanon da znak za kraj utkamice i bodove stavimo u "džep", onda zapaliti cijelu Belgiju, BiH, pjevati i slaviti do jutarnjih sata. Bude li ovako (ako Bog da) ja se skidam gol i iz kafića idem centrom grada pa do kuće, gol golcat! :D

Kladio sam se baš danas sa jaranom u vezi toga, ako bude 2-ica, moram gol kroz čaršiju proći, pa sad...Ajmo Belgija hehe :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2009, 00:13

Dajte ljudi malo realnost, ovi belgijanci jedva cekaju da navijaci nesto urade da bi po nama opet navalili, ali nece nista biti tako jedino ako izgubimo 5:0 ili dobijemo ehhe, ma kako god bili na tribini nego na terene BiH pobjedi, imamo tim sposoban za to, i ocekujem tu pobjedu.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 27 mar 2009, 00:18

___________________________Mitrović_____________________________
_________Nadarević_________Spahić___________Damjanović__________
_Berberović___________________________________________Jahić______
__________________________Rahimić______________________________
________Stilić__________________________________Ibričić____________
_________________________Misimović______________________________
__________________________Džekson______________________________
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 27 mar 2009, 00:20

MentalitaUltras je napisao/la:___________________________Mitrović_____________________________
_________Nadarević_________Spahić___________Damjanović__________
_Berberović___________________________________________Jahić______
__________________________Rahimić______________________________
________Stilić__________________________________Pjanić____________
_________________________Misimović______________________________
__________________________Džekson______________________________

Pa ja mislim i najbolje sto imamo, ako cemo vec da idemo igrati lopte.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 27 mar 2009, 00:22

Bajramović Pogodio 2 Gola za Drugu Ekipu ..
za 2 Polovrijeme u Genku Mogao bi biti Spreman ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 mar 2009, 00:35

Knele je napisao/la:
Prijatelju slažem se sa tobom, volio bih da baklje uopšte i ne postoje (bar dok igra BIH), jer ovi iz UEFE jedva čekaju incident naših navijača, a i Rusi bi mogli prekinuti utakmicu u korist Belgijanaca. Nećemo im to dopustit, nadam se korektnom navijanju svih Bosanaca i Hercegovana u Genku. A kada Ivanon da znak za kraj utkamice i bodove stavimo u "džep", onda zapaliti cijelu Belgiju, BiH, pjevati i slaviti do jutarnjih sata. Bude li ovako (ako Bog da) ja se skidam gol i iz kafića idem centrom grada pa do kuće, gol golcat! :D

Kladio sam se baš danas sa jaranom u vezi toga, ako bude 2-ica, moram gol kroz čaršiju proći, pa sad...Ajmo Belgija hehe :mrgreen:
Znam da su BHFanatikosi najavljivali bacanje baklji i petardi. To nam svakako najmanje treba u ovom trenutku. Znamo svi sta se desilo u Oslu 2007. godine gdje je utakmica bila prekinuta cak pola sata. :evil:
Ako cemo protestovati protiv Saveza, onda hajmo lijepo to uraditi ispred kuce Saveza a ne na utakmicama reprezentacije u inostranstvu. Belgijanci ce jedva docekati da bude neki incident. To ce njima ici u korist! :roll: :x

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2009, 00:41

Knele je napisao/la:
Pa ti si lud!!! ;) Moram reci rodjaku da bude spreman sa kamerom, i da se nasteli na bijeloj kuli...nebi li te uhvatio, bio bi na naslovnici San-a, Expresa ili bogme Bild-a! :D :D
Pa ti sad navijaj za Belgiju :mrgreen: ili nevjerujes uopste u nasu repku. ;) :lol:

P.S. Sala prix, neka zeze, neka kladjedja...
Vom Jäger zum Gejagten

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 mar 2009, 00:43

volim_ciglu je napisao/la:Gledam sastav tima izmedju prvog i drugog tima;
Za prvi tim su nastupili: Mitrović, Pandža, Nadarević, Spahić, Berberović, Topić, Damjanović, Muratović, Ibričić, Misimović, Džeko.
Za rezervni tim igrali su: Sukić, Jahić, Mravac, Mirvić, Vladavić, Smajić, Rahimić, Štilić, Muslimović i Bajramović.
Pa zar je moguce da Pjanica nema ni u drugom timu, koliko mi je poznato nije povrjedjen, ali eto!
Cini mi se da je ovo do sada (od Cire) najbolja odbrana, pa se nadam kad se malo oslobodimo pritiska, da cemo i krenuti naprijed. Medjutim, sa ovim prvim timom imamo nedovoljno ofanzivnih igraca, ali eto!
Bar mi je drago da Ciro nece staviti Ibricica na lijevi bok kao sto je najavljivao. Prosli put kad ga je stavio tamo, pogrjesio je, pa nam ga Berbatov uvali. Izgleda da je Ciro malo naucio, pa je sada stavio cistog napadaca :idea: na lijevi bok, ali eto!
Za kraj, igraju se dvije tekme u kratkom rasponu, Iako bih nam Bajramovic odlicno dosao (dobra veza, a i ide naprijed), on ne moze igrati 2 tekme u 4 dana. Tko zna, mozda Ciro nesto i zna, nadam se!
kad se saberu svi igraci drugog tima onda dodzes na 10 igraca..prvi tim je igrao sa 11..to znaci da su novinari vjerovatno zaboravili napisati pjanica na spisak drugog tima! bilo kako bilo, zalosno je to da jedan pjanic, jedan stilic pa i jedan jahic nisu u prvom timu a umjesto njih igraju jedan pandza, jedan Berberovic, jedan Muratovic i pogotovo jedan Ibricic...ali eto, vidjecemo sve u subotu..ovo sve je pucanje u prazno..mozda se ciro opameti pa malo pocisti taj svoj sastav...a ako bude igrao stim sastavom i bude nam u genku pusiona, eh onda..onda mu treba *ebati sve po spisku!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 mar 2009, 00:46

Nakon danasnjeg treninga belgijske reprezentacije definitivno je otpao desnokrilni napadač Tom de Mul.

eto drugi koji otpada :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 mar 2009, 00:53

Iz belgijskog tabora...

Nakon danasnjeg treninga belgijske reprezentacije definitivno je otpao desnokrilni napadač Tom de Mul.

Tom de Mul je svakako bio zauzet samo sa laganim vježbama ali se nadao da će biti spreman za dvomeč protiv BiH. Međutim, liječnik je bio jasan: Tom de Mul oba meča propušta zbog povrede članka.

Selektor Vandereyken se odlučio da ne poziva zamjenu za njega.

Osim De Mula današnji trening su propustili Kevin Mirallas zbog gripe, te Daniel van Buyten (priključuje se momčadi sutra) zbog razloga privatne porodične prirode.

Na pitanje novinara hoće li ga i Vandereyken kao i Klinsmann mozda koristiti u špicu Van Buyten je odgovorio:

Nije bitno na kojem ću mjestu igrati, ali nadam se da će naši napadači napraviti dobar posao.

Belgijski mediji su prenijeli izjavu Miroslava Blaževića na opasku da je njegov bivsi sin iz Nantesa Vercauteren rekao da Belgija ide na 6 od 6.

Ćiro je rekao:

Nije mu ta izjava trebala, probudio je inat u meni i mi idemo na 6 od 6, mada ce biti tesko bez 4 standardna igrača. Belgija me fascinirala protiv Španije, a razočarala protiv Slovenije.

neznam, nekako imam osjecaj da ce Ciro bas igrati 5-3-2 a ne 5-4-1 i pokusati sa dzekom i muslimovicom/topicom preko kontre doci do gola!...samo bas ce nam zeznuto biti ako u sredini budemo imali muratovica, rahimica, ibricica i misimovica, jer ruka na srce, ali ni jedan od njih nema turbo u supku, nego voze 90 minuta pod rucnom! a svi (koji malo vise prate) znaju koliko su brzi jedan fellaini, dembele i defour!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 mar 2009, 00:53

miky_hz je napisao/la:Nakon danasnjeg treninga belgijske reprezentacije definitivno je otpao desnokrilni napadač Tom de Mul.

eto drugi koji otpada :)
de mul je prebrz igrac sreca pa je otpao. jel im igra van den borre on je zvijer. moze sve igrati pozicije.
You are someone else I am still right here

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 27 mar 2009, 01:01

gdje onaj analyan?? on komunicira sa svim igracima preko facebook-a pa reko ako poznaje i ciru nek mu sapne ovu formaciju za subotu: :mrgreen: :lol:

______________________Mitrovic?____________________

Jahic_______Damjanovic_______Nadarevic_______Spahic

____________Rahimic_________Muratovic____________
Pjanic_____________Misimovic_________________Stilic

__________________Dzeko________________________

zengy
Kontakt:

Post Postao/la zengy » 27 mar 2009, 01:09

Raja ja cu biti realan ,a ne budala ko vecina nase raje generalno koja ide navijacki...pratite ovo molim vas....o ovome ce sve novine pisati ali tek kada Ciro dobije nogu...jer su trenutno i novinari u talu sa tim lopovom koji sam sto ne umre... znaci sljedece!!!
Pratite razlike...Turci su jos u ponedjeljak stigli u Spaniju....e u ponedjeljak...ljudi treniraju u idealnim uslovima i naravno da mozda mogu izboriti pozitivan rezultat...dok mi treiramo ispred hotela Hercegovac....na livadi...hahahahah...je li dosta??? Ja sinoc u kaficu u neka doba ,a nasi "lavovi" stizu da se malo provedu pred "mec decenije" :roll:
Dzeko,Spahic,Bajramovic,Ibro,Miske,Pjanic....ma super nema sta...bar da je sportsport.ba realan pa da to nazove brukom(ovo treniranje na livadi)...ali jok oni to jos slikaju...hvala im ali ne trebaju mi slike te bruke!!!!!
Ja sam gledao Belgiju protiv Spanije i trebalo je zavrsiti 5:2 za Belgijnace...ljudima cist pogodak ponistili lafo ofsajd...a jedan od njihovih napadaca(ne znam tacno ko) fulio prazan ali bukvalno prazan gol sa 3 m....Spanci 2 napada 2 gola...i to u 90 min. pobjedonosni....moja prognoza kao i prosli put...4:1...mozda 3:1....
A sto se tice ove bakljade ...samo neka pale ovi diajsporci pa onda mi ispadamo papci koji zivimo ovdje i divljaci....a on ode da radi zakosutra u fabrici u Junkerdalenu!!! Treba biti patriota ali neke stvari treba gledati realno...ja bih volio da grijesim i da pojedem sve ovo sto sam iznio ali........

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.