Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Inter, Benfica, City i Plzen 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
- Kontakt:
Real, Villareal, City, Genk 

Mislim da je to to ako se uigraju Engleska Liga 90% njihova , a Liga Prvaka jedino ce im Barca i Real biti problem ...
Ovi u zagradi u slucaju povreda i mogu cesto u prvoj i umjesto aguera ponekad tevez a umjesto dzeke povremeno balotelli ako se uozbilji i to je to

>>No body likes us but we dont care<<
Pa ako mu je zena religiozna i muslimanka, onda je vjerovatno primio islam, jer zeni muslimanki se nije dozvoljeno udati za nemuslimana. No da ne idemo dalje u off-topic..Faraon iz Visokog je napisao/la:Kad se ozenioJimmy from the hood je napisao/la:Kad je to Persie prešao na Islam, nisam upratio?![]()
Ja milsim da nije presao na Islam,zena mu je muslimanka al on nije
Ne bi to bilo lose da dodje Van Persie, a da Seik Wengeru da kes i Balonju. Svakako je Balonja mladji, a Wenger voli piletinu

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Žena mu se vodio kao muslimanka, a da li praktikuje sve ... 

Da! S tim' da je muskarcu (muslimanu) dozvoljeno ozeniti zenu druge vjeroispovijesti, a djece se moraju odgajati u duhu islama._dreamer_ je napisao/la: Pa ako mu je zena religiozna i muslimanka, onda je vjerovatno primio islam, jer zeni muslimanki se nije dozvoljeno udati za nemuslimana. No da ne idemo dalje u off-topic..
@NoName
Ne vjerujem u tu postavu Cityja, prije mislim da ce Barry na klupu, a De Jong na teren. Isto tako, Yaya "nece" da igra defanzivu, pa bi se nekad umjesto napadaca mozda uveo Barryja, a da je De Jong vec u pocetnih 11.
Opet, sta ce Mancini odluciti, ostaje da se vidi.
Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
Sa ovom postavom će da igraju, 100%.D€LUX je napisao/la:
Već mi je žao Milnera i Jonhsona.
Nije ovaj musliman, vidio sam ga ja vise puta kako se krsti.hector je napisao/la:kad si vidio meksikanca muslimana?NoName je napisao/la:Dakle, slijedeće akvizicije City-a:
Begović (možda i Hasagić), Keita, RVP, Ribery, Kanute
![]()
A ko zna, možda i ovaj Mehiko iz Utd:
moli se ko kaka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moja prognoza
1. Bayern
2. Valencia
3. Manchester City
4. Trabzon

1. Bayern
2. Valencia
3. Manchester City
4. Trabzon
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ovako bi bili 1. u grupi.MOZAK je napisao/la:Moja prognoza![]()
1. Bayern
2. Valencia
3. Manchester City
4. Trabzon
Ma nije ni ovo laka grupa, ali jeste kada gledas kakva bi mogla biti!rogeRF je napisao/la:Ovako bi bili 1. u grupi.MOZAK je napisao/la:Moja prognoza![]()
1. Bayern
2. Valencia
3. Manchester City
4. Trabzon
Nadam se da cu pogoditi barem jednu ekipu
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bili bi 2. poslije Valencie..MOZAK je napisao/la:Moja prognoza![]()
1. Bayern
2. Valencia
3. Manchester City
4. Trabzon
-
- Kontakt:
Moja prognoza će da se obistini. 

Ja bi volio da Bayern pogodis.MOZAK je napisao/la:Ma nije ni ovo laka grupa, ali jeste kada gledas kakva bi mogla biti!rogeRF je napisao/la:Ovako bi bili 1. u grupi.MOZAK je napisao/la:Moja prognoza![]()
1. Bayern
2. Valencia
3. Manchester City
4. Trabzon
Nadam se da cu pogoditi barem jednu ekipu
Zamisli grupe:
1. Barcelona
2. Milan
3. Manchester City
4. Dortmund
A pogle ove:
1. Porto
2. CSKA
3. Manchester City
4. Dinamo
koja razlika
1. Barcelona
2. Milan
3. Manchester City
4. Dortmund
A pogle ove:
1. Porto
2. CSKA
3. Manchester City
4. Dinamo
koja razlika

Evo malo i matematike.S obzirom da City u grupi ne moze igrati sa Engleskim ekipama.Sanse da igraju sa Realom ili sa Barcelonom su 40 %.A 60 % da ce to biti Porto,Inter ili Bayern.Volio bih Barcelonu u grupi da vidim kako bi se mi nosili sa njima.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ja drasticne razlikeMOZAK je napisao/la:Zamisli grupe:
1. Barcelona
2. Milan
3. Manchester City
4. Dortmund
A pogle ove:
1. Porto
2. CSKA
3. Manchester City
4. Dinamo
koja razlika

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mora da je IZ umijesala prste na ovom podforumu, za 1 dan ste naspamali o religijama
ja, sta ramazan cini od ljudi 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Od tvojih 165 postova, 150 ih imas na ovoj temi, sa tvojim provociranjem i sl.Bosniacum Lilium je napisao/la:mora da je IZ umijesala prste na ovom podforumu, za 1 dan ste naspamali o religijamaja, sta ramazan cini od ljudi

Nije ti ovo Carling Cup ili nesto slicno, pa da testiras protivnika, da gledas kako se tim nosi sa jacim i sl...ovo je LP...kakva bola Barcelona, nego moli Boga da dobijete Porto, sto se prvog tice, a onda dalje, sta Bog da, nema nekih aman velesila, nema ustvari nikotevezito je napisao/la:Evo malo i matematike.S obzirom da City u grupi ne moze igrati sa Engleskim ekipama.Sanse da igraju sa Realom ili sa Barcelonom su 40 %.A 60 % da ce to biti Porto,Inter ili Bayern.Volio bih Barcelonu u grupi da vidim kako bi se mi nosili sa njima.

City će vjerovatno dobiti Barcelonu u grupi što bi moglo značiti da Džeko uskoro ruši Blaugranu na sred Cam Noua 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.