Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

harishp
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la harishp » 09 dec 2009, 22:03

amerosm je napisao/la:Za pljuvatore jedna informacija. Evo Stuttgart je nakon 10 minuta rijesio pitanje i otisao u 1/8 finala. Strijelci su bili Marica (5. minuta), Treasch (8.minuta) i Pogrebnyak (10.minuta).
Samo steta sto "vukovi" nisu uspjeli sinoc ovjeriti plasman dalje.
Svaka cast Stuttgartu, pokazuju Nijemci kad je najpotrebnije da najbolje igraju.
Da je Veh u HSV ovaj bi se vec sad borio za opstanak.Nesto poput stutgarta.
Nije to nikakvo neiskustvo,vec sistematsko upropastavanje jednog sasvim dobrog kluba..
Govorim o vukovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 dec 2009, 01:18

Veliki plus za Bundesligu, da se jedna 16-plasirana ekipa plasira u zavrsnicu Lige Prvaka. Valjda ce se "Svabe" sada dici, u kakvu su samo rezultatsku krizu upali, dok im je igra sve vrijeme bila Ok. Ustvari po igri su jedna od boljih ekipa u Bundesligi, ali ispostavilo se da je Pogrebnjak losa investicija. Hleb, koji je klasa od igraca, dosao rovit u Stuttgart, ni njega nikako da krene, ja se ne sjecam da je i jedan gol zabio.

Veh i Vukovi :twisted: par nas ovdje je znalo sta slijedi. Steta za ovakvu ekipu, ali nastupima u evropskoj ligi mogu popraviti dojam, i skupljati poene za Bundesligu 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 dec 2009, 01:27

Koliko ja znam, tri italijanska kluba su prosla dalje. Njemacka dva. Realno, koliko daleko mogu ova dva iz Njemacke? Ne znam, uvijek bih prije dao vise sansi Milanu i Interu nego Bayernu i Stuttgartu. Tako da sto se toga tice, sve je opet na strani Italije, ili u najgorem slucaju po njih, egal.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 dec 2009, 01:40

Trasimaco je napisao/la:Koliko ja znam, tri italijanska kluba su prosla dalje. Njemacka dva. Realno, koliko daleko mogu ova dva iz Njemacke? Ne znam, uvijek bih prije dao vise sansi Milanu i Interu nego Bayernu i Stuttgartu. Tako da sto se toga tice, sve je opet na strani Italije, ili u najgorem slucaju po njih, egal.
Zaboravljas da se igra i euro-liga, u kojoj ce Nijemci imati 4 predstavnika (3 sigurna, herthi treba bod kod kuce).
Italijani samo Romu I Juventus, Lacio ispao, dok u kod Genove isto male sanse, ako se ne varam.

U svakom slucaju bit ce uzbudljivo pratiti dalji razvoj dogadjaja, zbog toga bih volio da HSV ili Werder isto dobiju talijanske klubove u daljem takmicenju. Jer smatram da ih oni mogu izbacit i tako grabiti ka zavrsnici.
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 dec 2009, 01:52

geronimo je napisao/la:Zaboravljas da se igra i euro-liga, u kojoj ce Nijemci imati 4 predstavnika (3 sigurna, herthi treba bod kod kuce).
Italijani samo Romu I Juventus, Lacio ispao, dok u kod Genove isto male sanse, ako se ne varam.

U svakom slucaju bit ce uzbudljivo pratiti dalji razvoj dogadjaja, zbog toga bih volio da HSV ili Werder isto dobiju talijanske klubove u daljem takmicenju. Jer smatram da ih oni mogu izbacit i tako grabiti ka zvrsnici.
Pa eto, opet ti isto dođe. Realno, vise sansi u EL imaju Juventus i Roma, nego HSV, Werder ili Wolf. Oni ce uz Liverpool biti glavni favoriti, pogotovo Juventus. O Herthi necu ni da raspravljam. Iako je ovdje ujednacenije nego u LP, opet mi je nekako Italija sa vise sansi. Tesko da ce Njemcka skupiti vise bodova.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 dec 2009, 01:59

Trasimaco je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Zaboravljas da se igra i euro-liga, u kojoj ce Nijemci imati 4 predstavnika (3 sigurna, herthi treba bod kod kuce).

U svakom slucaju bit ce uzbudljivo pratiti dalji razvoj dogadjaja, zbog toga bih volio da HSV ili Werder isto dobiju talijanske klubove u daljem takmicenju. Jer smatram da ih oni mogu izbacit i tako grabiti ka zvrsnici.
Pa eto, opet ti isto dođe. Realno, vise sansi u EL imaju Juventus i Roma, nego HSV, Werder ili Wolf. Oni ce uz Liverpool biti glavni favoriti, pogotovo Juventus. O Herthi necu ni da raspravljam. Iako je ovdje ujednacenije nego u LP, opet mi je nekako Italija sa vise sansi. Tesko da ce Njemcka skupiti vise bodova.
Ma ima sanse, vjeruj mi. Brise se ona sezona od prije pet godina, gdje su talijani imali veliku prednost, tako da...
U aktuelnoj sezoni Svabe vode, ukupno zaostaju nepuna 3 boda, dosta znaci medjusobno kad se sudare, pa vidicemo aBd.
Hajmo spavati :P evo vidis kakonamsegreske :lol: prikradaju ;)

Laku noc.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2009, 02:21

S jedne strane se u EL nalazi Roma i Juventus, a s druge strane HSV, Werder i Wolfsburg. Pitanje je sada hoce li ova dva Italijanska kluba shvatiti EL kao dobit ili kao patnju pa ispasti odmah u orvoj knock-out fazi kao sto je prosle godine uradio Milan. Sto se Rome tice ona nije toliko kvalitetna, jer su Basel i Fulham koji su po kvaliteti realno slabiji od HSV-a, Werdera i Wolfsburga, se s njima nadigravali onda to moze i ova pomenuta trojka. U 1/16 sigurno nece doci do pomenutih duela, jer su Werder i HSV, odmah i za Juventusa i Liverpoola po koefcijentu, a isto sam uvjeren da ce biti nosioci korz svoje grupe jer i jednim i drugim treba po jedan bod.
Najbolji scenarij po Njemacki fudbal bi bio sljedeci:

Liga prvaka: Fiorentina - Bayern
Bordeaux - Stuttgart

Evropska liga: Parovi za 1/8 finla
Juventus - Bremen
Roma - HSV/Wolfsburg

Volio bih Juve protiv Bremena jer sam siguran da bi znali oni kako najbolje igrati protiv Diega, i znaju prednosti i mane kad on igra, a ovo bi bilo nadigravanje, jer mislim da Roma nema toliko kvalitetnu odbranu da moze da zaustavi napad Wolfsburga, a kod HSV-a treba sacekati pripreme za proljetnio dio sezone, jer nedostaje puno igraca, pa da vidimo u kakvoj ce formi biti, mislim da bi bolje bilo da igra protiv Wolfsburga, a HSV nek dobije neki Francuski klub da se isto bodovno odmaknu od njih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 dec 2009, 04:46

amerosm je napisao/la:S jedne strane se u EL nalazi Roma i Juventus, a s druge strane HSV, Werder i Wolfsburg. Pitanje je sada hoce li ova dva Italijanska kluba shvatiti EL kao dobit ili kao patnju pa ispasti odmah u orvoj knock-out fazi kao sto je prosle godine uradio Milan. Sto se Rome tice ona nije toliko kvalitetna, jer su Basel i Fulham koji su po kvaliteti realno slabiji od HSV-a, Werdera i Wolfsburga, se s njima nadigravali onda to moze i ova pomenuta trojka. U 1/16 sigurno nece doci do pomenutih duela, jer su Werder i HSV, odmah i za Juventusa i Liverpoola po koefcijentu, a isto sam uvjeren da ce biti nosioci korz svoje grupe jer i jednim i drugim treba po jedan bod.
Najbolji scenarij po Njemacki fudbal bi bio sljedeci:

Liga prvaka: Fiorentina - Bayern
Bordeaux - Stuttgart

Evropska liga: Parovi za 1/8 finla
Juventus - Bremen
Roma - HSV/Wolfsburg

Volio bih Juve protiv Bremena jer sam siguran da bi znali oni kako najbolje igrati protiv Diega, i znaju prednosti i mane kad on igra, a ovo bi bilo nadigravanje, jer mislim da Roma nema toliko kvalitetnu odbranu da moze da zaustavi napad Wolfsburga, a kod HSV-a treba sacekati pripreme za proljetnio dio sezone, jer nedostaje puno igraca, pa da vidimo u kakvoj ce formi biti, mislim da bi bolje bilo da igra protiv Wolfsburga, a HSV nek dobije neki Francuski klub da se isto bodovno odmaknu od njih.
Ne moze Roma primiti toliko golova koliko Totti moze zabiti odbrani Wolfsburgha ;)
nema potpisa

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 dec 2009, 12:27

Lehmann usred meča mokrio iza gola

Nekoliko sekundi 40-godišnji se Jens Lehmann, nagnut prema naprijed i s rukavicama na rukama, očito olakšavao. Iako nije potvrđeno, čini se da ga je snašla sila na WC. Kako nije mogao tražiti prekid, morao je improvizirati.

Tajming mu je bio idealan: kad se vratio na gol, Rumuni su taman počinjali svoj napad i, srećom po domaće, nisu uočili prazan gol. Sudija nije prekidao igru.
- Ovo me podsjetilo na Tour de France. Ponekad se dogodi da čovjek jednostavno nema druge mogućnosti. Učinio je to vrlo vješto. Teško da je mogao otići u kabinu – izjavio je sportski direktor Stuttgarta Horst Heldt, inače Lehmannov vršnjak, dok je golman po završetku utakmice rekao:

- Bio sam tokom utakmice nervozan kao rijetko kad!

Na pitanje što je radio iza gola, samo se nakezio, piše Bild.

Stuttgart je 3-1 pobjedom nad Rumunima u posljednjem kolu osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka.

[youtube][/youtube]

SVASTA :D :lol: :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 dec 2009, 13:06

jaoo lehmana luđaka :lol: :mrgreen: puko lik 100%
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 dec 2009, 13:27

Došao je on u te godine, stigla ga prostata.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 dec 2009, 15:37

Kad je levat ponio ćuturu pa loko svo vrijeme.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 dec 2009, 16:18

slika

Vidi kako je cucnuo, ko neka Hamsha :D Hoces ti da branis i u poznim godinama :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 dec 2009, 16:19

Morao covjek izvrsit malu nuzdu...i ja bih da me je naceralo :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 17:40

Ma niz koljena ko cukica.Ako sta ko pita''znoj jarane znoj''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 dec 2009, 21:48

Hahhahaha aaaaa legende cojkaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 dec 2009, 00:35

Da li se neko sjeća igrača Antony Yeboah :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 dec 2009, 00:55

Rz88 je napisao/la:Da li se neko sjeća igrača Antony Yeboah :mrgreen:
Sjecam ga se ja,,crnjo ko Jackson :mrgreen:

Salu na stranu strasan je igrac bio,,U Hamburgu i Leedsu razvaljivo,,evo jedan od mojih drazih golova opcenito

[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 dec 2009, 01:00

Ma ubica bio, a da li se iko sjeća jednoga crnca iz Duisburga aaaaaaaaaa, igrao ima 10-tak godina, na vrh mi jezika hmm da nije Bashiru Salu ili je taj bio u Freiburgu, lijeno mi sada tražiti. Ak+li svi su dobri bili.

Vikto Agali u Schalkeu ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 dec 2009, 01:05

Rz88 je napisao/la:Ma ubica bio, a da li se iko sjeća jednoga crnca iz Duisburga aaaaaaaaaa, igrao ima 10-tak godina, na vrh mi jezika hmm da nije Bashiru Salu ili je taj bio u Freiburgu, lijeno mi sada tražiti. Ak+li svi su dobri bili.

Vikto Agali u Schalkeu ;)
Salu je cini mi se dosta klubova promjena,,znam da je u Frankfurtu i Rostoku mislim igro :?

Al ipak Okocha je Okocha,,hebes Ronaldinha i sve ove igrace,,covjek je ubjedljivo najjacu tehniku imo,,ono sto je Ronaldinho na treningu on je na tekmi radio..kad je u Frankfurtu igro Kahnu u Karlsrueu je legendaran go dao

[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.