GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

M. Scofield
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la M. Scofield » 15 jul 2011, 17:27

evo jedne dobre od Nika
slika
Audere est Facere

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 jul 2011, 19:21

Ovaj Nik Titanik je i sam priznao da je Hajdukovac
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 jul 2011, 19:24

Ted Mosby je napisao/la:Ovaj Nik Titanik je i sam priznao da je Hajdukovac
Ne moras biti hajdukovac da kazes da je ovaj stadion ruglo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 jul 2011, 19:39

ne znam ne pretim dinamo toliko ....kad sam cuo da je karta 1 kuna ako negrijesim nasmijao sam se ,iskreno da neznam razlog tome rekao bi svaka cast upravi al ovako :D , al mislim da pun stadion nikako neide u korist BBB bas im je suknuo mamic...nije nesto portiv dinama niti provokacija cisto razmisljanje sad mamica necete skinuti narednih 10 godina , sve u svemu mislim da je vrijeme da dinamo ode u grupnu fazu a i zasluzili su ...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 jul 2011, 19:57

bob je napisao/la:ne znam ne pretim dinamo toliko ....kad sam cuo da je karta 1 kuna ako negrijesim nasmijao sam se ,iskreno da neznam razlog tome rekao bi svaka cast upravi al ovako :D , al mislim da pun stadion nikako neide u korist BBB bas im je suknuo mamic...nije nesto portiv dinama niti provokacija cisto razmisljanje sad mamica necete skinuti narednih 10 godina , sve u svemu mislim da je vrijeme da dinamo ode u grupnu fazu a i zasluzili su ...
Nije ovo prvi put da je Mamić napravio nešto slično kako bi privukao publiku na stadion i dao do znanja BBB-ovcima da s njim nema šale. Protiv PAOK-a su se dijelili kape, šalovi, karte po Slavoniji i rubnim dijelovima Zagreba gdje ima podršku, zatim po Bosni (dva autobusa iz Visokog i jedan iz Sarajeva na Mamićev račun). Onda je tu još tekma protiv Hajduka kad se za kupljenu kartu dijelio orginalan Dinamov dres( a karte za istok i zapad su bile jeftinije nego inače). Pa domaća utakmica protiv Rijeke (također karte buzašto, po sniženoj cijeni). Ma bilo je tih utakmica (još od one sezone kad je Dinamo igrao u Ligi za ostanak kad su karte bile džabe) gdje je Mamić na sve moguće načine privlačio gledatelje, nebitno o kojem se sredstvu privlačenja radi. Šalovi, kape, plesačice, karte buzašto, "novi" ušminkani stadion, kobasice i pivo itd itd...Cilj opravdava sredstvo = Mamić Zdravko!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 jul 2011, 21:53

Jel bio ovaj vic?

Kazu dosao covjek u prodavnicu u sredistu Zagreba i prodavacica mu nema vratiti 1KN kusur te ga priupita:a gospodine zelite li umjesto kusura ulaznicu za Dinamo u ligi prvaka...kad covjek odgovori mrtav hladan...daj mi dvije žvake! :lol: :lol: :lol:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jul 2011, 22:04

BBB-ovci se vraćaju na tribine! Zdravko Mamić pristao da navijači sudjeluju u radu Dinama

Razgovarat ćemo o povratku navijača na tribine, ali i o mogućnosti da netko od njih sudjeluje u radu kluba. Otvoreni smo za sve konstruktivne prijedloge, kaže Vrbanović

Vraćaju li se najžešći Dinamovi navijači BBB na tribine, hoće li neki od njih sudjelovati u radu kluba? Po svemu, izgleda da je na jedno i na drugo pitanje odgovor - da!

Ruka pomirenja gurnuta je prije desetak dana, kad se izvršni predsjednik Zdravko Mamić našao s navijačima. Međutim, jedna i druga strana šutjele su o detaljima razgovora.

U petak smo međutim saznali da se stvari oko pomirenja najžešćih navijača i Dinama kreću prema naprijed, te da bi se uskoro moglo dogoditi ono što se još prije nekog vremena činilo nezamislivim. Frontmen Dinama u razgovorima s navijačima bit će direktor Damir Vrbanović.

- Održavamo kontinuirane sastanke, postoji dobra volja s obje strane. Radi se o BBB te inicijativi 'Zajedno za Dinamo’. Dogovorili smo da ćemo osnovati dvije komisije, jedna će biti navijačka, jedna Dinamova. Te komisije će imati po tri člana, te će razgovarati o svim pitanjima - kazao je Vrbanović

Šef Dinamove komisije bit će Vrbanović, a uskoro ćemo saznati tko će biti još dva člana.

- Razgovarat ćemo o povratku naših navijača na tribine, ali i o mogućnosti da netko od njih sudjeluje u radu kluba. Otvoreni smo za sve konstruktivne prijedloge, naravno da nismo za ultimatume - priča Dinamov direktor.

Uskoro bi mogao prestati bojkot navijača, a neki bi imali i ulaz u klupske poslove. Ova sezona očigledno donosi nešto sasvim novo kad je u pitanju zagrebački klub, juriš na Ligu prvaka s momčadi iz koje nitko nije prodan, dovođenje pojačanja, uređen stadion, te eto, pomirba s navijačima. Mogla bi to biti daleko najuspješnija Dinamova godina.
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jul 2011, 22:08

Slišković: Ako Dinamo uhvati Ligu prvaka, Sammir ostaje do zimskog prijelaznog roka

Dosta skauta i predstavnika raznih europskih klubova jučer je pozorno promatralo Sammira. Uz Milana Badelja, on je igrač koji bi ovoga ljetnog prijelaznog roka mogao napustiti svlačionicu, ako stigne adekvatna ponuda. Uostalom, čak je i trener Krunoslav Jurčić u intervjuu za SN reviju kazao kako bi bilo logično da obojica potraže sreću u inozemstvu ukoliko se Dinamo plasira u Ligu prvaka.

Međutim, igrači očigledno imaju drukčije planove. Prije neki dan, na predstavljanju novog Dinamova dresa, Milan Badelj je bio sasvim jasan.

- Želim ostati ako se plasiramo u Ligu prvaka!

Jučer smo sreli i Sammirova menadžera Božu Sliškovića.

- Ako se Dinamo plasira u Ligu prvaka, Sammir sigurno ostaje do zimskog prijelaznog roka! Razgovarao sam sa Sammirom, kazao mi je kako bi želio ostati i s Dinamom igrati Ligu prvaka. Drži da bi to bio vrhunac njegove karijere u Maksimiru.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jul 2011, 22:12

Kao nova pojačanja po novinama spominju se Diakite iz Lazia. Do dolaska Reje bio standardan, a onda ostao u drugom planu. Po meni nepotreban i nadam se da ga neće dovoditi.

Btw, 11 veličanstvenih:

slika

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 jul 2011, 22:29

Alispahić će biti pakleni igrač. Jacky, jesi pročitao bombu: Raul u Dinamu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 jul 2011, 22:30

kakve su sanse da raul dodje u dinamo
Thomas Müller - Fußballgott

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 jul 2011, 22:35

don_burza je napisao/la:kakve su sanse da raul dodje u dinamo
Proporcijalne da Zagreb pogodi tsunami.
FEDERER= KLOC

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jul 2011, 23:48

Ma kakav Raul, zarađuje 6 milijuna eura godišnje u Schalkeu. Novinare puca inspiracija..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jul 2011, 23:59

Čuj Raul...

Eh pa ovim medijima stvarno dosadno... :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 16 jul 2011, 15:32

Polako. Nemojte odmah frku na medije.
Ima više igrača sa imenom Raul, možda nekki i došeta do Maksimira...:o 8-)
Bosno moja poharana....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jul 2011, 17:50

Dinamovci otputovali rano jutros u Baku, nadam se da će i u uzvratu odigrati dobru utakmicu i da neće biti nikakvih ozljeda niti kartoniranih igrača
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jul 2011, 22:06

I ZDRAVKO MAMIĆ je odletio s nogometašima Dinama u Azerbajdžan, na uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka.

> Foto: Dinamo otputovao u Azerbajdžan

Izvršni predsjednik želi uživo posvjedočiti očekivanom prolazu u iduću fazu, koja donosi okršaje s finskim Helsinkijem za povijesni, prvi play-off Lige prvaka.

Mamić se lani opekao kad je Velimiru Zajecu dozvolio odlazak u Tiranu, a Dinamo je umalo ispao od slovenskog Kopra, kojem je samo jedan gol nedostajao do velikog iznenađenja nakon što su na Maksimiru poraženi 5:1.

"Optimizam je u našoj momčadi golem, ali nećemo podcijeniti Neftchi. Ozbiljno ćemo im pristupiti i, nadam se, proći u treće pretkolo", rekao je Mamić u zagrebačkoj zračnoj luci.

"Sretan sam što Dinamo ima sve više navijača"

Proteklih dana pisalo se kako bi Dinamo, uđe li u Ligu prvaka, pojačati legendarni Raul, "kapitalac od kojeg će se zatresti čitava Hrvatska", kako je još za vrijeme priprema Modrih najavio Mamić. Gazda priznaje da nema pojma o eventualnom dolasku Španjolca:

"Nisam čuo za to, ali Raul nama ne treba. Beqiraj i Krstanović su i bolji i jeftiniji od njega."

"Sretan sam i ponosan što Dinamo ima sve više navijača. Nisam baš primijetio da su Dinamovi fanovi u bojkotu", u svom je stilu poentirao Mamić.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 jul 2011, 23:09

Trigger je napisao/la:Polako. Nemojte odmah frku na medije.
Ima više igrača sa imenom Raul, možda nekki i došeta do Maksimira...:o 8-)

Proteklih dana pisalo se kako bi Dinamo, uđe li u Ligu prvaka, pojačati legendarni Raul, "kapitalac od kojeg će se zatresti čitava Hrvatska", kako je još za vrijeme priprema Modrih najavio Mamić. Gazda priznaje da nema pojma o eventualnom dolasku Španjolca:

"Nisam čuo za to, ali Raul nama ne treba. Beqiraj i Krstanović su i bolji i jeftiniji od njega."

"Sretan sam i ponosan što Dinamo ima sve više navijača. Nisam baš primijetio da su Dinamovi fanovi u bojkotu", u svom je stilu poentirao Mamić.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jul 2011, 00:11

Dobiti Neftci i nabiti malo svoj i nacionalni koeficijent. 8-)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jul 2011, 00:09

Jao što se bahate ovi Azeri, najavljuju prolazak. :lol: Čak nisu dali trenirati na glavnom terenu, pa su trenirali na stadionu Inter Bakua na umjetnoj travi. :? Sutra ima da ih nema!!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.