Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

nime_tm87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la nime_tm87 » 07 jul 2012, 16:21

Tkanton je napisao/la:Kako ono kazu mozes koliko hoces al nemozes dokle hoces, tako i ovo sa Zeljom, proce i ovaj komitet, otici ce i I.Osim nije njemu 30g. A sad ce L.P. i deranje guzova strumficima
A uskoro ide i prva liga pa ce biti po pi.cki od Gorazda :lol: :mrgreen: Neko igra LP, a neko prvu ligu...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 jul 2012, 16:28

Zeljo samo treba da nastavi dominiranje u ovoj ligi a to ce da samo poveca komplekse ostalima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 07 jul 2012, 16:51

Nama naše pa i dva gola od Maltežana.

Taj Cviko je baš veliki maher. Baš cijenjen u UEFA. Nemam riječi :lol: :lol: :lol:

P.S: Kad željo stavlja novu reklamu na dresove. Recimo da kao generalni sponzor piše: NS BIH

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 jul 2012, 16:55

Čim sarajevo osvoji neki trofej.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2012, 17:00

irh je napisao/la:Nama naše pa i dva gola od Maltežana.

Taj Cviko je baš veliki maher. Baš cijenjen u UEFA. Nemam riječi :lol: :lol: :lol:

P.S: Kad željo stavlja novu reklamu na dresove. Recimo da kao generalni sponzor piše: NS BIH
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 jul 2012, 17:02

Jel ti znas ista napisat osim provokacije i dezinformacija u svih tvojih 35 postova :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 07 jul 2012, 17:08

propuh je napisao/la:

Jel ti znas ista napisat osim provokacije i dezinformacija u svih tvojih 35 postova :roll:
Nema on mozga za to.
FK Željezničar
Chelsea FC

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 jul 2012, 19:58

Alfa_Muzijak je napisao/la:Stvarno ako je istina ovo za UEFU onda je zalosno. Cuj prvaku da UEFA pare, a klubu kojem treba nek se snalazi.

Ako ste prvaci onda ste i 99% najbogatiji. Velez ide na Bjelasnicu, a vama UEFA placa sve u Austriji. :roll: :evil:
Velez ide na Bjelasnicu na zagrijavanje ali i Velez ide na glavne pripreme takodje u Austriju,cim Zeljo napusti komleks ulazi Velez :D
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 08 jul 2012, 09:53

naredna sezona ce proci u borbi samo 2 kluba za titulu Zelje i Sirokog, ostali ce kasniti brat bratu 15 bodova...za evropu ce se siguran sam boriti olimpic,sarajevo,zrinjski,mozda cak zvijezda i celik, dok borac mislim ove godine nece ni u top pet...za opstanak standardno travnik, zajedno sa radnikom i velezom.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 08 jul 2012, 10:10

admir_ze1982 je napisao/la:naredna sezona ce proci u borbi samo 2 kluba za titulu Zelje i Sirokog, ostali ce kasniti brat bratu 15 bodova...za evropu ce se siguran sam boriti olimpic,sarajevo,zrinjski,mozda cak zvijezda i celik, dok borac mislim ove godine nece ni u top pet...za opstanak standardno travnik, zajedno sa radnikom i velezom.
Velezu je koliko sam upucen ostalo vise od pola ekipe na okupu i ljudi imaju novca i jake sponzore tako da sumnjam da ce oni biti na dnu tablice,vise njih vidim u borbi za europu,Zeljeznicar je izgubio dosta odlaskom Nyeme ali Osim ce ga nadomjetiti nekako i njih takodjer i ja opet vidim u borbi za titulu,lani su bili prejaki za sve ,Sarajevo uvijek isto toplo-hladno mislim da ce im se to ove godine osvetiti te da bi mogli izgubiti oni europu prije vise nego Borac!
Moja pretpostavka realna do sada,mozda jos negdje koje pojacanje dodje ali to su te ekipe koje ce biti u vrhu.

Zeljeznicar
Borac
Olimpic
Siroki
Sarajevo
Zrinjski
Celik
Velez

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 08 jul 2012, 10:26

Kao i u bivsoj YU,i ovdje se polako ali sigurno zadnjih godina formirala velika cetvorka.

Doduse,u poslednje tri godine trofeje u Prvenstvu i Kupu dijele iskljucivo Borac i Zeljeznicar,ostali klubovi su i zaboravili kad su nesto osvojili,ali po meni to ne znaci nista,jer i Sarajevo i Siroki su odlicne ekipe i sa punim pravom mogu reci da su i oni dio te velike cetvorke.

Ponekad ce neko uskociti,iznenaditi,ali to je to....Mislim da najveci neiskoristeni potencijal ima Celik,kao i najveci prostor za napredak i iskorak. Mostar je nekako podjeljen i u ovom recesijskom vremenu tesko moze na svojim ledjima iznijeti dva vrhunska kluba,tako da Velezu i Zrinjskom prognoziram stabilnost,plasmane u gornjem dijelu tabele,ali nista vise. Olimpic spada u kategoriju "vec vidjeno 100 puta",znaci kad Gracicu dosadi-cao!...Oni su za mene kao Obilic,Kamen Ingrad,Brotnjo itd.....U Zvijezdi ljudi fino rade,domacinski,i njima takodje predvidjam stabilnost,sli nista vise,nemaju toliki potencijal kao pomenuti Celik, ni u velicini grada,privredi,bogatim ljudima,navijacima,stadionu...Klubovi iz RS osim Borca,ce se stalno boriti za opstanak,jer u nasem entitetu je privreda na koljenima i sve je otislo u PM!!...sve manje je pare i da se krpi budzet i najosnovnije stvari,a kamoli da se ulaze u fudbal. Takodje,povjerenje mi ne uliva ni Travnik,ni ovi novi,ni Gosk,to ce biti jedna stalna borba za opstanak...Takodje,u sledecim godinama predvidjam da ce tuzlanska Sloboda napraviti nesto kao Borac,poput Fenixa se dici iz pepela i postati stabilan klub....koliko god to sad glupo i nerealno zvucalo,predvidjam im mnogo svjetliju buducnost nego Olimpicu nakon Gracicevog odlaska,koji ce vjerovatno uslijediti ako osvoje neki bh trofej,ili izbore evropu....nakon toga mu mozda i dosadi sve to,tako je bilo u gore pomenutim Obilicu,Brotnju,Kamen Ingradu,kojima su gostovali Bayern,Celtic,pa i Schalke je jedva nasao gdje je selo Velika ahhhahhahhha
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Baklja
Kontakt:

Post Postao/la Baklja » 08 jul 2012, 12:47

Armageddon2012 je napisao/la:Kao i u bivsoj YU,i ovdje se polako ali sigurno zadnjih godina formirala velika cetvorka.

Doduse,u poslednje tri godine trofeje u Prvenstvu i Kupu dijele iskljucivo Borac i Zeljeznicar,ostali klubovi su i zaboravili kad su nesto osvojili,ali po meni to ne znaci nista,jer i Sarajevo i Siroki su odlicne ekipe i sa punim pravom mogu reci da su i oni dio te velike cetvorke.

Ponekad ce neko uskociti,iznenaditi,ali to je to....Mislim da najveci neiskoristeni potencijal ima Celik,kao i najveci prostor za napredak i iskorak. Mostar je nekako podjeljen i u ovom recesijskom vremenu tesko moze na svojim ledjima iznijeti dva vrhunska kluba,tako da Velezu i Zrinjskom prognoziram stabilnost,plasmane u gornjem dijelu tabele,ali nista vise. Olimpic spada u kategoriju "vec vidjeno 100 puta",znaci kad Gracicu dosadi-cao!...Oni su za mene kao Obilic,Kamen Ingrad,Brotnjo itd.....U Zvijezdi ljudi fino rade,domacinski,i njima takodje predvidjam stabilnost,sli nista vise,nemaju toliki potencijal kao pomenuti Celik, ni u velicini grada,privredi,bogatim ljudima,navijacima,stadionu...Klubovi iz RS osim Borca,ce se stalno boriti za opstanak,jer u nasem entitetu je privreda na koljenima i sve je otislo u PM!!...sve manje je pare i da se krpi budzet i najosnovnije stvari,a kamoli da se ulaze u fudbal. Takodje,povjerenje mi ne uliva ni Travnik,ni ovi novi,ni Gosk,to ce biti jedna stalna borba za opstanak...Takodje,u sledecim godinama predvidjam da ce tuzlanska Sloboda napraviti nesto kao Borac,poput Fenixa se dici iz pepela i postati stabilan klub....koliko god to sad glupo i nerealno zvucalo,predvidjam im mnogo svjetliju buducnost nego Olimpicu nakon Gracicevog odlaska,koji ce vjerovatno uslijediti ako osvoje neki bh trofej,ili izbore evropu....nakon toga mu mozda i dosadi sve to,tako je bilo u gore pomenutim Obilicu,Brotnju,Kamen Ingradu,kojima su gostovali Bayern,Celtic,pa i Schalke je jedva nasao gdje je selo Velika ahhhahhahhha
potpis ;)
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 jul 2012, 13:09

@Armageddon 2012 Okani se ti Olimpica više molim te.Istu priču pričate više od tri godine,kako vam više ne dosadi nije mi jasno.Pišeš o nekakvoj ''velikoj četvorci'' a neki dva puta ispadali iz ove lige.Ali svako ima pravo da piše gluposti pa da poredi Olimpic sa onim bivšim klubom ratnog zločinca,smješno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 jul 2012, 13:21

Sve sto si rekao je tocno.Jedino ovo za Olimpic nisam siguran,jer ne znam bi li odlaskom Gracića opcina uzela ovaj klub ili bi otisli u zadnji rang???Pretpostavljam gasenje kluba!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 jul 2012, 13:23

PL BiH -1 je napisao/la:Ofirate se dijeco...
Ovo sa Uefom postoji vec niz godina. Samo sto smo mi kao drzava neazurni i slabo se gdje angazujemo. Savez nema nikakve veze sa ovim. Ovo je Cviko skontao zapravo poznanik iz Austrije mu rekao da proba. Skupio papirologiju, predao i dobio jer je od svih koji su se prijavili Zeljo bio najsiromasniji - kako to zalosno zvuci.

Jedini grijeh ovdje je sto Cviko nije u upravi FK Sarajeva pa da i njima to omoguci. Sarajevo ima najboljeg sportskog radnika Dinu Selimovica pa valjda bi on to trebao da radi.

Da ima kakva opcija da se moze samarcina opaliti za glup komentar manje bi bilo ofiranja.

Izvinjavam se zaboravio sam raspust je u toku. Opletite skolarci. Ivica Osim je kriv i za dva gola neki dan a savez nije htio da kaze Adilovicu i Jovicu da ce im amateri dati dva gola u prvom poluvremenu. Glupirate se.
hallali al glupiras se ti s ovim postom...sarkazam ti nije jaca strana... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 jul 2012, 13:43

ŠB.TRN Olimpic se nije ugasio ni kada su bili svi digli ruke od njega,pa i Općina,2005. npr.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Armageddon2012
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Armageddon2012 » 08 jul 2012, 13:46

Mancini je napisao/la:@Armageddon 2012 Okani se ti Olimpica više molim te.Istu priču pričate više od tri godine,kako vam više ne dosadi nije mi jasno.Pišeš o nekakvoj ''velikoj četvorci'' a neki dva puta ispadali iz ove lige.Ali svako ima pravo da piše gluposti pa da poredi Olimpic sa onim bivšim klubom ratnog zločinca,smješno.

ovo nije tvoj privatni forum,i svako ima pravo da iznese svoje misljenje,pa i ja.. a moje misljenje je da je pitanje sezone kad ce celik postati sampion bih,za 5-10 godina,nebitno,a u istom tom periodu olimpicu previdjam trecu ligu....to misljenje ne mora biti tacno,ali na primjeru borca sam vidio da neke neprirodne stvari ne mogu dugo trajati i samo je pitanje vremena kad ce prave stvari isplivati na povrsinu....i kad smo ispadali u druge lige,ja sam znao da ce proci vakat i orasja,i dominikovica i sl,tj da se nece dovijeka razne seljacine iz svakakvih pripizdina moc izivljavat na njemu,i da ce vrlo brzo borac postati prvak drzave,sto se i obistinilo....

i ne zelim vam nista lose,kao ni nikome na svijetu,dabogda me demantovali...cak vas i cijenim kako igrate,otvoreno i kuci i na strani,ne kupujete utakmice i ne prodajete,igrate korektno....ali ovo sto ja pisem je nesto sasvim drugo.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 08 jul 2012, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 08 jul 2012, 13:48

Armageddon2012, je sve fino i realno napisao. Bez pristrasnosti i navijacke sujete kvalitetna analiza trenutnog stanja ove nase lige.

Moguce da bude nekih odudaranja i neocekivanih sitnica, ali u sustini sve to moze biti jednu polusezonu ili jednu sezonu maksimalno, i onda bi se sve vratilo na trenutnu situaciju.

Jack777Pott
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Jack777Pott » 08 jul 2012, 13:51

Mancini je napisao/la:@Armageddon 2012 Okani se ti Olimpica više molim te.Istu priču pričate više od tri godine,kako vam više ne dosadi nije mi jasno.Pišeš o nekakvoj ''velikoj četvorci'' a neki dva puta ispadali iz ove lige.Ali svako ima pravo da piše gluposti pa da poredi Olimpic sa onim bivšim klubom ratnog zločinca,smješno.
Kakve veze ima to sto su neki 2 puta ispadali? Jel to znaci da nikad ne mogu postat jednim od najboljih klubova u drzavi? Pa jedan Manchester United je ispadao 5 puta iz najviseg ranga takmicenja, a kao drugoligas odigrao 22 sezone. I jel sad to znaci da oni ne mogu bit u velikoj cetvrci engleskog nogometa?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 jul 2012, 13:59

vjecna tablica premier lige bih od 2002-2012 govori tko je velika cetvroka,ne moze neki klub koji je dobar zadnje tri sezone smatrati se velikom cetvorkom ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.