FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 09:18

drop je napisao/la:Da pitam ove tuzlake.
Tuzlaci,samo potvrdite jeli prošle sezone Sloboda uzimala Želju i u gostima i u prvenstvu i u kupu nas izbacili,dakle sa svih strana i frontova.
I jeli poslije toga ikad iko iz Želje kukako,plako i pizdio ??? jesmo li se ikad vadili na nekakve igrace ili kartone ili neke suspenzija i slicne qrce-palce?? jesu li se tražile neke nove utakmice ili neke žalbe pizde materine??
Evo sami vi recite i potvrdite ,da ne bude da ja nešto izmišljam.
Niste, zato je Zeljo najdrazi klub poslije Slobode. Bilo je pusenja sa obje strane i nase i vase. Pa nikada zalbe. Medjutim velika je razlika izmedju Torpeda i Zelje. Oni sebe smatraju velikima, najvecima, nedodirljivima. Oni misle da su svi "mali" ukljucujuci i Zelju, Velez, Slobodu, Celik... "Torpedo svake godine prvak al' u...."
Jbs to!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 31 mar 2010, 09:28

Probisvjet je napisao/la: Niste, zato je Zeljo najdrazi klub poslije Slobode. Bilo je pusenja sa obje strane i nase i vase. Pa nikada zalbe. Medjutim velika je razlika izmedju Torpeda i Zelje. Oni sebe smatraju velikima, najvecima, nedodirljivima. Oni misle da su svi "mali" ukljucujuci i Zelju, Velez, Slobodu, Celik... "Torpedo svake godine prvak al' u...."
Jbs to!
kljucni dio recenice
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 10:01

Probisvjet je napisao/la:
Tuzlaci,samo potvrdite jeli prošle sezone Sloboda uzimala Želju i u gostima i u prvenstvu i u kupu nas izbacili,dakle sa svih strana i frontova.
I jeli poslije toga ikad iko iz Želje kukako,plako i pizdio ??? jesmo li se ikad vadili na nekakve igrace ili kartone ili neke suspenzija i slicne qrce-palce?? jesu li se tražile neke nove utakmice ili neke žalbe pizde materine??
Niste, zato je Zeljo najdrazi klub poslije Slobode. Bilo je pusenja sa obje strane i nase i vase. Pa nikada zalbe. Medjutim velika je razlika izmedju Torpeda i Zelje. Oni sebe smatraju velikima, najvecima, nedodirljivima. Oni misle da su svi "mali" ukljucujuci i Zelju, Velez, Slobodu, Celik... "Torpedo svake godine prvak al' u...."
Jbs to!

Polako promjenices plocu vrlo brzo,jer ce Vas upravo Zeljo u nizi rang spremiti!! :P

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 31 mar 2010, 10:19

cena je napisao/la:
Jbs to!

Polako promjenices plocu vrlo brzo,jer ce Vas upravo Zeljo u nizi rang spremiti!! :P
ako bog da :)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 mar 2010, 10:26

@ Crno Crveni

puste zelje,pusti snovi ;) prije ce Celik ispast nego Sloboda jarane ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 31 mar 2010, 10:32

harry_90 je napisao/la:@ Crno Crveni

ko ti je jaran :roll: zivi bili pa vidjeli
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 mar 2010, 10:41

CrnoCrveni je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@ Crno Crveni

ko ti je jaran :roll: zivi bili pa vidjeli
To sam onako rekao jaran, vidjecemo i ja kazem ;) vi mozete nadat da ce Sloboda ispasti,al to nikad vidjet necete,to vam smeta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 11:44

cena je napisao/la:
Jbs to!

Bolje je da nas Zeljo otpremi u opstinsku ligu (moralnije) nego da nas otpreme u ligu prvaka ko vas "ljudi iz stranke"! :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 31 mar 2010, 11:50

Fakat mi vas je zao,ne zasluzujete ovo sto vam se radi,ali i vas Glavas i uprava je kriva za ovo,zar su morali rizikovati sa Gavaricem,a svjesni su bili toga,gledajte sta vam sad torpedici rade.,..pozzzz sa Grbavice 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 11:58

Probisvet od kad si ti navijac Slobode pa ti sa" posta" Zelje se ne skidas!!Ako su sve Fukare navijaci ko ti da svoj voljeni klub salju u nizi rang e onda nije ni cudo sto sta ovako nisko pali.Zato i ne cudi sto Vas Amar Osim zove Zeljinom Filijalom .

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 12:25

cena je napisao/la:Probisvet od kad si ti navijac Slobode pa ti sa" posta" Zelje se ne skidas!!Ako su sve Fukare navijaci ko ti da svoj voljeni klub salju u nizi rang e onda nije ni cudo sto sta ovako nisko pali.Zato i ne cudi sto Vas Amar Osim zove Zeljinom Filijalom .
:D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 12:40

slani grad je napisao/la:
cena je napisao/la:Probisvet od kad si ti navijac Slobode pa ti sa" posta" Zelje se ne skidas!!Ako su sve Fukare navijaci ko ti da svoj voljeni klub salju u nizi rang e onda nije ni cudo sto sta ovako nisko pali.Zato i ne cudi sto Vas Amar Osim zove Zeljinom Filijalom .
Smijesno navijac Slobode voli da Zeljo izbaci Slobodu iz lige.Nadam se da ce ti se zelje ispuniti Probisvete!!! :) ;) :cry:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 13:39

cena je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
Smijesno navijac Slobode voli da Zeljo izbaci Slobodu iz lige.Nadam se da ce ti se zelje ispuniti Probisvete!!! :) ;) :cry:
ma ovaj smajli je bio tebi za ovu zeljinu filijalu :D ...mislim da je vise igraca zelje doslo u Slobodu al et...zadnji igrac koji je presao iz Slobode u zelju je mislim joldic..nisam siguran..i to 2004-2005..ako nije i ranije....i gdje je to osim izjavio pa da nam stavis link ako nije problem :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 13:50

Tu se slazemo i eto sam si priznao ono sto nemoze u Zelji igrati idu u Slobodu na kaljenje!Ono sto je otislo u suprotnom pravcu to je i vrijedilo! ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 mar 2010, 13:50

ejj al meni bi crno bilo opet nesto trazit,bodove ili sta vec a 2 puta izgubio na terenu,ja nebi imao obraza za to :)
Mene bi bilo bruka i sramota moljakat okolo .Haha sad bi bilo furka pobijedit ih opet i onda da mi sami kazemo "De,evo vam bodovi,da ne placete vise,da ne kmezite" :D ..treba im bgm dat bodove,je.es tri boda gore mi je ove placipi.ke slusat haha.
Koliko nisko treba pasti da ovako moljakas za bodove a 2 puta izgubio,no nemaju oni obraza,sjecate se izjava Alaima i tog laganja hahah.
a ovo filijala,jooj :D fkt sto oni mogu kukat i gluposti valjat to slabo ko moze.Usput budi receno,ne znam bas ko je trebao bit filijala,Dinamo Zagreb ovo-ono :D
pamcenje kratko,obraz jos manji :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 13:57

Pitaj kralju Dedica,Osmanhodjica i Mesanovic .E neke stvari o klubovima gdjesu igrali i koji im je bio najveci klub u karijeri i ostalo da ti neke stvari objasne! ;) :P

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 31 mar 2010, 14:14

cena je napisao/la:Pitaj kralju Dedica,Osmanhodjica i Mesanovic .E neke stvari o klubovima gdjesu igrali i koji im je bio najveci klub u karijeri i ostalo da ti neke stvari objasne! ;) :P
Kome se ba pravdas,pogledaj ko su igraci koji su igrali za nas,a ko za Slobodu pusti ih nek se tjese,ispasce cim pocnu da navijaju da su najbolji navijaci,vidis i Celik je sad mali tim za njih!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 14:27

no limit je napisao/la:
cena je napisao/la:Pitaj kralju Dedica,Osmanhodjica i Mesanovic .E neke stvari o klubovima gdjesu igrali i koji im je bio najveci klub u karijeri i ostalo da ti neke stvari objasne! ;) :P
Kome se ba pravdas,pogledaj ko su igraci koji su igrali za nas,a ko za Slobodu pusti ih nek se tjese,ispasce cim pocnu da navijaju da su najbolji navijaci,vidis i Celik je sad mali tim za njih!
naravno da je mali za nas...oni su bili samo povremeni prvoligasi,isto kao i borac...mislim da samo pite i velez imaju vise sezona od nas...mi smo tu negdje sa zeljom po broju..sta ti nije jasno :?

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 14:49

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33883.htm
TO JE TO.... :D :D
sad nek se udaraju u guzicu sve do laktasa... :D :D
ovi ce ih svakako otres 3-0 i pokopat snove o evropi :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 15:16

Prvo nije "cena nego CIJENA" NE ZNAM ZASTO PRICAS EKAVSKI! :lol:
Drugo niko mi ne moze zabraniti da mi Zeljo iz Sarajeva bude drag tim, mozda je to i zbog mog porijekla. Djed, amidze, tetke rodjene Sarajlije. Ja sam po korijenima Sarajlija (nisam dosljo u Sarajevo vec osljo iz Sarajeva :mrgreen: ), a po svemu ostalom sam Tuzlak!! 8-)
Fukara sam od rodjenja, kada sam se rodio nisam imao ni dinara. Posao staviti ruku u djep da kupim kartu, da gledam Slobodu kad ono gol ko od majke rodjen, jos ne znam ni da pricam ni da hodam. Mislim da sam tada bio star svega nekoliko sati.
I svi su fukare kad se rode, dolaze na ovaj svijet bez icega, a onda kada odlaze sa ovog svijeta opet ostave sve da bi bili onakvi kakvi su se rodili! Fukare! Ne mozes covjece sprijeciti da postanes fukara pa koliko god imao na ovom svijetu!

Tuzlu, Slobodu stavljam na prvo mjesto ali ljudski je da simpatises jos nekoga na dunjaluku inace si hajvan. E meni je Zeljo iz Sarajeva to sto je simpaticno. Ha vokri ti! Jel Fadilj?
:mrgreen: 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.