Ni minuticu.Pivopija je napisao/la:Mozda bi trebao dobiti minuticu radi transfera.Sabinho je napisao/la:E momak ti stvarno ne mozes doprinijeti nicemu, katastrofa je ovo sto igras trenutno, svaki obecavajuci napad Hajduka si upropastio. Mislim da nemas vise sta traziti u reprezentaciji, na stranu sto su te od prvog dana sikanirali svi medjutim ti si svoje odigrao.
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne bi bilo fer, radi starih zasluga zasluzuje minuticu.Sabinho je napisao/la:Ni minuticu.Pivopija je napisao/la:Mozda bi trebao dobiti minuticu radi transfera.Sabinho je napisao/la:E momak ti stvarno ne mozes doprinijeti nicemu, katastrofa je ovo sto igras trenutno, svaki obecavajuci napad Hajduka si upropastio. Mislim da nemas vise sta traziti u reprezentaciji, na stranu sto su te od prvog dana sikanirali svi medjutim ti si svoje odigrao.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ovaj momak ne zna nista totalni antitalent. Njegovo igranje u prvoj momcadi je simbol koji nam pokaziva u kakvim je Hajduk problemima.
Totalni antitalent i simbol koji pokazuje u kakvim je Hajduk problemima. Igra ovog momka je totalna propast.
Mozda je dobar onako ko covjek, ljudina.dubrovnik je napisao/la:Totalni antitalent i simbol koji pokazuje u kakvim je Hajduk problemima. Igra ovog momka je totalna propast.

Treba biti realan, ovu je guzio i prije. To sto je fudbalski antitalenat kojim je kasika upala u hajduckogermanski med ne znaci da nije zasluzan sto mu je viljuska upala u kvalitetan kajmak.Pivopija je napisao/la:U vezi od septembra 2012.
Odlicna partija veceras,uz upisanu asistenciju me prosto natjerala da otvorim temu o novom Safetovom Zmaju....
Uvijek bio i ostao, na krilu je bezopasan po nas gol ali na beku je samoubistvo imati ovog parmaka.dubrovnik je napisao/la:Totalni antitalent i simbol koji pokazuje u kakvim je Hajduk problemima. Igra ovog momka je totalna propast.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
pacenici, hejtate na svu silu al ga Avdija svima suknu sa onim golom na svjetskom prvenstvu. Avdijin gol ostaje zlatno upisan htjeli to mi ili ne.

shandrlike-tandrlike
-
- Kontakt:
odlično, neka mu daju neku plaketu i sliku ciganke sa gitarom i noooogaaaaa!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
Neka njegovu , govedovu i TSS sliku okace u FIFA-i, sa zlatnim okvirom, tamo pored saltera gdje se predaje za promjenu sportskog drzavljanstava, a iz reprezentacije noga, sva trojica !džakailibu je napisao/la:odlično, neka mu daju neku plaketu i sliku ciganke sa gitarom i noooogaaaaa!

Najgori igrač u historiji reprezentacije BiH!!! A da se ne lažemo, imao je jaku konkurenciju u Jakireviču, Kerkezu, Hoti, Mikeliniju... i naravno sadašnjem kolegi Hadžiću.
Hoti???voltron30 je napisao/la:Najgori igrač u historiji reprezentacije BiH!!! A da se ne lažemo, imao je jaku konkurenciju u Jakireviču, Kerkezu, Hoti, Mikeliniju... i naravno sadašnjem kolegi Hadžiću.
I'm not sure !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma joj, ostao mi je mrzak, ako se sjećaš Avaz je od njega Maradonu pravio sa svojim člancima, još je to bila era prije interneta, kada čovjek nije imao pojma kakva je stvarna slika. I onda ga vidiš u reprezentaciji, frajer veze nema, sutradan čitaš članke kako je bio fenomenalan.Husika je napisao/la:Hoti???voltron30 je napisao/la:Najgori igrač u historiji reprezentacije BiH!!! A da se ne lažemo, imao je jaku konkurenciju u Jakireviču, Kerkezu, Hoti, Mikeliniju... i naravno sadašnjem kolegi Hadžiću.
I'm not sure !!!
- Motokultivator
- Kontakt:
Od Lacija do Karlosa i Sivaspora za minuticu do Midlsbora odbio milione Serifa zbog Hajduka.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Čovik viran biloj boji 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Motokultivator
- Kontakt:
Kaze da samo Rejal dolazi u obzirFaraonTM je napisao/la:Čovik viran biloj boji

You can take forum away from Ahmo.
x
x
Protiv Zadra dvije asistencije
ove sezone dva gola i cetiri asistencije nije lose 

Limvo Likce
Novi selektor Mehmed Baždarević Avdiju još uvijek nije kontaktirao.
"Niko nije zvao iz Saveza, pa ni novi selektor. Koncentrisan sam na teren, na svoj rad i na predstojeće utakmice Hajduka. Svoj dio posla želim raditi na pravi način, a ostalo odlučuje struka“, kazao je na kraju Vršajević.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Niko nije zvao iz Saveza, pa ni novi selektor. Koncentrisan sam na teren, na svoj rad i na predstojeće utakmice Hajduka. Svoj dio posla želim raditi na pravi način, a ostalo odlučuje struka“, kazao je na kraju Vršajević.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo Mesa. Nadam se da isto vazi za njegovog suigraca iz ajduka. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.