Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko osvaja Mundobasket 2014?

Anketa je završila: 02 jul 2014, 15:51.

SAD
15
52%
Španija
2
7%
Francuska
0
Nema glasova.
Grčka
1
3%
Argentina
0
Nema glasova.
Litvanija
0
Nema glasova.
Srbija
4
14%
Hrvatska
5
17%
Turska
1
3%
Niko od navedenih
1
3%

Ukupno glasova: 29

Kawhi
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Post Postao/la Kawhi » 15 sep 2014, 00:44

Greivis je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Mislim da je Spurse izbacio negdje protiv Blazersa.Za prsten su krive sudije.Ove dvije mi nešto najfriškije u pamćenju :rol:
Sjecam se da je bio neki lik koji je Spurse od prve runde izbacivao. Samo se ne sjecam ko. Ne cudi me da je on. :urnebes:
Jesi i ti dobijao prijeteće pp? :rol:
Greivis je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ovaj Kawhi je fenomen, ja u svom životu nisam sreo nikoga da više prati košarku, a manje zna o njoj od njega, ma doslovno one nema blage veze o košarci :?
Ziv si? :wtf:
Nisam upratio da je opet neku glupost napisao. Nije los sto se tice znanja u kosarci.
Pusti legendu,ljubomoran na mene.Otkad sam došao u Zmajeve sve navijačice samo mene gledaju :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 sep 2014, 00:45

legenda reala je napisao/la:Ovaj Kawhi je fenomen, ja u svom životu nisam sreo nikoga da više prati košarku, a manje zna o njoj od njega, ma doslovno one nema blage veze o košarci :?
mah, Kawhi i Greivis su tu negdje...nijanse su u pitanju :mrgreen:

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 sep 2014, 00:45

Greivis je napisao/la: Nije los sto se tice znanja u kosarci.
Pa nije, zna pravila košarkaške igre
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 15 sep 2014, 00:47

Janez je napisao/la:
DragonReborn je napisao/la:Meni je samo najžalije što arapske selekcije najgore prođu na SP.
Ja ne znam kakve veze Katar, UAE i sl. države imaju sa nama osim iste vjere. Normalna raja vam je čestitala na uspjehu i mislim da je sasvim dovoljno. Sa ovakvim stvarima i pisanjem samo štetiš samom sebi jer više govori o tebi nego o njima. Tema je košarka i SP koje su Amerikanci osvojili, a ne druge stvari koje nemaju nikakve veze sa sportom.

Uživaj u srebru i mani se svakom loncu poklopac. ;)
Šalim se, naravno. Taman posla.
Evo, iskreno, ovi iz mog plemena počeli svi da pričaju o tome kako je lako Amerima jer su crni i piju hemiju, što se meni gadi.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 sep 2014, 00:48

Kawhi je napisao/la: Jesi i ti dobijao prijeteće pp? :rol:
Od koga? :urnebes:
Greska ti je bila napustanje Grizzliesa, ko Oklahomi pustanje Hardena. Shvatit ces ubrzo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 15 sep 2014, 00:50

Cinjenica je da je Srbija igrala u finalu Svetskog prvenstva protiv najjace ekipe na planeti, postigla solidnih 92 poena, uzela bronzu i to je to, mnogima je ovde krivo zbog ovog velikog uspeha Srbije ali sta da im radim.

Za sve nas, ovo srebro sija kao zlato, nase finale je bilo protiv Francuza, Ameri su suvise prejaki za bilo koji tim na prvenstvu, pa taman i napravili najbolju petorku od svih ostalih ekipa, opet bi Ameri pobedili.

Svet prica o Srbiji, nebitni ce pricati i lajati.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 sep 2014, 01:05

NukeR_G1970 je napisao/la:Cinjenica je da je Srbija igrala u finalu Svetskog prvenstva protiv najjace ekipe na planeti, postigla solidnih 92 poena, uzela bronzu i to je to, mnogima je ovde krivo zbog ovog velikog uspeha Srbije ali sta da im radim.

Za sve nas, ovo srebro sija kao zlato, nase finale je bilo protiv Francuza, Ameri su suvise prejaki za bilo koji tim na prvenstvu, pa taman i napravili najbolju petorku od svih ostalih ekipa, opet bi Ameri pobedili.

Svet prica o Srbiji, nebitni ce pricati i lajati.
Uzela bronzu, uzela srebro, pa ne može sve **** ga :mrgreen: il je Simonović pokupio bronze Francuzima
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 sep 2014, 01:06

Ocekivan ishod, mada malo i prevelika razlika, pogotovo na pocetku napravljena, a kako i ne bi bila kada su uncle Drew i kompanija ubacili sve moguce od bele tehnike kroz obruc, nisam skoro video onakvo sutersko vece neke ekipe. Ameri su zasluzili, i potvrdili ono sto se vec zna. Pored omalovazavanja tih igraca od strane svakakvih ljudi, to su ipak veliki profesionalci, i pristup ovom turniru i od strane njih i njihovog strucnog staba je bio maksimalan.

Sto se nasih momaka tice, dolazak u finale sa "ovim" rosterom, je sam po sebi neverovatan uspeh, Sale je napravio sjajan posao i nema mu se sta zameriti. Takticki pristup ovom mecu nije bio toliko na zadovoljavajucem nivou, jer smo igrali kos za kos sa njima, u situaciji gde oni sve pogadjaju pored nase slabije odbrane, dok mi ne uspevamo pored njihove jace nista pogoditi da valja. Ipak ocekivao sam vise poena iz tranzicije, a bilo je mnogo vise poena van linije 6,75m Amera, kao da su ovo sutersko vece cuvali za ovaj mec.

Cestitke Saletu i ekipi, sledece godine je realno ciljati medalju, ako nas bude zdravlje sluzilo, ovaj tim moze biti daleko bolji.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 sep 2014, 01:11

jesu zastave u tuzli na pola koplja veceras ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 sep 2014, 01:20

fedeltafrotta je napisao/la:jesu zastave u tuzli na pola koplja veceras ?
jesu
Nad tobom sunce najljepše sja

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 sep 2014, 01:22

harry_90 je napisao/la:
Armala je napisao/la:
Zao mi je cobane, Srbija vam izgubila. :thumbdown: Bice bolje drugi put.
hahahhaa aaa Kosovo vam pobjedilo neki dan Oman :lol: dizete se polako

@stolica

Mnogo si mi pametan,odmah u sve ovo rat mijesas,kraj takvih kao sto si ti ovdje nece nikad biti dobro ;)
kakav psiho :crazy: :crazy: :crazy:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 15 sep 2014, 01:35

Svi po sedam dana :wave:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 sep 2014, 01:44

Svaka čast komšijama. Mislim maltene su i osvojili zlato jer je Amerika jednostavno van konkurencije.

Na kraju mi je žao što nisam vidio šamaranje Španije od strane Amerike. Mislim drago mi je i ovako što su ispali od boljih Francuza, ali su se digli u toj mjeri da mi je na kraju to bilo nekako antiklimaktično.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 sep 2014, 01:46

Donnie Darko je napisao/la:Svaka čast komšijama. Mislim maltene su i osvojili zlato jer je Amerika jednostavno van konkurencije.

Na kraju mi je žao što nisam vidio šamaranje Španije od strane Amerike. Mislim drago mi je i ovako što su ispali od boljih Francuza, ali su se digli u toj mjeri da mi je na kraju to bilo nekako antiklimaktično.
meni je to isto zao :nedam:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 sep 2014, 01:57

.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 sep 2014, 04:48, ukupno mijenjano 1 put.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 15 sep 2014, 02:25

Srbi :clap: .

Ameri inače prejaki, za nekoliko klasa iznad svih a večeras ih je i šut mazio. Koliko su samo trica ubacili. :crazy:
Teodosić me pozitivno iznenadio ovo prvenstvo. Znao sam da je odličan igrač ali me je razuvjerio nakon ovih nekoliko utakmica, on je više od toga. Solidan play za NBA lige, mislim da može u svakoj ekipi imati odličnu minutažu. Njegov pogled nakon utakmice, onako otužan. Nije se pomirio s porazom kao ostali igrači Srbije koji su svjesni snage SAD-a, dečko je rođeni šampion, fenomenalan strijelac i razigravač i očekujem od njega mnogo u NBA. Inače, kapa dole svim reprezentativcima Srbije. Pokazali kako se igra za svoje boje, prava škvadra koja je zajedno disala kroz cijelo prvenstvo i punila protivnike u knock out fazi sve do finala.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 sep 2014, 06:41

Ko je MVP,ko je u najboljoj petorci

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 sep 2014, 07:22

filip13 je napisao/la:Ko je MVP,ko je u najboljoj petorci
teodosic, irving (MVP), batum, gasol, faried

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 15 sep 2014, 07:24

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Rose se nije promijenio i dalje kulira ove plesove :rol:
Da, ne vidim šta je tu loše, čak naprotiv.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 15 sep 2014, 07:26

harry_90 je napisao/la:Citam i ne vjerujem kako se neki raduju tokom meca dok Amerika trpa kos Srbije...koliko samo jadan i zloban moras biti da se radujes neuspjehu svog komsije koji je dosao do finala SP u kosarci i igra protiv USA !!! Halooo mozgovi ljudi drugi na svijetu,imali su podrsku gotov svih normalnih ljudi kako na sugavom balkanu,tako i evrope itd..Umjesto da im se cestita sto su drugi na svijetu,ovdje neki smiju se sto ih trpa jedan Harden,Irving itd..

Volim svoju BiH,ali veceras sam svim srcem navijao za Teodosica,Bogdanovica,Raduljicu,Kalinica,Stimca,Katica itd. kada su krenuli sjajno na startu skakao sam od srece kao da koseve daju Djedovic,Gordic,Stipan,Tele,Kikan,nervirao se kad su poceli da se odvajaju..ali jednostavno ne mozes protiv nekog ko ubaci toliko trica,ko je dominantan pod kosem,koji ima siroku klupu,ma ima sve sto je potrebno jednom timu za osvajanje SP.

Srbija ima Djokovica prvog tenisera svijeta,ima odbojkase,odbojkasice,kosarku,vaterpolo,fudbal,rukomet itd..

Hrvatska ima osvajaca US Opena itd da ne nabrajam dalje..

I neki se smiju njihovim porazima itd..

A sta mi imamo de mi recite,fudbaleri prvi put na jednoj svjetskoj smotri,kosarkasi ajd redovni ucesnici evropskog prvenstva,ali nista dalje od grupne faze,rukomet do sad sve baraz,evo izborili smo SP u Katru,atletiku da ne spominjem,odbojku takodjer itd..

Najsretniji bih bio kada bi vidio da moja BiH igra sa USA finale SP u kosarci,pa makar nas razbili 50+ razlike,da Dzumhur osvoji turnir kao sto je US Open,da nam na olimpijadi takmicari prave dobre rezultate,a ne da nam najbolji rezultat bude kada Fazlija pogodi onaj krug pa makar profulo centar za metar...

:bih:

Uokviriti ovaj post, odmah!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.