FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ko je ovaj Mbaye? talenat neki ili šta?
- Interista02
- Kontakt:
Jest da je malo neuhranjen, ali veliki talenat. Može da igra na poziciji beka, štopera, pa čak i zadnjeg veznog. Jako borben igrač, i zahvalan =)Chinaglia je napisao/la:ko je ovaj Mbaye? talenat neki ili šta?
Možda je i bolje što ide, u Interu sigurno nikada ne bi dobio pravu šansu, a ovako možda od njega nešto postane pa ga vratimo nazad za 15 miliona
heh, da se mi navijači pitamo, ne bi Hernanes išao nigdje, al' kad šabani vodi klub ..
- Interista02
- Kontakt:
Ipak sam naslutio
Sky također potvrđuju da Inter snažno napada na Hernanesa.Nerazzurri su spremni ponuditi 11 do 12 milijuna eura i suvlasništvo nad mladim Ibrahima Mbaye.
Morao je Hernanes preći u veći klub, u Laziu samo bi dodatno stagnirao. Predobar je to igrač za prosječni italijanski klub kakav je Lazio, na stranu sve moje simpatije prema nebesko-plavim.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Sta ja znam, ja nisam odusevljen ovim davanjem nasih mladica..nadam se da ce D'Ambrossio i Hernanes opravdat ulozeno
Benassi valjda pravi probleme, nece u Torino..
Agent M'Bayea izjavio da ga niko iz inter nije jos kontaktiro i da mu je cudno sto ga se Inter odrice..kako on kaze dosta ga klubova prati, Liverpool i Chelsea izmedju ostalih, svi vide njegov talenat osim jednog
Spominje se posudba Zabca u Galatu za 2.5mil
Agent Guarina moli Thohira da izdvoji jednu minutu za Guarina, kako kaze sedmicu dana ih niko nije kontaktiro
Benassi valjda pravi probleme, nece u Torino..
Agent M'Bayea izjavio da ga niko iz inter nije jos kontaktiro i da mu je cudno sto ga se Inter odrice..kako on kaze dosta ga klubova prati, Liverpool i Chelsea izmedju ostalih, svi vide njegov talenat osim jednog
Spominje se posudba Zabca u Galatu za 2.5mil
Agent Guarina moli Thohira da izdvoji jednu minutu za Guarina, kako kaze sedmicu dana ih niko nije kontaktiro
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.Interista02 je napisao/la:Ipak sam naslutio
Sky također potvrđuju da Inter snažno napada na Hernanesa.Nerazzurri su spremni ponuditi 11 do 12 milijuna eura i suvlasništvo nad mladim Ibrahima Mbaye.
pa džaba mu prelazak u veći klub, kad ste prosječna ekipa i kad ćete evidentno gledati u leđa Juveu, Romi i Napoliju, s obzirom da te ekipe ulažu dosta .. gdje je tu napredak za Hernanesa? isto će "stagnirati" kao i kod nas, a njemu je 28 godina i ne može biti bolji, nego samo lošiji .. valjda Brazilcima s godinama pada forma, ne obratno
veliko je pitanje kakav igrač je zapravo Hernanes, onaj koji nosi ekipu na svojim leđima, kao što je slučaj u Laziju, ili da pređe u Inter i bude jedan od igrača
veliko je pitanje kakav igrač je zapravo Hernanes, onaj koji nosi ekipu na svojim leđima, kao što je slučaj u Laziju, ili da pređe u Inter i bude jedan od igrača
SiamoNoi je napisao/la:Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.Interista02 je napisao/la:Ipak sam naslutio
pa hebo mater nisu normalni..trebali su im dat i Bardija, da jos malo smanje cifru
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Interista02
- Kontakt:
To je bilo za 10 milki i cijeli ugovor.SiamoNoi je napisao/la:Mislim da je to netko krivo preveo.Koliko vidim Di Marzio kaze da se radi o cijelom ugovoru Mbayea.Interista02 je napisao/la:Ipak sam naslutio
Prije toga je Lazio želio nekih 14 miliona i pola ugovora.
Sad naši cigani hoće da spuste na nekih 12 i pola ugovora, mislim da bi to bio sjajan posao =)
Romin maksimalni domet je LP ove sezone. I to je to od njih. Nakon toga ide rasprodaja većine, iole kvalitetnih igrača (čitaj Pjanića) i slijedi pad. Domet u sljedećim godinama: borba za mjesta u evropi sa Laziom, Fiorentinom..Chinaglia je napisao/la:pa džaba mu prelazak u veći klub, kad ste prosječna ekipa i kad ćete evidentno gledati u leđa Juveu, Romi i Napoliju, s obzirom da te ekipe ulažu dosta .. gdje je tu napredak za Hernanesa? isto će "stagnirati" kao i kod nas, a njemu je 28 godina i ne može biti bolji, nego samo lošiji .. valjda Brazilcima s godinama pada forma, ne obratno
Očekujem već od sljedeće sezone povratak prve četvorke na čelo Serie A; Juve, Napoli, Inter, Milan.
E sad dolazimo do Hernanesa, za takvog igrača igranje u Laziu i Interu predstavlja dvije različite galaksije. Inter je za Lazio svemirski brod. Stagnirati sigurno neće, jer će u Interu imat' kvalitetniju konkurenciju, veća očekivanja, pa na kraju krajeva (ako dođe) bit' će i nosioc igre Intera.
- Interista02
- Kontakt:
Evo izgleda da je i definitivno za Hernanesa. Sačekat ćemo još za detalje.
D'Ambrosino i Hernanes došli, nije loše za sada =)
Izgleda Žabac ide na posudbu u Galatu o kraja sezone i izgleda da ćemo za tih 6 mjeseci koliko će provesti tamo dobiti oko 2.5 miliona :O Ako je ovo tačno, odlično su izmudrovali
Sada nam valja nekome Guarina uvaliti :/
Napadač sigurno dolazi, a nadam se da će to biti neko kvalitetno rješenje, a ne da bude daj šta daš. Neki "talenat" ili propali polovnjak.
Pored napadača, mislim da ćemo dovesti štopera, ali kvalitetnog =)
Rolando treba biti zamjena, a ne prvotimac
D'Ambrosino i Hernanes došli, nije loše za sada =)
Izgleda Žabac ide na posudbu u Galatu o kraja sezone i izgleda da ćemo za tih 6 mjeseci koliko će provesti tamo dobiti oko 2.5 miliona :O Ako je ovo tačno, odlično su izmudrovali
Sada nam valja nekome Guarina uvaliti :/
Napadač sigurno dolazi, a nadam se da će to biti neko kvalitetno rješenje, a ne da bude daj šta daš. Neki "talenat" ili propali polovnjak.
Pored napadača, mislim da ćemo dovesti štopera, ali kvalitetnog =)
Rolando treba biti zamjena, a ne prvotimac
Puno toga ti nabroja buraz a prekasno su se aktivirali 
Nek dodje još solidan napadač, i ja zadovoljan.. s uslovom da se riješimo Guarina.
Hernanes ce biti strasno pojačanje.
Nek dodje još solidan napadač, i ja zadovoljan.. s uslovom da se riješimo Guarina.
@ Prisoner
druže, Romi ne slijedi pad, nego će ljudi biti sve bolji i bolji i ako nastave ovako, ljudima ne gine Scudetto u narednim sezonama .. prodali su Lamelu i Marquinhosa, a od tih para i svog budžeta kupili Gervinha, Ljajića, Strootmana, Benatiju, itd .. znači da su napravili dobar posao i oni kad prodaju Pjanića, itd, dobit' će 30 milki i mogu kupit' dva jako dobra igrača, a to samo od njegove prodaje, gdje je njihov predviđeni budžet za pojačanja?
da, istina, Lazio i Inter se ne mogu porediti .. ali ovakav Inter za Lazio nije brod, a kamo li svemirski .. sa ovakvim Interom će se boriti za EL, sa Lazijem, Milanom, itd
dalje, nisam to htio napisati prvi put, jer bi možda shvatio kao uvredu, ali kad pišeš da Hernanes stagnira u Laziju, izvaljuješ glupost neviđenih razmjera
u protekle četiri sezone u Laziju, u 156 nastupa, upisao je 41 gol i 22 asistencije u svim nastupima .. pa, gdje je tu stagnacija?
o eventualnom napretku, napredak je jer će preći u veći klub, ali gleda njegove igre, ne da neće biti napretka, nego će čak možda biti i slabiji, u odnosu na njegove fantastične igre u Laziju
jer ako ćemo iskreno, zar misliš da će u Interu igrati bolje nego što je odigrao za Lazio??? uzmi u obzir da ima 28 godina i da je očekivati da njegova forma pada u narednim sezonama, a ne da se diže
osim ako Thohir ne iskešira i ne dovede odlične igrače koji će donijeti Scudetto u Milano, Hernanes će jednu prosječnu ekipu zamjeniti drugom
druže, Romi ne slijedi pad, nego će ljudi biti sve bolji i bolji i ako nastave ovako, ljudima ne gine Scudetto u narednim sezonama .. prodali su Lamelu i Marquinhosa, a od tih para i svog budžeta kupili Gervinha, Ljajića, Strootmana, Benatiju, itd .. znači da su napravili dobar posao i oni kad prodaju Pjanića, itd, dobit' će 30 milki i mogu kupit' dva jako dobra igrača, a to samo od njegove prodaje, gdje je njihov predviđeni budžet za pojačanja?
da, istina, Lazio i Inter se ne mogu porediti .. ali ovakav Inter za Lazio nije brod, a kamo li svemirski .. sa ovakvim Interom će se boriti za EL, sa Lazijem, Milanom, itd
dalje, nisam to htio napisati prvi put, jer bi možda shvatio kao uvredu, ali kad pišeš da Hernanes stagnira u Laziju, izvaljuješ glupost neviđenih razmjera
u protekle četiri sezone u Laziju, u 156 nastupa, upisao je 41 gol i 22 asistencije u svim nastupima .. pa, gdje je tu stagnacija?
o eventualnom napretku, napredak je jer će preći u veći klub, ali gleda njegove igre, ne da neće biti napretka, nego će čak možda biti i slabiji, u odnosu na njegove fantastične igre u Laziju
jer ako ćemo iskreno, zar misliš da će u Interu igrati bolje nego što je odigrao za Lazio??? uzmi u obzir da ima 28 godina i da je očekivati da njegova forma pada u narednim sezonama, a ne da se diže
osim ako Thohir ne iskešira i ne dovede odlične igrače koji će donijeti Scudetto u Milano, Hernanes će jednu prosječnu ekipu zamjeniti drugom
- Interista02
- Kontakt:
Jesu kasno, ali je i Thohir vidio koliko je sati. Shvatio je čovjek da sa ovim kadrom nemamo šta tražiti, već se moramo pojačati.Thorin je napisao/la:Puno toga ti nabroja buraz a prekasno su se aktivirali
Što ne dovesti npr Osvaldai kvalitetnog osrednej kvalitetnog štopera ( ne pada mi niko na pamet) i uhvatiti zaleta, pa moža i LP izboriti. Nije još sve izgubljeno =)
Štopera ćemo sigurno ovesti jer ne možemo ostati na Samuelu i Andreolliu kao zamjenama. Ne bi se Ranko slao negdje, da se ne planira šta dovesti
Kako odlično?Pa ovo je užasan deal.Jedino ako ga na kraju moraju otkupiti i postoji već točno određena odšteta,a da nije manja od 12,13m.U svakom slučaju za koju sezonu ćemo shvatit kakvog stopera smo (vjerojatno) dali za siću.Interista02 je napisao/la:Izgleda Žabac ide na posudbu u Galatu o kraja sezone i izgleda da ćemo za tih 6 mjeseci koliko će provesti tamo dobiti oko 2.5 miliona :O Ako je ovo tačno, odlično su izmudrovali
- Interista02
- Kontakt:
Perreiru smo poslali na posudbu 18 mjeseci i za to ćemo obiti jedva 1.5 miliona, a ovako za 6 mjeseci ćemo dobiti 2.5 miliona =)SiamoNoi je napisao/la:Kako odlično?Pa ovo je užasan deal.Jedino ako ga na kraju moraju otkupiti i postoji već točno određena odšteta,a da nije manja od 12,13m.U svakom slučaju za koju sezonu ćemo shvatit kakvog stopera smo (vjerojatno) dali za siću.Interista02 je napisao/la:Izgleda Žabac ide na posudbu u Galatu o kraja sezone i izgleda da ćemo za tih 6 mjeseci koliko će provesti tamo dobiti oko 2.5 miliona :O Ako je ovo tačno, odlično su izmudrovali
jedino što se može desiti jeste da Žaba tamo proigra i uđe u formu, pa ga onda vala možemo i vratiti =)
-
neroazzuro
- Kontakt:
Chinaglia,uglavnom se slazem s tobom ali cinjenica je da Inter ima puno vece ambicije od Lazia. I za ovu i za buduce sezone. A usudicu se reci i da je veci sportski izazov od Lazia (kojeg jako postujem kao klub). Lazio je,nazalost,postao firma koja posluje iskljucivo na ekonomskim i trzisnim principima. To se vise nikome ne svidja.
Pozdrav za tebe
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Pozdrav za tebe
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Chinaglia je napisao/la:@ Prisoner
Ja sam uvjeren da Roma u periodu naredne 3 godine uzima skudetto ako vec ne i naredne.Juve ce vjerovatno ove, slijedece sumnjam jer drugi ga sustizu a para se nema za Suareza i takve klase.Inter i Milan, samo jedan od njih ce biti medju prve 4 ekipe u narednoj godini, oba nece vjerovatno.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ne mislim na igračevu stagnaciju, logično, već na stagnaciju po pitanju klupskih ambicija. U prevedenom, Hernanes u najboljim godinama propada u Laziu, sasvim logičan slijed događaja je da napreduje i ode u kvalitetni, bolji, organizovaniji, veći i uspješniji klub. U ovom slučaju, to je Inter.Chinaglia je napisao/la:@ Prisoner
On ne može biti gori u Interu, nego što je bio u Laziu, može samo biti bolji. Razloga je nekoliko: bolji saigrači, bolji klub, bolji rezultati, veća očekivanja, neće morati sam raditi sve (k'o što je u Laziu dobrim dijelom karijere radio), a samim tim igraš bolje, čim imaš s kim, jelte, logično.
To za Romu griješiš, po meni, a pokazat' će se to sljedećih sezona. Skupina prosječnih igrača sa nekolicinom dobrih i 2-3 kvalitetna igrača ne može jurišati na skudeto pored Juventusa i Napolija. Još ako tome dodamo da će milanski klubovi se dići konačno, i vratit' se gdje pripadaju, dolazimo do toga da se Romi smiješi borba za 5-6 mjesto lige.
I da, Inter ovakav kakav je (vjerovatno jedan od najgorih svih vremena) je i dalje svemirski brod za Lazio, na nečiju žalost. Meni je Lazio simpatičan klub, nakon Intera u Italiji najdraži, al' realnost je takva i, nažalost, ne nazire joj se promjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.