AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Učačkaše je jedva hahahahaha
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko Camarda nema sreće 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Steta sto ga malac ne uvalja....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nafakaski. Bravo Camarda.
Takticke zamisli nema. Leao malo lijevo, malo desno, nekad i centralno. Pozicije ama bas niko ovdje nema
Takticke zamisli nema. Leao malo lijevo, malo desno, nekad i centralno. Pozicije ama bas niko ovdje nema
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sramotna predstava, sve osim 3 boda vrijedno zaborava. Zvezda bolja, zasluzili ljudi bilo bod.
Tacno ovakve pobjede koje i ne slavis nekad vise bole od poraza......
Tacno ovakve pobjede koje i ne slavis nekad vise bole od poraza......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brocchi je bolji trener od Fonsece, odgovarno tvrdim.
Camarda je spasio večeras guzicu Portugalcu
Camarda je spasio večeras guzicu Portugalcu
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Katastrofa, ovo je toliko zalosno. 3 bodova itekako bitna jer snjima smo jos blize prvi 8, al ovo je bilo uzasno.
Sramota bolan. Pa nije ovo Fonsecabal, vec Pulisic Maskenbal. Dok nema Pulisica, nema Milana. Nedo ti Bog da se povrijedi LEao, gotovi smo.
Girona je jucer namucila Liverpool, ako se ne promijenimo do sredine januara, rekao bi gubimo protiv Girone, ali eto oni su ispali. Sta reci, 12ti smo, bjezi nam osmo 1 bod, a drugi 3 boda. Mi smo ekipa sa najlaskim putem zadnje dvije tekme. Koja bolest od ekipe jbt narod
OD onakve ekipe koju je Eliot sa PAolom sastavio, Kardinale i Ibra su sve uspijeli sj*bat.
Sramota bolan. Pa nije ovo Fonsecabal, vec Pulisic Maskenbal. Dok nema Pulisica, nema Milana. Nedo ti Bog da se povrijedi LEao, gotovi smo.
Girona je jucer namucila Liverpool, ako se ne promijenimo do sredine januara, rekao bi gubimo protiv Girone, ali eto oni su ispali. Sta reci, 12ti smo, bjezi nam osmo 1 bod, a drugi 3 boda. Mi smo ekipa sa najlaskim putem zadnje dvije tekme. Koja bolest od ekipe jbt narod
OD onakve ekipe koju je Eliot sa PAolom sastavio, Kardinale i Ibra su sve uspijeli sj*bat.
-
- Kontakt:
Sudija je smeće. Calabria užasan. Theo nikakav. Musah katastrofa na toj poziciji. Morata za penziju. Loftus-Cheeku to što je izašao povrijeđen mu je bio najbolji potez sezone. Chukwueze leta bezveze. Leao je klasa samo što on hoće da bude klasa svaki put kad je u posjedu lopte. Maignan nekoliko puta gleda i ne vjeruje šta mu odbrana radi. Fonseca na žalost neće nigdje sa klupe.
- Beduin
- Kontakt:
Cevena Zvezda je dosla napasti jer nisu imali sta izgubiti, pravi fajterski pristup i presing, trka i ogromna zelja za dobrim rezultatom. Zamalo da im to i prodje.
Mi kao po obicaju kad smo kompletni sa Pulisicem na krilu i igramo dobro, sve ostalo je patnja. Tako i veceras, totalni potop skoro cijele ekipe. Reijnders je veceras trebao ko oci u glavi ovoj ekipi ali je odigrao slabo, kao i Pulisic koji je motor ove ekipe (to se podrazumjeva).
Fonseca je ionako ispricana prica. Protiv j3bene CZ na svom stadionu ti kreces sa 1 krilom i 1 napadacem, mrtvim RLC i Musahom na desnom krilu. To postaje bezobrazluk, a ne samo neznanje. Najvece zlo ove ekipe je sam trener.
Mi kao po obicaju kad smo kompletni sa Pulisicem na krilu i igramo dobro, sve ostalo je patnja. Tako i veceras, totalni potop skoro cijele ekipe. Reijnders je veceras trebao ko oci u glavi ovoj ekipi ali je odigrao slabo, kao i Pulisic koji je motor ove ekipe (to se podrazumjeva).
Fonseca je ionako ispricana prica. Protiv j3bene CZ na svom stadionu ti kreces sa 1 krilom i 1 napadacem, mrtvim RLC i Musahom na desnom krilu. To postaje bezobrazluk, a ne samo neznanje. Najvece zlo ove ekipe je sam trener.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa oni bi ovo zijanili da su igrali u Beogradu, i ovako su jedva izbjegli remi.
Nevjerovatno kako su nas doveli do toga da me više nije ni briga kako će završiti utakmica.
Nevjerovatno kako su nas doveli do toga da me više nije ni briga kako će završiti utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma pravo je cudo sto Reijnders uopste moze trcati koliko ga forsira likBeduin je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:11Cevena Zvezda je dosla napasti jer nisu imali sta izgubiti, pravi fajterski pristup i presing, trka i ogromna zelja za dobrim rezultatom. Zamalo da im to i prodje.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Da, to je cinjenica. Tacno se vidilo da je covjek premoren fizicki i ne moze protiv presinga i udvajanja nista. A sto je opet do glupog trenera i doziranja minutaze.AjsKjub je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:26Ma pravo je cudo sto Reijnders uopste moze trcati koliko ga forsira likBeduin je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:11Cevena Zvezda je dosla napasti jer nisu imali sta izgubiti, pravi fajterski pristup i presing, trka i ogromna zelja za dobrim rezultatom. Zamalo da im to i prodje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobro odradjena tekma, igru brisi bodove pisi...uglavnom 3 bobe nije to ni tako lose, tempo je prilicno zgusnut sedmicno 2 tekme, tako da ne treba uzimati za zlo....Fonseka radi dobar posao u ligi prvaka....
Al sta je on vcrs od Leao radio, izmjesao mu milion pozicija i onda ocekujemo nesto od njega. Kakav mag na klupi, tacno ne mogu sebi doci sta je lik sve uradio i gdje gura koje igrace i forsira ih da igraju neprirodne pozicije
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sto bi se na terminu reklo: Care, aj izađi da pojacas ekipucelikmilan je napisao/la: ↑11 dec 2024, 23:09Sudija je smeće. Calabria užasan. Theo nikakav. Musah katastrofa na toj poziciji. Morata za penziju. Loftus-Cheeku to što je izašao povrijeđen mu je bio najbolji potez sezone. Chukwueze leta bezveze. Leao je klasa samo što on hoće da bude klasa svaki put kad je u posjedu lopte. Maignan nekoliko puta gleda i ne vjeruje šta mu odbrana radi. Fonseca na žalost neće nigdje sa klupe.
Ovo za Mike si u pravu. Čovjek gleda i ne može da vjeruje da mi iz ciste kontra, poslije 5 sekundi vraćamo loptu nazad na 16ac Mikeu. Jbt narod koji nered na terenu.
Čitam jutros, napao ih u kabini. Očitao im bukvicu, što je fino i razumno, jer sinoc su zaslužili pendreka od one publike. Da napomenem, karte za Ch Ligu su preskupe, računaj min 100€ po karti, i onda odeš i gledaš ovo sranje. Nadam se da ce promojenit stav poslije reci Fonsece, podržavam ga sto ih je napao. Jer nama treba neko da se izderem na ove princeze.
A da, spomenuo je da nema straha da uvede nekog od mladi ako ovi seniori ne žele da igraju, daj Fonseca, nemoj lagat
Bome ispade CZ puno tvrđi orah od očekivanog.
Kod nas je muka kad se izgubi, muka kad se pobjedi, muka kad nas pokradu sudije, muka kad nam nesto poklone sudije...ne mozes ugoditi da si ne znam ko....
Haman se stice utisak da ljudi vise vole da se gubi....
Haman se stice utisak da ljudi vise vole da se gubi....
Mi imamo odlične rezultate ako se uzme u obzir kako većinu vremena stojimo na terenu.
Onakve greške u postavkama igrača, oniliko rupa na svakom dijelu terena, pa to je za izučavanja.
Onakve greške u postavkama igrača, oniliko rupa na svakom dijelu terena, pa to je za izučavanja.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Očito je da postoje problemi na realciji igrači - trener, o tome je bilo riječi i jutros (slučaj Calabria). Npr. neshvatljivo je da igrać kalibra Thea se ne može sastaviti sa loptom evo već pola godine najmanje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.