BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Otisao Merunka pod CRO zastavu i 'dobio kofer para", kako je kod nas prica u transferima kod Susjeda i u kvalama Metza - biciklo! Jadna majko, okani se dijete, i CRO zastave i tenisa!
-
risingforce
- Kontakt:
Bennetau je odustao, Nedovyesov usao u glavni zrijeb.. Ne znam da li je jos neko odustao, ako jeste, onda je Damir u MD
I ako nije upao u MD, zasto ne igra kvalifikacije, zar je toliko uvjeren da ih ne moze proci ili sta 
Biki je napisao/la:Otisao Merunka pod CRO zastavu i 'dobio kofer para", kako je kod nas prica u transferima kod Susjeda i u kvalama Metza - biciklo! Jadna majko, okani se dijete, i CRO zastave i tenisa!
Ko ga yebe. Treba samo malu Adelu čuvat jer će od nje biti nešto, ako Bog da
Volio bih Deu pogledati za pola sata a stream samo za kladionicare! 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Dea pocinje za 10min, ukoliko pobijedi u finalu je ceka Doroteja Eric iz Srbije koja je 2 pozicije slabije rangirana od nase teniserke. Finu sansu ima Dea za titulu u Podgorici.
Gdje ima stream za njezin mec??Biki je napisao/la:Volio bih Deu pogledati za pola sata a stream samo za kladionicare!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dea današnjom pobjedom bi bila oko 340. pozicije a sa titulom oko 304. pozicije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kažu ljudi koji imaju uvid u rad koji ulaže u karijeru da bi trebala do top 50 i ona, da ima taj kvalitet
Ali da ostanu i jedna i druga pod nasom zastavomshminka je napisao/la:Kažu ljudi koji imaju uvid u rad koji ulaže u karijeru da bi trebala do top 50 i ona, da ima taj kvalitet
Edit: Odma brejk
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Iskorištena 8 set lopta
Kad ce moci igrati kvalifikacije za ove wta turnire?
-
oldtown1990
- Kontakt:
Prvi set 6-2. Bravo Dea
Pa već može, samo što se ne odlučujeLARSSONCHE je napisao/la:Iskorištena 8 set lopta
Kvale za WTA turnire s 360 pozicije? MOra da se salis!LARSSONCHE je napisao/la:Iskorištena 8 set lopta
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Jesi normalan? Vidiš da te zato i pitam kad moze igrati, koja joj pozicija treba?Biki je napisao/la:Kvale za WTA turnire s 360 pozicije? MOra da se salis!LARSSONCHE je napisao/la:Iskorištena 8 set lopta
Malo razmisli prije nego što kreneš tisra
Biki je napisao/la:Kvale za WTA turnire s 360 pozicije? MOra da se salis!LARSSONCHE je napisao/la:Iskorištena 8 set lopta
Pa valjda 250-ke može igrati sa ovim rankingom !?
Amere, mislio sam da tenis pozornije pratis!
Normalno da moze igrat 250-ke, u slučaju malo slabijeg turnira. Naprimjer u ovoj sedmici turniri u Quebecu i Tokiju su prosle godine imali cut-off za kvale preko 500. pozicije, ove godine Quebec 226., Tokyo 656.Biki je napisao/la:Amere, mislio sam da tenis pozornije pratis!
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Biki je napisao/la:Amere, mislio sam da tenis pozornije pratis!
Pa evo u kvalama ovog turnira u Gonzagi igraju teniserke koje su 500 i neke na WTA listi pa sam zbog tog mislio da može.
Kao prvo, Dea nikad nije bila bolje plasirana od 370 mjesta, tek sad ce biti malo bolje pozicionirana na WTA Listi. Kao drugo, prejak je to nivo za nju kad prvi put ima malo vrijedniji rezultat na jednoj 25ici, samo stepenicu iznad najnizeg, skoro rekreativnog nivoa koji se ipak zove profi tenis )´desetke`'. Trece, znas kad bude cut off tako nizak, kada bude jako puno otkaza pa ga igraju llokalni ili dubl igraci koji se prijave medju alternates samo radi reda. Kod muskih je isto, pa vidi da je Mirza jedva u kvale Halle upao dva puta a bio bolji od 250 mjesta. Neka ona zaigra bolje na 25icama i eventualno onim od 50000 dolara a mozda za godinu dvije zaigra na nivou potrebnom za kvale WTA nivoa.Forster je napisao/la:Normalno da moze igrat 250-ke, u slučaju malo slabijeg turnira. Naprimjer u ovoj sedmici turniri u Quebecu i Tokiju su prosle godine imali cut-off za kvale preko 500. pozicije, ove godine Quebec 226., Tokyo 656.Biki je napisao/la:Amere, mislio sam da tenis pozornije pratis!Ovi evropski normalno imaju manji, al' sa ovim novim rankingom sigurno moze igrati pokoje kvale:mrgreen:
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 19 sep 2015, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.