FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka nam neko izbaci naše transfere u zadnjih pet godina, može od 2010 npr...
Hvala.
Hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ma flulili klub kakava druga liga ide u prvu, ali gdje ga nadjose danci ne znam da je ikad otisao igrac nas tamo 
Re: RE: Re: FK Željezničar
http://sarajevski.ba/svi-transferi-zelj ... dina/39449Neandertalac je napisao/la:Neka nam neko izbaci naše transfere u zadnjih pet godina, može od 2010 npr...
Hvala.
Ima ovdje,ali do 2015. Samo ubacis Bajica,Kvesu i Amira. Nikog vise nismo prodali od tad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Neandertalac je napisao/la:Neka nam neko izbaci naše transfere u zadnjih pet godina, može od 2010 npr...
Hvala.

- amazon
- Kontakt:
Kerim ide za oko 200.000eura
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ko to tvrdi laze. AKo ode u Vejle, ide dzaba. Vejle nije profesionalni klub, koji kupuje igrace.amazon je napisao/la:Kerim ide za oko 200.000eura
Zalosno je ako ode u dansku drugu ligu...
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne ide ni džaba.samoposmatram je napisao/la:Ko to tvrdi laze. AKo ode u Vejle, ide dzaba. Vejle nije profesionalni klub, koji kupuje igrace.amazon je napisao/la:Kerim ide za oko 200.000eura
Zalosno je ako ode u dansku drugu ligu...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Cuj dzaba a decko ima ugovor. Uozbilji se...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ako uzmemo 200.000 eura u guzicu se trebamo udarati. Dobicemo nesto sto Dancima nije mnogo, a nama sada kada smo se istrosili puna kapa. Memiji sretno i volio bih da je patka za drugu ligu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ako je Vejle u pitanju, Zeljo prima jedno veliko nista.
Stripi se da objave na zvanicnoj.samoposmatram je napisao/la:Ako je Vejle u pitanju, Zeljo prima jedno veliko nista.
- Zeljeznicar -
-
samoposmatram
- Kontakt:
U Danskoj drugoj ligi je jako malo igraca sa profesionalnim ugovorima, a Vejle vise od 5 godina nije kupilo igraca. Uporedi vrijednost igrackog kadra Vejle i Zelje i bit ce ti sve jasno.plavousrcu je napisao/la:Ako uzmemo 200.000 eura u guzicu se trebamo udarati. Dobicemo nesto sto Dancima nije mnogo, a nama sada kada smo se istrosili puna kapa. Memiji sretno i volio bih da je patka za drugu ligu.
- Neandertalac
- Kontakt:
Memija je bolji od Siniše za klasu!
Brži, prodorniji, bolji tehničar, trkački za njega svemirac.
Jedino gdje je inferiorniji je postavljanje u defanzivi.
Brži, prodorniji, bolji tehničar, trkački za njega svemirac.
Jedino gdje je inferiorniji je postavljanje u defanzivi.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Amazon izvini ishitreno sam napisao za laz, jer mi dodje crno pred ocima kad sam procitao da je Vejle u pitanju. Nadam se da je po tvom u pitanju daleko bolji klub.
Bolje da smo Kjosevskog prodali sad,a Memiju na ljeto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Veca ide na ljeto trebo je i kerim mada sam nedavno piso nemogu vracat da ce memija otic eto kao uvjek izvor mi tacanLjoZee je napisao/la:Bolje da smo Kjosevskog prodali sad,a Memiju na ljeto.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Dokle su Kole i Kerla ? [emoji14]Neymar11 je napisao/la:Veca ide na ljeto trebo je i kerim mada sam nedavno piso nemogu vracat da ce memija otic eto kao uvjek izvor mi tacanLjoZee je napisao/la:Bolje da smo Kjosevskog prodali sad,a Memiju na ljeto.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stari mu potvrdio da je ekipa iz prve lige Danske, opustite se 
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Kole ce u petak sa cenanomm put Turske , stose tice kerle pricali su nasi sa njim, navodno nasi nude male al saznam u toku dana pa napisem,, ev neka aco povjeri sa kerlom ako moze doc do njeg, mada sam doso da info da je propalo trazio je vise nego sto mi davaliQwerty90 je napisao/la:Dokle su Kole i Kerla ? [emoji14]Neymar11 je napisao/la:Veca ide na ljeto trebo je i kerim mada sam nedavno piso nemogu vracat da ce memija otic eto kao uvjek izvor mi tacanLjoZee je napisao/la:Bolje da smo Kjosevskog prodali sad,a Memiju na ljeto.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 31 jan 2017, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.