FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Treba ovog Kvaljarelu pokupit
- Felixians4
- Kontakt:
Šta je to? Nabacivanje igračima. Kad čitam te rumors,na svakoj poziciji po 4-5 igrača prilično različitog profila. Tko je zadužen uz Xavija,Jordi Cruijff i Alemany?
A ono,bilo bi za ekipu bitno da se osvoji superkup u el clasicu
A ono,bilo bi za ekipu bitno da se osvoji superkup u el clasicu
da se razumijemo, nisam kritikovao ni dembelea ni pedrija, za pedria rekoh da trckara jer tako djeluje, on je srce ekipe sto se tice gradjenja napada dok je dembele najveca opasnost i kreator pred golom, oba su vrhunski igrala.
Ne mislim da smo kontrolirali Betis do zamjena, jesmo imali perioda i jako lijepih kombinacija, pa cak su individualno i pedri i gavi i fdj i dembele jako dobro igrali, provlacili se kroz redove betisa, samo su ljudi realno imali vise prilika od nas, nekako opasniji bili iako su imali manji posjed, nekako mi je to mlohavo izgledalo, a nakon ulaska busquetsa je to sve pocelo jos gore izgledati.
Doveli smo nekog malca iz Argentinske druge lige, 160cm visok, neka ultra niska verzija hazarda, pristojan dribler i zna podvaliti loptu, al djeluje slab fizicki i dosta neefikasan.
Neka je prica oko izmjena Kessie-Brozovic i Depay-Carrasco iako je Atletico nudio Lemara, mi necemo Lemara, oni ne daju Carrasca, a Brozovic ne zeli u Barcu, tako da ne znam hoce li ista biti od toga.
Carrasca bi prihvatio jer moze odigrati vrhunski na lijevom krilu al ne vidim to kao potrebu, radije uzeti samo cash i probati dovesti onog Thurama ili Porru gdje nam stvarno treba igrac.
Sve u svemu, bit ce nesto do kraja transfer roka, al ne ocekujem nista previse, steta samo sto Depay nije dobio ove minute silne sto ih je Ferran bacio u vodu sa svojim mizernim igrama (iako obozavam njegove kretnje, stvarno se preinteligentno krece iako je mentalno slab i neefikasan
Ne mislim da smo kontrolirali Betis do zamjena, jesmo imali perioda i jako lijepih kombinacija, pa cak su individualno i pedri i gavi i fdj i dembele jako dobro igrali, provlacili se kroz redove betisa, samo su ljudi realno imali vise prilika od nas, nekako opasniji bili iako su imali manji posjed, nekako mi je to mlohavo izgledalo, a nakon ulaska busquetsa je to sve pocelo jos gore izgledati.
Doveli smo nekog malca iz Argentinske druge lige, 160cm visok, neka ultra niska verzija hazarda, pristojan dribler i zna podvaliti loptu, al djeluje slab fizicki i dosta neefikasan.
Neka je prica oko izmjena Kessie-Brozovic i Depay-Carrasco iako je Atletico nudio Lemara, mi necemo Lemara, oni ne daju Carrasca, a Brozovic ne zeli u Barcu, tako da ne znam hoce li ista biti od toga.
Carrasca bi prihvatio jer moze odigrati vrhunski na lijevom krilu al ne vidim to kao potrebu, radije uzeti samo cash i probati dovesti onog Thurama ili Porru gdje nam stvarno treba igrac.
Sve u svemu, bit ce nesto do kraja transfer roka, al ne ocekujem nista previse, steta samo sto Depay nije dobio ove minute silne sto ih je Ferran bacio u vodu sa svojim mizernim igrama (iako obozavam njegove kretnje, stvarno se preinteligentno krece iako je mentalno slab i neefikasan
da vidimo sta nam je xavi spremio
Pa bog ti crni pomogao
Kakva lopta Pedrija
Kakva lopta Pedrija
Balde bekovski
Kakvo pozicioniranje Christensena kod ove Benzemine šanse 
Bravo 
Pogodi Xavi. Busketc oduze loptu, Pedri je prenese do Lewe, Gavi zabi.
Svi na stadionu su znali da će Pedri pokušati proigrati Lewu
, a imao je bruku prostora da je potegne lijevom.
Pedri i Gavi osjetno bolji u jačim tekmama u odnosu na prošlu sezone, a rekao bih da imaju još dosta prostora za napredak

Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 15 jan 2023, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trpaj cigane
Kako je Gavi napredovo.
Real ocajan cak i kancer Busquets izgleda kao dobar igrac.
Kako je Gavi napredovo.
Real ocajan cak i kancer Busquets izgleda kao dobar igrac.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 15 jan 2023, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
trpaj
Izuzetno poluvrijeme. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvo zapišavanje

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ukazu se ovako naspanovani jednom u pola godine
Al je i Real kriminalan
Al je i Real kriminalan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Felixians4
- Kontakt:
RMA nije prav,no ovo vrijedi,samo treba potvrditi i u nastavku. Prestiž i trofej vrijede uvijek,no ipak za Xavija,čitav klub i osporavane pojedince u ekipi je mentalno jako značajno da preko penala i potom Real Madrida osvoje superkup. Valjda će ih podignuti
Ovo sto Xavi radi kad izbaci jedno krilo pa pojaca vezu pije vode,mislim da je u jos par jacih utakmica ovo super funkcionisalo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".