evo, nije kontriranje, dusmanluk, niti pljuvanje. o memiji sam napisao svoje misljenje i stojim iza njega, a vidim, niko nista i ne demantova iz tog mog posta.SaboBabo je napisao/la:Bas tako isto kao da neko ovdje ne voli Zelju pa prica sve najgore i kontrira svemu, iskreno najsretniji bi bio da je otisao u darmstad i da smo uzeli 500 000 eura ali to su samo zelje ljudi koje nisu objektivne i to nas kosta u svemu jer ne mozemo da razdvojimo sta je dobro a sta nije, kod nas je nase najbolje i ako slucajno kazes nije ma ti si dusman...gramparada je napisao/la:nece to niko da prizna,dzaba sto je nase dijete kad je los,on je u ovoj nasoj ligi dostigao vrhunac i ovo je najbolje sto smo mogli od njega izvuci.SaboBabo je napisao/la:Ovaj mali je napravio transfer zivota, smijesan igrac zbog njega nismo imali ni desnu stranu jer se gurao samo tako u prvih 11. Ocigledno se i gurao na silu u prvih 11 da bi ga mogli prodati jer ko bi trpio beka koji ne zna centrirati, ne zna primiti loptu a da ne govorim o probijanjima po strani...
eh, sad, evo, garantujem da ne volis vise Zelju od mene i da mu mozes zeljeti sve najbolje vise od mene, ali mi odgovori sta je sada sa slavkinom pricom da ce do priprema ekipa biti kompletirana i da ce svi planirani igraci biti na arspolaganju? do koga je sto nam fali, makar, jedan stoper, a pozeljna su dva, sto pokazuju i pregovori sa kerlom i kosticem? sta cemo sa bekovskim pozicijama? ako je tacna info o povredi crnova, imamo problem i na krilnim pozicijama. je li to ta kompletna ekipa za pripreme? je to ekipa koja nam garantuje evropu? ne zaboravimo, kako kasnimo 6 bodova za zrinjskim na prvom mjestu, isto tako bjezimo 6 bodova sirokom koji je na 7. mjestu. oklizni se negdje neplanirano i dolazis u problem da opstanes, uopste, u ligi 6. na kraju, nek i budes u ligi 6, uz utakmice u kupu ti treba itekako sirok roster da bi mogao sve to podnijeti. sa vecim zaostatkom za trecim ulaskom u ligu 6 dolazis opet u situaciju da je svaka utakmica, u prvenstvu i kupu, na glavu i pod moranje. jedino ako ce slavko raditi kao u radniku, pa se odreci jednog takmicenja, a sve karte baciti na ono drugo, naon cega bi mu svi redom hebali sve po spisku. ne izlazak u evropu ove sezone nas vraca godinama unazad i ne smijem ni misliti da se necemo uspjeti utrpati medju prva 3 u ligi ili uzeti kup.
najveci problem je sto se svaka kritika, koliko god ispravna i dobronamjerna bila, oznacava kao pljuvanje, a svaki, normalan i logican potez i korak predstavlja kao naucna fantastika.
napisah, vec jednom, dupli arsini.