FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

starigrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la starigrad » 01 feb 2017, 13:07

SaboBabo je napisao/la:
gramparada je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:Ovaj mali je napravio transfer zivota, smijesan igrac zbog njega nismo imali ni desnu stranu jer se gurao samo tako u prvih 11. Ocigledno se i gurao na silu u prvih 11 da bi ga mogli prodati jer ko bi trpio beka koji ne zna centrirati, ne zna primiti loptu a da ne govorim o probijanjima po strani...
nece to niko da prizna,dzaba sto je nase dijete kad je los,on je u ovoj nasoj ligi dostigao vrhunac i ovo je najbolje sto smo mogli od njega izvuci.
Bas tako isto kao da neko ovdje ne voli Zelju pa prica sve najgore i kontrira svemu, iskreno najsretniji bi bio da je otisao u darmstad i da smo uzeli 500 000 eura ali to su samo zelje ljudi koje nisu objektivne i to nas kosta u svemu jer ne mozemo da razdvojimo sta je dobro a sta nije, kod nas je nase najbolje i ako slucajno kazes nije ma ti si dusman...
evo, nije kontriranje, dusmanluk, niti pljuvanje. o memiji sam napisao svoje misljenje i stojim iza njega, a vidim, niko nista i ne demantova iz tog mog posta.

eh, sad, evo, garantujem da ne volis vise Zelju od mene i da mu mozes zeljeti sve najbolje vise od mene, ali mi odgovori sta je sada sa slavkinom pricom da ce do priprema ekipa biti kompletirana i da ce svi planirani igraci biti na arspolaganju? do koga je sto nam fali, makar, jedan stoper, a pozeljna su dva, sto pokazuju i pregovori sa kerlom i kosticem? sta cemo sa bekovskim pozicijama? ako je tacna info o povredi crnova, imamo problem i na krilnim pozicijama. je li to ta kompletna ekipa za pripreme? je to ekipa koja nam garantuje evropu? ne zaboravimo, kako kasnimo 6 bodova za zrinjskim na prvom mjestu, isto tako bjezimo 6 bodova sirokom koji je na 7. mjestu. oklizni se negdje neplanirano i dolazis u problem da opstanes, uopste, u ligi 6. na kraju, nek i budes u ligi 6, uz utakmice u kupu ti treba itekako sirok roster da bi mogao sve to podnijeti. sa vecim zaostatkom za trecim ulaskom u ligu 6 dolazis opet u situaciju da je svaka utakmica, u prvenstvu i kupu, na glavu i pod moranje. jedino ako ce slavko raditi kao u radniku, pa se odreci jednog takmicenja, a sve karte baciti na ono drugo, naon cega bi mu svi redom hebali sve po spisku. ne izlazak u evropu ove sezone nas vraca godinama unazad i ne smijem ni misliti da se necemo uspjeti utrpati medju prva 3 u ligi ili uzeti kup.

najveci problem je sto se svaka kritika, koliko god ispravna i dobronamjerna bila, oznacava kao pljuvanje, a svaki, normalan i logican potez i korak predstavlja kao naucna fantastika.

napisah, vec jednom, dupli arsini.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 13:16

Svaljivanje krivice na OP je alibi priča, nezdrava i bez valjanih argumenata.

Ti ljudi rade koliko mogu, devet trenera ako se ne varam na 400 djece!

Šta očekujete hbte, Bolta i Pelea upakovan u kompletu?

Prelazak iz juniora je najbitniji i tu je naša greška. Najveća, naravno sve može bolje pa i OP ali najveća caka je trenutno na tom prelazu.

U zadnje dvije god mi smo izgubili ili otjerali, čitaj kako god ko hoće mislim četiri trenera sa pro licencom. Od ljudi koji zaslužuju poštovanje ostali Omer i Adžem.
Ostalo, uz svo dužno poštovanje, onako.

Davno sam rekao i tek se pokazuje; kukaćemo mi za Doganom!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 dec 2017, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 01 feb 2017, 13:32

Crnov izgleda meniskus, 2-3 sedmice pauze, nije 100%, ali najvjerovatnije.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 13:38

Malog Beširevića i Mujagića u prvi avion i za Tursku.

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 feb 2017, 13:44

U cajt notu smo nema sta, sad se namece i dovodjenje beka, uz stopere, kasno bgm, kasno sve ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 feb 2017, 13:48

Kakav ba Mujagić, mi da investiramo u njega, a on ugovor neće da potpiše. Boji se boriti za mjesto sa likom od 33 godine...nek se rokne..

Ima još špiceva u juniorima...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 14:00

Monci je napisao/la:Kakav ba Mujagić, mi da investiramo u njega, a on ugovor neće da potpiše. Boji se boriti za mjesto sa likom od 33 godine...nek se rokne..

Iskreno, ne bih ti ni ja potpisao! Igraj ti za pet glava dok nekakve qarine dobijaju mojih deset, dvadeset plata a veze nemaju.

Umjesto da daš djetetu platu milju, testiraš ga, guraš po malo, mi pet špiceva doveli kao zamjenu Bajiću koji je gle čuda Željina škola. Od tih pet tri nas uzela lopatom, Nikolić za klupe i Lendrić koji jedini pokazuje kvalitet.
Ne računajući Lendrića svi ostali dali koliko, pet golova? Manje? Za koliko minuta?
Čuj ne valja, igrao 150 min dao tri gola.

Ali bitno je srat kako ne valja kuknjava neće da potpiše kuknjava ne može se izboriti za mjesto kuknjava menager ga truje kuknjava nije dobar u glOvi kuknjava

Opet se vraćamo na isto. Ne valja nam sistem. Davno se sa njim trebalo produžiti...

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 01 feb 2017, 14:13

Ja nisam rekao da ne valja, ali nema muda da se sa Stevom "pobije" za poziciju. Jedino kažem, i to je isključivo moje mišljenje da ne može ići na pripreme bez ugovora. I trener je to rekao. A živi bili pa vidjeli gdje će talenat završiti poslije Želje, koliko će igrati, i para uzeti.
Nemoj me shvaćati pogrešno, ali potpisali smo u zadnjih par godina najmanje 15-ak ugovora sa našom djecom. Mnogi od njih su nestali nigdje ih. Neki su svakako i lijepe pare već uzeli i karijera im je i dalje u usponu. Šta hoću da kažem? Kvalitet uvijek ili u većini slučajeva ispliva, uz dozu sreće naravno. Sa druge strane i nekvalitet potone. Jbg tako je to u životu. Surovo kao i sve...

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 01 feb 2017, 14:13

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Kakav ba Mujagić, mi da investiramo u njega, a on ugovor neće da potpiše. Boji se boriti za mjesto sa likom od 33 godine...nek se rokne..

Iskreno, ne bih ti ni ja potpisao! Igraj ti za pet glava dok nekakve qarine dobijaju mojih deset, dvadeset plata a veze nemaju.

Umjesto da daš djetetu platu milju, testiraš ga, guraš po malo, mi pet špiceva doveli kao zamjenu Bajiću koji je gle čuda Željina škola. Od tih pet tri nas uzela lopatom, Nikolić za klupe i Lendrić koji jedini pokazuje kvalitet.
Ne računajući Lendrića svi ostali dali koliko, pet golova? Manje? Za koliko minuta?
Čuj ne valja, igrao 150 min dao tri gola.

Ali bitno je srat kako ne valja kuknjava neće da potpiše kuknjava ne može se izboriti za mjesto kuknjava menager ga truje kuknjava nije dobar u glOvi kuknjava

Opet se vraćamo na isto. Ne valja nam sistem. Davno se sa njim trebalo produžiti...
Upravu si, nacinjena je greska ali prije godinu dana kada su se dovodili klosari a nasa djeca zapostavljala. Medjutim, dolaskom Petrovica isti ti klosari su otjerani, priznate su greske i krenulo se dalje, bolje. Nasoj djeci je pruzena prilika, Ajdinu je omoguceno da igra za juniore te je dobio i nesto minutaze u Kupu. Obecano mu je da ce sve vise prilike dobivati, ici na pripreme i sve ostalo sto zasluzuje ali je on uprkos tome svemu odlucio ne potpisati novi ugovor jer mu je menadzer vjerovatno obecao da ce ga odvesti u inostranstvo. Dakle klub je pogrijesio, priznao gresku i ispravio je, ali to nije bilo dovoljno i za sve sto mu se sad desava i sto ce mu se desavati u daljnjoj karijeri je iskljucivo on sam kriv (zasluzan), a ne klub, ne Pozder, Djermanovic, Nikolic i ostali.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 01 feb 2017, 14:28

E vala ste dosadili.Sve ide svojim tokom i tacno onako kako je uprava planirala iznijela u javnost i Petrovic takodjer, a Crnov mora mirovati i laganije raditi dok koljeno se ne sanira i nije u prvoj postavi pa se moze sacekati.Manite se corava posla i dolazite na tekme to je nasa stvar i teorije zavjere ostavite negdje drugo i shvatite da ne mozete pokvariti kurs kojim ide Željo !

Zivili!!
Zadnja izmjena: ZeljeznicarFan, dana/u 01 feb 2017, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Radnička klasa !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 14:29

Što obrisa post Idemo Plavi@ ?

Šta ono reče; to je jedan parmak koji će propast kao Nedo Turković...

Stokić, Đermanović, Pozder, Nikolić

1560 minuta
47 utakmica u timu
41 na terenu
3 gola

Gol na svakih 520 min.

Ajdin Mujagić

82 minute
13 tekmi u timu
9 na terenu
2 gola

Gol svako 41 minutu.

Šta će Mujagić kuknjava Propast će kuknjava Nema kvalitet kuknjava Ne vježba skok kuknjava Nije brz kuknjava

Slažem se Amar92@ On je izabrao dalji put ali kako rekoh već svršen čin, kasnili smo. Može se to još popraviti koliko ja znam...

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 01 feb 2017, 14:32

Mujagic mora da promjeni neke stvari ako zeli da napravi nesto od karijere, samo je Petrovic rekao sta je problem.
- Zeljeznicar -

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 01 feb 2017, 14:40

Neandertalac je napisao/la:Slažem se Amar92@ On je izabrao dalji put ali kako rekoh već svršen čin, kasnili smo. Može se to još popraviti koliko ja znam...
U teoriji se moze popraviti, ali tesko. Nije potpisao novi ugovor kad je trebao, Slavko jasno dao do znanja da zbog toga ne racuna na njega, a i on je vjerovatno sebi nesto sredio vani. Daj Boze da zavrsi ko Dzeko, ali veca je sansa da ce zavrsiti kao Đip ili Behram.

Samo ne treba se stalno vracati na greske koje su pocinjene na ljeto kad su se svakakvi igraci dovodili, sportski segment nam je tad bas zakazao ali dolaskom Petrovica se dosta stvari na bolje promijenilo i nadam se da se vise nece grijesiti kao tad. Kako je Slavko u intervjuu samo nahvalio Zerica, vidi se da racuna na njega kao i na svu nasu djecu. Greske koje su napravljene se ne mogu vise ispraviti, ali moramo ici dalje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 feb 2017, 14:48

Slavko rekao, Slavko objasnio. Svaki druga Slavko rekao. Ko je Slavko? Mourinho, Pep, Conte. Imam osjecaj da nas trenira covjek sa 76 osvojenih trofeja i 247 otkrivenih mladih igraca. Polako, sjetite se Kostica i hvalospjeva o njemu, a samo nakon dva mjeseca hrakanja.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 01 feb 2017, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 feb 2017, 14:53

amar92 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Slažem se Amar92@ On je izabrao dalji put ali kako rekoh već svršen čin, kasnili smo. Može se to još popraviti koliko ja znam...
U teoriji se moze popraviti, ali tesko. Nije potpisao novi ugovor kad je trebao, Slavko jasno dao do znanja da zbog toga ne racuna na njega, a i on je vjerovatno sebi nesto sredio vani. Daj Boze da zavrsi ko Dzeko, ali veca je sansa da ce zavrsiti kao Đip ili Behram.

Samo ne treba se stalno vracati na greske koje su pocinjene na ljeto kad su se svakakvi igraci dovodili, sportski segment nam je tad bas zakazao ali dolaskom Petrovica se dosta stvari na bolje promijenilo i nadam se da se vise nece grijesiti kao tad. Kako je Slavko u intervjuu samo nahvalio Zerica, vidi se da racuna na njega kao i na svu nasu djecu. Greske koje su napravljene se ne mogu vise ispraviti, ali moramo ici dalje.
A ko je Slavko? Šta je napravio u karijeri?
Realno. Bez polemike, eto sada ne valja ni on, pljuješ ovako onako, već samo Ko je on da mu se toliko vjeruje?
Daj te igrače koje je stvorio i te ekipe koje je vodio. Rezultate, uspjehe.
Da se razumijemo i po meni radi jedan solidan posao za sada. Ima dosta napredka kako je stigao što ruku na srce i nije bilo teško.

Šta hoću reći. Previše ovlasti dajemo. Nisu to neke klase, trenerske zvijezde pa sad daj mu ptičijeg mlijeka a sa druge strane, mi smo veslo sisali.
Ma nismo bgmi...

Opet, strategija. Nema hoću neću, moraš.

Uze mi riječ iz usta Plavi@
Dogovorili se kuknjava Pljuvači kuknjava To jedan frajer piše kuknjava

:lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 01 feb 2017, 15:05

Osvojio kup sa ekipom koja marke nema na nacin da mu u dvije utakmice Sloboda, koja je nas rasula, nije golu prisla.
Životni saputnik! 1921

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 01 feb 2017, 15:08

plavousrcu je napisao/la:Slavko rekao, Slavko objasnio. Svaki druga Slavko rekao. Ko je Slavko? Mourinho, Pep, Conte. Imam osjecaj da nas trenira covjek sa 76 osvojenih trofeja i 247 otkrivenih mladih igraca. Polako, sjetite se Kostica i hvalospjeva o njemu, a samo nakon dva mjeseca hrakanja.
Svrsavali ste na Slavku sad imate alibi za pljuvanje.Ne mogu u istu recenicu Slavko i taj Slovenac a Bogami niti neki prijasnji treneri.Ima vrijeme da pokaze da sam upravu a vec je ekipu izvadio iz ponora i vratio u borbu za Evropu i oba trofeja.Nadjite nesto drugo u zivotu pa ga pljujte manite se Zelje vise dosadni ste i providni.
Radnička klasa !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 feb 2017, 15:13

plavousrcu je napisao/la:Slavko rekao, Slavko objasnio. Svaki druga Slavko rekao. Ko je Slavko? Mourinho, Pep, Conte. Imam osjecaj da nas trenira covjek sa 76 osvojenih trofeja i 247 otkrivenih mladih igraca. Polako, sjetite se Kostica i hvalospjeva o njemu, a samo nakon dva mjeseca hrakanja.
Kako te nije stid?

Slavko je vratio ekipu iz ponora, vratio u igru za titulu, digao ekipu u svim segmentima, mislim da nije ok. da tako pises, covjek tu svega par mjeseci, i za tih par mjeseci pokazao je koliko je strucnjak, neka vam je nas cast ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 01 feb 2017, 15:15

Steta za Zelju sto nije potpisao mali Mujagic, volio bih da uspije i da napravi dobru i uspjesnu karijeru, mada neki ovdje kontaju da je isto igrati za juniore i za prvi tim ocigledno nisu lopte vidjeli ocima cim takve statistike koriste i uporedjuju igrace u juniorima i onima koji igraju profesionalni fudbal.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 feb 2017, 15:20

Cega stid? Ti serif glavni. Jesam li rekao da nije digao ekipu i da nije bolje nego sa Kosticem. Samo stice se dojam da nas trenira najbolji trener na svijetu. Neka osvoji titulu i onda cemo ga dizati u nebesa. Neprirodno je da u diskusiji je glavni argument Slavko rekao. Isto je bilo sa Kosticem i to je svrha posta.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Giba87 i 20 gostiju.