U puno razvijenijim sredinama i gradovima koji imaju manje stanovnika i naprednijim zemljama ima pacova, posebno metroi, oko ovih lanaca brze hrane itd al eto treba malo izac iz rupe i vidjet svijet.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje li mi je brat Chily...
Garant je na stadionu, da izabere sto bolje mjesto...
Chily brate, ne slusaj Regoju, nemoj da ti padne na pamet da se i ti bacas na glavu...

Garant je na stadionu, da izabere sto bolje mjesto...
Chily brate, ne slusaj Regoju, nemoj da ti padne na pamet da se i ti bacas na glavu...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 feb 2026, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
Hocetel jos ulaznica? Ipak vas ovoliko nema ni na domacim utakmicama
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Jesul vaši krenuli za Zenicu ? Naložili se ko da Santosu gostuju, rasprodaše više karata za sjever Zenice nego za sjever Koševa na 95% utakmica u sezoni i to dan ranije, aferim.
Slikam horde što su došle dan ranije, evo upravo skandiraju da je kup njihov pa makar i naštiman bio.Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 21:24Uzivo sa Bilina polja brat, Chily...![]()
![]()
-
Hordas1990
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
Dajte Sarajevo u ligi neka igra opet u Zenici, veći će prosjek imati nego u Sarajevu koliko se nafuraju ko da dolaze u Buenos Aires. A imaju i krov 7000 zapad i 1000 na istoku. Nema izgovora
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kaze Keremeh da ce 2 zabit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A cuj Avenija, iskreno ti kazem da si u pravu...
Normalno je da bi svi u Zenici pohrlili da gledaju Ljajica, Ristovskog, Menala...
Sasvim razumljivo...
Uporedi sjever sa zadnje utakmice protiv Radnika sa kopovima svih drugih navijačkih grupa na nekoj prosječnoj utakmici. Izvuci neko najbolje izdanje Robijaša u zadnjih nekoliko sezona i uporedi sa tom brojkom sjevera. Sjever ovakav, sjever onakav i opet ni u kom segmentu ne možete primirisati sjeveru. A sutra će ti tek biti jasno šta je taj sjever, a šta ste vi. Nek neutrali ocijene.
Kažu bio bi pohod i na Koševo kad igraju Ljaljić i Menalo ali na lavoru bez dvogleda se ne može poznati koji je koji pa je opravdano slabija zainteresiranost.
Mi smo brate Chily navikli na ta imena, pa nije vise ni interesantno....
Halooo, ako ima neki pitar trenutno u nicaZe, neka odnese fanglu caja bratu Chilyu....
Ljudino Sarajevo ako nema 700k pljuni me. Dok se pričalo da ima 450k, moglo se i proći gradom. Sad ne može.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 21:17U puno razvijenijim sredinama i gradovima koji imaju manje stanovnika i naprednijim zemljama ima pacova, posebno metroi, oko ovih lanaca brze hrane itd al eto treba malo izac iz rupe i vidjet svijet.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
U Zenici slobodno mogu skandirati Ismire lopove, Ajla napolje, nema cenzure ko na Koševu, idemo svi ko jedan, kup je našitman dok nam Mirvić ne zaprijeti da nije.Herson je napisao/la: ↑10 feb 2026, 21:36Uporedi sjever sa zadnje utakmice protiv Radnika sa kopovima svih drugih navijačkih grupa na nekoj prosječnoj utakmici. Izvuci neko najbolje izdanje Robijaša u zadnjih nekoliko sezona i uporedi sa tom brojkom sjevera. Sjever ovakav, sjever onakav i opet ni u kom segmentu ne možete primirisati sjeveru. A sutra će ti tek biti jasno šta je taj sjever, a šta ste vi. Nek neutrali ocijene.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.