Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Slot je ko sda, nek ode pa makar nam bilo i gore. Mada ne znam kako moze gore od ovog.
Srce, čast i ponos!
8 placenika, gruzijska letva, kopitar iz srbije, djecak s termina i naravno autisticni partijaner s ibize.
Odjava
Odjava
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Koliko puta nam **** Chelsea može prodati istu foru po toj desnoj strani?!
Žešći propuh jbt
Žešći propuh jbt
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ide Gakpo na krilo sad cemo ih pojest po toj strani,a otiđi vise sam celavi da te ne gledam pored aut linije
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Bolna je spoznaja da ce ovaj ostat i sljedece sezone bas bolna i mucna
Srce, čast i ponos!
Igra nam je bez ikakvog smisla. Ne zna se ko šta radi na terenu, kak da su na terminu.
Super super, vidi se buducnost i ideja naravno - jedva cekam sljedecu sezonu
Walk on
Samo da hoce sljdece sezone zaustaviti ovu lakrdiju na kornerima ovo je postalo mučno za gledati, pa wwe ima manje kontakta
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ali evo objektivno, koji je majke ti razlog produženja saradnje sa Slotom?
Čime je on svog trenutnog poslodavca, u poslu koji definitivno i isključivo ovisi o pružanju rezultata i osvajanju trofeja, uvjerio da on i dalje zaslužuje biti na klupi kluba i sljedeće sezone?!?!
Ako mi to neko smisleno objasni, ima pivu od mene!
Čime je on svog trenutnog poslodavca, u poslu koji definitivno i isključivo ovisi o pružanju rezultata i osvajanju trofeja, uvjerio da on i dalje zaslužuje biti na klupi kluba i sljedeće sezone?!?!
Zar je produzio?
Nije produzio, ugovor mu je do kraja sljedece sezone.
Frimpong je jedan od najgorih transfera kluba u ovom stoljecu. Ovo stvarno ne govorim olako, al' momak da nema brzinu ne bi bio profesionalac.
Frimpong je jedan od najgorih transfera kluba u ovom stoljecu. Ovo stvarno ne govorim olako, al' momak da nema brzinu ne bi bio profesionalac.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Excelas je cancer kluba. Ako Slot zaista produzi, zna se ko vodi ovu igrankuFieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑09 maj 2026, 15:32Ali evo objektivno, koji je majke ti razlog produženja saradnje sa Slotom?
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
A mislio sam nastavak saradnje, pardon.
Toliki broj kikseva ove sezone je neshvatljiv i neprihvatljiv, igramo losije nego pod Hodgsonom jbt zivot.
Novi trener bi donio kakvu takvu promjenu, sto u raspoloženju pred novu sezonu, sto u taktici. Nova sezona sa istim strucnim stabom, muka mi je.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Znate sta je veci problem i dokaz zapravo da ovo ne ide, nisu samo razultati, nego da li se sjecati zadnji put kada su navijaci na stadionu i u gradu bili vise nezadovoljni i okrenuli ledja treneru i pojedinim igracima ? Danasnji trenutak kada Slot vadi Ria vani i ulazio je Isak, umjesto Gakpa koji je useless piece of wood i zapravo igra u spicu, cijeli stadion je buknuo s urlicima kontra tog poteza dok je Slot imao kiseli osmijeh u fazonu nemate pojma kao simpatizeri i navijaci, ja sam ovdje boss i trener, ta veza je unistena izmedju trenera ekipe i navijaca sto je esencijalno pogotovo u klubu kao Liverpool koji je baziran na emocijama i strasti. Gakpo kao igrac se grubo receno zgadio vecini navijaca ovog kluba kao i Macca, prvi zbog prelose sezone i koliko je tup na lopti s uzasnim ucnikom u vidu drblinga i G/A, drugi zbog totalne nezainteresiranosti i qurcobolje gdje je ove sezone postao igrac s najvise izgubljenih lopti i duela na sredini terena, porazna statistika.
Idemo dalje, slazem se za Frimponga, limitiran igrac nazalost i osim brzine ne nudi nista drugo, manjak inteligencije i lucidnosti je problem. Generalno ta pozicija desnog beka mi ide na qrac cijelu sezonu jer nakon 500 mil ulozenih gledas Curtis fuckin Jonesa na toj poziciji u 2026-oj godini. Gledali smo i Sobu gdje si onda gubio kvalitet u sredini, najmanje su se gledali zapravo prirodni bekovi u vidu Bradlea koji takodjer frustrira sve zivo s brojem povreda, dok je Ramsey i zaboravljen i nikad i nije dobio sansu.
Sredinu sam vec spominjao gore i ono sto sam rekao sa Maccu i Sobu sto se tice mjenjaja pozicije je dosta utjecalo na najgori performans sredine u zdanjih 10 godina, bez energije, bez ideje, bez presinga, bez strukture i kretnje, toliko gresaka i ispadanja da je to sramota za ovakav klub i nivo da dopusta sebi te rupcage i praznine, nivo amaterskih klubova.
Napad nedorecen, lose odluke, lose izmjene tokom cijele sezone, Gakpo nije vrijedan pomena, Salah pao ali ima kredite i nije cak ni najgori bio u tom nistavilu, Isak povrede i nije ni uredu da se daje sud, Chiesa nesnadjen otkad je dosao u klub, Ekitike jedini vrijedan pomena i djecak Rio koji je istrpio nepravdu ove sezone da sjedi na klupi dok igra Cody fuckin Gakpo sto je Slotova greska i tu nema logike.
Mucno je gledati tekme Liverpoola ove sezone i da poentiram, kada se izgubi svlaciona, navijaci i ta veza trenera s istim, tu se nema st apriait vise o rezultatima i novoj sansi, gotovo je i svi bonusi su ispucani davno, niti u jednom klubu svijeta cak i srednjeg ranga trener ne bi prezivio ovo sve cak i do polusezone kamoli do kraja, zbog toga je ovaj klub poseban i cast je navijati za klub koji u ovoj modernom sistemu gdje samo frcara sve zivo kao na traci ipak ima strpljenja i respecta, malo emocije ali sve je potroseno vec tako da je vrijeme za rastanak lagani i da se Xabi pozove sto prije.
Idemo dalje, slazem se za Frimponga, limitiran igrac nazalost i osim brzine ne nudi nista drugo, manjak inteligencije i lucidnosti je problem. Generalno ta pozicija desnog beka mi ide na qrac cijelu sezonu jer nakon 500 mil ulozenih gledas Curtis fuckin Jonesa na toj poziciji u 2026-oj godini. Gledali smo i Sobu gdje si onda gubio kvalitet u sredini, najmanje su se gledali zapravo prirodni bekovi u vidu Bradlea koji takodjer frustrira sve zivo s brojem povreda, dok je Ramsey i zaboravljen i nikad i nije dobio sansu.
Sredinu sam vec spominjao gore i ono sto sam rekao sa Maccu i Sobu sto se tice mjenjaja pozicije je dosta utjecalo na najgori performans sredine u zdanjih 10 godina, bez energije, bez ideje, bez presinga, bez strukture i kretnje, toliko gresaka i ispadanja da je to sramota za ovakav klub i nivo da dopusta sebi te rupcage i praznine, nivo amaterskih klubova.
Napad nedorecen, lose odluke, lose izmjene tokom cijele sezone, Gakpo nije vrijedan pomena, Salah pao ali ima kredite i nije cak ni najgori bio u tom nistavilu, Isak povrede i nije ni uredu da se daje sud, Chiesa nesnadjen otkad je dosao u klub, Ekitike jedini vrijedan pomena i djecak Rio koji je istrpio nepravdu ove sezone da sjedi na klupi dok igra Cody fuckin Gakpo sto je Slotova greska i tu nema logike.
Mucno je gledati tekme Liverpoola ove sezone i da poentiram, kada se izgubi svlaciona, navijaci i ta veza trenera s istim, tu se nema st apriait vise o rezultatima i novoj sansi, gotovo je i svi bonusi su ispucani davno, niti u jednom klubu svijeta cak i srednjeg ranga trener ne bi prezivio ovo sve cak i do polusezone kamoli do kraja, zbog toga je ovaj klub poseban i cast je navijati za klub koji u ovoj modernom sistemu gdje samo frcara sve zivo kao na traci ipak ima strpljenja i respecta, malo emocije ali sve je potroseno vec tako da je vrijeme za rastanak lagani i da se Xabi pozove sto prije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.