ja isao na olimpico da gledam emersonov debi al nije igrao ne sjecam se jel se nesto povrijedio il je roma imala previse stranaca pa ga nisu prijavili al znam da su svi bili razocarani tad...Admir_Sa je napisao/la:Joj brate kad se toga sjetim, jedva nekako ja na satelitskoj nadjem to i bash ona Romina shampionska sezona, niko nije prenosio one tekme u 3. I sad kad neko da gol u pozadini se pojavi boja tog kluba i deru se odma, Batistuta, Batistutalegenda reala je napisao/la:
ma moglo se svašta prije gledati ,ja kupio satelitsku 98 u to vrijeme je bilo još uvijek kanala kolko hoćeš
a isto je prije Admire bila talijanska na Rai-u iz studia košto si to ti gledo![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
Jel to toliko bitno ko navija koliko vremena ! :S Bitnije je jesmo li svi istinski pravi navijaci, da li cemo navijati za Liverpool ako ispadne u Championship ? U teskoj smo situaciji i sad se vidi ko je navijac a ko je "navijam dok dobro igra" ! Znam jedno, ja cu navijati za Liverpool pa makar postao kao Nottinghem ! Neko je maloprije napisao kako ga je sramota reci da navija za Liverpool
zbog cega bi me bilo sramota ? zato sto navijam za jedan od rijetkih klubova koji imaju "to nesto" to nesto sto nas tjera da navijamo za nashu ljubav iako smo dotakli dno sa istom vise puta ! Kada sam vidio Stivijevu izjavu da ce igrati do 36 nebi li uspio osvojiti ligu sa Liverpoolom dodje mi da placem, zbog takvih stvari se navija za klub, zbog takve ljubavi si uz klub i u najtezim situacijama ! onaj sto je neki dan rekao kako vise ne navija za Liverpool jer su ga "razocarali" imam jednu poruku za njega i za sve koji su istomisljenici : LIVERPOOL nije klub za kojeg se tek tako pocinje navijati, sa Liverpoolom si uz sve njegove uspone i padove, ako nisi spreman da budes sa njim u najtezim trenutcima onda ga ne zasluzujes u njegovoj punoj snazi i slavi !

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Kenny Dalglish hails 'best job' as Liverpool close in on Luis Suárez, Charlie Adam and Stephen Warnock
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... rnock.html
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Solidno za ovaj prelazni rok.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Kenny Dalglish hails 'best job' as Liverpool close in on Luis Suárez, Charlie Adam and Stephen Warnock
Charlie izgleda kao da ima 35 godina a ne 10 manje.

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
C. Adama bi bilo dobro dovesti za 5-6 miliona sigurno je mnogo bolji od poulsena. Cak i lukas bi se morao zabrinuti kad bi njega doveli.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prodati Poulsena, dodati tih 5-6 miliona i kupiti kvalitetnog destruktivca.Torres Da Killa.!. je napisao/la:C. Adama bi bilo dobro dovesti za 5-6 miliona sigurno je mnogo bolji od poulsena. Cak i lukas bi se morao zabrinuti kad bi njega doveli.
STOP POLOVNJACIMA !

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ma ne moze se sada nista kvalitetno dovesti a treba nam nesto prosjecno da zakrpi tu poziciju,da igra ili uleti eventualno kad je lucas umoran,povrjedjen ili van forme.. naravno poulsen je daleko ispod prosjecan zadnji vezni i treba ga dat na posudbu sa opcijom od 2 miliona da se otkupi. Adam do ljeta i onda dovest nest konkretno a njmu ponuditi klupu ili nas sve iznenadi i uklopi se dramaticno.OTNYS_YNWA je napisao/la:Prodati Poulsena, dodati tih 5-6 miliona i kupiti kvalitetnog destruktivca.Torres Da Killa.!. je napisao/la:C. Adama bi bilo dobro dovesti za 5-6 miliona sigurno je mnogo bolji od poulsena. Cak i lukas bi se morao zabrinuti kad bi njega doveli.
STOP POLOVNJACIMA !
Jovanovicu bilo ponudjeno da ide na posudbu u tursku ali odlucio ostati i boriti se za prvih 11
ne bi to bilo lose al steta sto su sve ponude odbijene za sadOTNYS_YNWA je napisao/la:Solidno za ovaj prelazni rok.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Kenny Dalglish hails 'best job' as Liverpool close in on Luis Suárez, Charlie Adam and Stephen Warnock
Charlie izgleda kao da ima 35 godina a ne 10 manje.

na treninzima kod nas uvijek sjajna atmosfera steta sto na terenu nije ni blizu takva...
i babel je tu naravno jos uvijek

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... at-melwood
rizah izgubio si opkladu

nisto novo od tebe, uvijek kad ne znas sta napisati pocnes vrijeđati...pametujes a uvijek ispadnes glup...uvijek ti pocnes spominajti rafu, nesto zelis dokazati, samo ne znam sta, mozda da smo sad bolji nego kad je rafa vodio LiverpoolDirk je napisao/la:@YNWA
Znam zasto volis Rafu , jer imas ogranicen mozak kao i on, hiljadu puta te javno zamolio da se drzis podalje od mojih postova a ti i dalje,znam da ti je Rafa bolna tacka i da na njega svrsavas svakodnevno ali to mene ne zanima,ja tog covjeka ne volim i moje pravo ti mi ga nemoj opravdavati on je svoje "kvalitete" dokazao u Interu gdje je od prvaka italije i osvajaca LP napravio za par mjeseci prosjecnu ekipu koja se tek sada vraca u zivot![]()
Porediti Mourinha i Rafu moze samo neko lud ili neko ko je do jucer drzao slike igraca Arsenala na profilima a navijao za LFC

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -a-lfc-fan postajemo popularni u kini xD
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sretno danas protiv "Vukova". Nego, igra li Torres(da, pitam zbog kladionice, kont'o sam odigrati oba daju gol)? Ukoliko on ne istrči danas, onda ću lagano preskočiti ovu tekmu kada su moji tiketi u pitanju.
Što se tiče ovog za Poulsena i polovnjake, pa recimo da je i taj Adam polovnjak. Ne misliš valjda da je on osoba koja će uveliko poboljšati igru Liverpoola?
Mislim da je krajnje vrijeme da se uhvati voz za evropska takmičenja. Jbt, pa ako ne uđete u seriju, sljedeće sezone ćemo gledati reprizu Gumuša, a ne Liverpool u Europa League. Ne želim ni pomisliti koliki je to finansijski udarac za klub, jer u vremenima kada svi imaju kakve-takve finansijske injekcije, te kada se svi pojačavaju, onda je svaka funta bitna i vašem timu.
Što se tiče ovog za Poulsena i polovnjake, pa recimo da je i taj Adam polovnjak. Ne misliš valjda da je on osoba koja će uveliko poboljšati igru Liverpoola?

Mislim da je krajnje vrijeme da se uhvati voz za evropska takmičenja. Jbt, pa ako ne uđete u seriju, sljedeće sezone ćemo gledati reprizu Gumuša, a ne Liverpool u Europa League. Ne želim ni pomisliti koliki je to finansijski udarac za klub, jer u vremenima kada svi imaju kakve-takve finansijske injekcije, te kada se svi pojačavaju, onda je svaka funta bitna i vašem timu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
zato je trebalo uloziti u transfere pa bi se mozda i uhvatila europa... sa ovakvim sastavom ako dalglish izbori europu onda mu treba dati poslije toga da bude predsjedavajuci UN-aMonolog je napisao/la:Sretno danas protiv "Vukova". Nego, igra li Torres(da, pitam zbog kladionice, kont'o sam odigrati oba daju gol)? Ukoliko on ne istrči danas, onda ću lagano preskočiti ovu tekmu kada su moji tiketi u pitanju.
Što se tiče ovog za Poulsena i polovnjake, pa recimo da je i taj Adam polovnjak. Ne misliš valjda da je on osoba koja će uveliko poboljšati igru Liverpoola?![]()

torres igra danas. agger, lane i ngog upitni (samo nam agger od njih trojice i treba) carra i gerrard naravno ne igraju.
@ILoveLFC pa drug ja stavio to isto na prethodnoj stranici...
Adam je prosječan igrač koji je će biti zapažen sezonu,dvije i opet se vratiti u "stvarnost".
Danas igram na kladionici na Wolvse jer sam poprilično siguran u poraz ali neko napisa da su sredinom sedmice igrali u najjačem sastavu pa su se možda ispucali,možda Torres proradi pa uzmemo bod/ove.
Danas igram na kladionici na Wolvse jer sam poprilično siguran u poraz ali neko napisa da su sredinom sedmice igrali u najjačem sastavu pa su se možda ispucali,možda Torres proradi pa uzmemo bod/ove.

FK Pjetlovi
ma igraj keca hladno da se ne lazemoreds je napisao/la:Adam je prosječan igrač koji je će biti zapažen sezonu,dvije i opet se vratiti u "stvarnost".

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nemoj to da radis.reds je napisao/la:Adam je prosječan igrač koji je će biti zapažen sezonu,dvije i opet se vratiti u "stvarnost".

Istina, Vukovi jesu odlicni ali i dalje smatram da se nasa igra znacajno popravlja. Mozda danas ocepe te pobjede
u gostima.

Pošteno !fera je napisao/la:ma igraj keca hladno da se ne lazemoreds je napisao/la:Adam je prosječan igrač koji je će biti zapažen sezonu,dvije i opet se vratiti u "stvarnost".

@OTNYS ne baksuziraj,nek počnu od narednog meča da dobijaju.

FK Pjetlovi
No hard feelings al danas pobjeda vukova nebi smijela doci u pitanje, kako su samo protiv citya odigrali, ako onakvi budu i danas, Liverpool ce izgledati kao da je ga sazvakalo i pregazilo krdo bizona 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.