PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

hskzmostar
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hskzmostar » 30 apr 2016, 23:31

Samir je jos pod sokom od Drine,decko ima neka klinika da se obidje,nije lako ali pomaze!

Inace Drina 8. momcad proljetnog prvenstva!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 30 apr 2016, 23:32

samirr je napisao/la:Trebalo bi prenositi Zrinja - Velez ? Samo vasa uprava da ne proda.
Brato mi ti nemamo uprave od polusezone :lol: :thumbup:
A i da je imamo gdje ces to ;) bilo ih je sto su dolazili na trening prije i pokusali pa nabijeni s noge na nogu

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 apr 2016, 23:32

Tuzla je specificna sredina a tuzlaci specifican narod. Na stranu sad zaebancija i sve al ti ljudi ne zasluzuju nikakve trofeje niti da imaju zdrav sportski kolektiv u gradu. Pa oni kad su ispali krivca su trazili u drugom, do jucer igrali u federalnoj ligi a sad im smeta sto igraju najbolju sezonu u klupskoj historiji, sto su potpisali reprogram i sto konacno posluju ko zdrav kolektiv. Ne valja im Husref koji im je ubjedljivo najbolji trener u klupskoj historiji, ne valja im ni Azmir jer je k'o prodo utakmicu, pojedini igraci itd. Hajd da je to klub koji je navik'o da igra svake sezone na tom nivou pa od velikih ocekivanja dodje do opravdanog nezadovoljstva, ali da se ovako ponasaju prema svojim igracima, trenerima i rukovodstvu kluba je velika sramota. Do jucer ih je vodio nekakav Kazemiro a sad imaju naboljeg strucnjaka u drzavi kojeg psuju i omalovazavaju. Bore se za titulu a posjeta im je kriminalna. Bas nezdrava sredina.

Da se razumijemo, drago mi je sto su ovako "pali" na nos jer su na forumu poceli toliko da se qrce k'o da su osvojili ne znam ti sta.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 apr 2016, 23:33

Ima li nade za Velez komsija,kakvi su planovi,vidim raja dolazi da bodri svaka cast?!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 30 apr 2016, 23:35

Osvojili su oni :wave:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 30 apr 2016, 23:40

hskzmostar je napisao/la:Ima li nade za Velez komsija,kakvi su planovi,vidim raja dolazi da bodri svaka cast?!
Pisao sam brato vec. Ima nekih nagovjestaja kada zavrsi sezona o mnogim sastancima i ozbiljnijem pristupu da se to iz temelja krene. Nije niko zelio na polusezoni ulazit u klub da ne bude da je bio dio uprave najgore sezone u istoriji i da mu se kaci ispadanje iz lige. Pozitivna vijest je da je zavrseno sve oko pomocnog i ubrzo dolazi trava iz Turske. Da ona djeca mogu normalno trenirat. Tuga je ono u sjevernom. Podrska normala. Pokazali smo mnogima kako se voli svoj klub a ne ko sto gledam one šošone na fb kod tuzlaka. Izgubili jednu kažu nece vise na utakmice ici :facepalm:

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 30 apr 2016, 23:41

Koeeee prviiiiiiiiiiiiiiiiiii
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 apr 2016, 23:48

Rokoko87 je napisao/la:Red je bio, aferim Aco.
Dosadila je svima vjerujem, kada krenu ne znaju prestati, Muha razočaraš me ponekad, ipak si ti champ.
Sorry znam da nekad odem duboko ali zivcira me.
Nego sto sam te razocarao?
Mozda da malo bolje pratis igru skontao bi sto champ nema to veze s 99% ljudi s foruma.
Nego neko reko ti champ ove teme I ja ga lozio ko drva.
Samo dosta vise, vratio sam se gdje trebam pisati. Eto vam sad tisina na ovoj temi.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 apr 2016, 23:48

Cocaine je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Ima li nade za Velez komsija,kakvi su planovi,vidim raja dolazi da bodri svaka cast?!
Pisao sam brato vec. Ima nekih nagovjestaja kada zavrsi sezona o mnogim sastancima i ozbiljnijem pristupu da se to iz temelja krene. Nije niko zelio na polusezoni ulazit u klub da ne bude da je bio dio uprave najgore sezone u istoriji i da mu se kaci ispadanje iz lige. Pozitivna vijest je da je zavrseno sve oko pomocnog i ubrzo dolazi trava iz Turske. Da ona djeca mogu normalno trenirat. Tuga je ono u sjevernom. Podrska normala. Pokazali smo mnogima kako se voli svoj klub a ne ko sto gledam one šošone na fb kod tuzlaka. Izgubili jednu kažu nece vise na utakmice ici :facepalm:
Jbg druze,nije ni u nas nista bolji mentalitet,prazni nam stadioni,evo hajde nasi su u vrhu,manekenima nije zanimljiva premijer liga,radje se po kafanama sjedi nego gleda Zrinjski,nego ovi tuzlaci mi nisu jasni,toliki grad,nikad nista osvojili,prava prilika da dodju na bod i prazan stadion,kome li ga prave?
Previse pljuju po klubu a igraju najbolju sezonu od kada postoje!
Nek djeca imaju uvijete,ovi placenici dodju uzmu lovu i odu,Maleta se kleo u Velez pa ga tuzio zohar radi par stoja...puuu

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 30 apr 2016, 23:49

Lakoste je napisao/la:Tuzla je specificna sredina a tuzlaci specifican narod. Na stranu sad zaebancija i sve al ti ljudi ne zasluzuju nikakve trofeje niti da imaju zdrav sportski kolektiv u gradu. Pa oni kad su ispali krivca su trazili u drugom, do jucer igrali u federalnoj ligi a sad im smeta sto igraju najbolju sezonu u klupskoj historiji, sto su potpisali reprogram i sto konacno posluju ko zdrav kolektiv. Ne valja im Husref koji im je ubjedljivo najbolji trener u klupskoj historiji, ne valja im ni Azmir jer je k'o prodo utakmicu, pojedini igraci itd. Hajd da je to klub koji je navik'o da igra svake sezone na tom nivou pa od velikih ocekivanja dodje do opravdanog nezadovoljstva, ali da se ovako ponasaju prema svojim igracima, trenerima i rukovodstvu kluba je velika sramota. Do jucer ih je vodio nekakav Kazemiro a sad imaju naboljeg strucnjaka u drzavi kojeg psuju i omalovazavaju. Bore se za titulu a posjeta im je kriminalna. Bas nezdrava sredina.

Da se razumijemo, drago mi je sto su ovako "pali" na nos jer su na forumu poceli toliko da se qrce k'o da su osvojili ne znam ti sta.
Ajde od.ebi vise ebote Dino i azijski žućo, koji si ti ku.ac jazavac nasao da analiziras Tuzlu i tuzlake, Jesica ste kovali u zvijezde pa ste mu psovali od do, igracima i upravi takode i ono se naslo da prica o ponasanju.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 apr 2016, 23:51

HElo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Tuzla je specificna sredina a tuzlaci specifican narod. Na stranu sad zaebancija i sve al ti ljudi ne zasluzuju nikakve trofeje niti da imaju zdrav sportski kolektiv u gradu. Pa oni kad su ispali krivca su trazili u drugom, do jucer igrali u federalnoj ligi a sad im smeta sto igraju najbolju sezonu u klupskoj historiji, sto su potpisali reprogram i sto konacno posluju ko zdrav kolektiv. Ne valja im Husref koji im je ubjedljivo najbolji trener u klupskoj historiji, ne valja im ni Azmir jer je k'o prodo utakmicu, pojedini igraci itd. Hajd da je to klub koji je navik'o da igra svake sezone na tom nivou pa od velikih ocekivanja dodje do opravdanog nezadovoljstva, ali da se ovako ponasaju prema svojim igracima, trenerima i rukovodstvu kluba je velika sramota. Do jucer ih je vodio nekakav Kazemiro a sad imaju naboljeg strucnjaka u drzavi kojeg psuju i omalovazavaju. Bore se za titulu a posjeta im je kriminalna. Bas nezdrava sredina.

Ajde od.ebi vise ebote Dino i azijski žućo, koji si ti ku.ac jazavac nasao da analiziras Tuzlu i tuzlake, Jesica ste kovali u zvijezde pa ste mu psovali od do, igracima i upravi takode i ono se naslo da prica o ponasanju.

Ništa ono nije pročitalo. Ali bi vrijeđalo. :rol:
Samo Saraj'vo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 apr 2016, 23:54

Ako jedan covjek na stadionu ili nekolicina zvizdi igracima, prozove Husrefa ili Azmira to ne znaci da je svako takav. Kod nas se nisu culi zvizduci kolektivno svih ove sezone sigurno, to znam jer sam bio svaku utakmicu. Niti protiv Zelje, niti Sirokog.. Znaci ostavite se generalizacije jer su nama svima dragi i Husref i Azmir. Vjerujemo i jednom i drugom, a to sto radi Azmir se cijeni kod normalnih.

Razlog slabije posjete bude to sto je karta 10 KM i mnogi onda misle da Drina ne vrijedi toliko za gledati. To je to, nema drugih razloga jer Azmir ima podrsku svih i svi bi potpisali da bude dozivotno na funkciji predsjednika.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 apr 2016, 23:56

Zaboravih napisati, da sam ovo napisao zbog komentara na vasoj fb stranici.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 apr 2016, 23:58

ma više od pola tih koji pišu po fb stranici nije Tušnja vidjelo ni sa onog brda iznad zapadne tribine, al' su se našli pametovati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2016, 23:58

tuzlak1987 je napisao/la:Ako jedan covjek na stadionu ili nekolicina zvizdi igracima, prozove Husrefa ili Azmira to ne znaci da je svako takav. Kod nas se nisu culi zvizduci kolektivno svih ove sezone sigurno, to znam jer sam bio svaku utakmicu. Niti protiv Zelje, niti Sirokog.. Znaci ostavite se generalizacije jer su nama svima dragi i Husref i Azmir. Vjerujemo i jednom i drugom, a to sto radi Azmir se cijeni kod normalnih.

Razlog slabije posjete bude to sto je karta 10 KM i mnogi onda misle da Drina ne vrijedi toliko za gledati. To je to, nema drugih razloga jer Azmir ima podrsku svih i svi bi potpisali da bude dozivotno na funkciji predsjednika.
Kad ti takve stvari pise navijac kluba ciji su navijaci prosle godine strasno prozivali igrace, yebali matere na utakmicama, pjevali nema titule i nakon svega im ti igraci donijeli titulu, i navijaci koji su okrenuli ledja igracima koji su izgorili od zelje na derbiju ali druge su se stvari poklopile pa su izgubili, e tad samo preskocis taj post.
Nad tobom sunce najljepše sja

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 maj 2016, 00:01

Sto se zatuceni, kad se uloze u ekipu silni novci, kad je ekipa u vrhu i ima iza sebe tradiciju, navijace, odlicne igrace i najveci budzet u ligi normalno da ce raja biti nezadovoljna ako ne bude rezultata. Al vi za 2 godine od federalne lige do borbe za titulu pa sad sve ebete i svi su vam krivi. Ovo vam je najuspjesnija sezona u historiji kluba a pojedinim vam ne valja.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 maj 2016, 00:03

Ne znam jel ko gledao kosarku zvezda - mega. Svi znamo koliko navijaca ima zvezda dvorana nije puna jos se cuje skripanje patika od parket..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 maj 2016, 00:05

Lakoste je napisao/la:Sto se zatuceni, kad se uloze u ekipu silni novci, kad je ekipa u vrhu i ima iza sebe tradiciju, navijace, odlicne igrace i najveci budzet u ligi normalno da ce raja biti nezadovoljna ako ne bude rezultata. Al vi za 2 godine od federalne lige do borbe za titulu pa sad sve ebete i svi su vam krivi. Ovo vam je najuspjesnija sezona u historiji kluba a pojedinim vam ne valja.
Svo smo tu negdje. Prosle godine vasi pisali da je sad uzeti titulu sljedece ne moramo nista.A sad se tjera uprava radi jedne sezone bez trofeja.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 00:05

Lakoste je napisao/la:Sto se zatuceni, kad se uloze u ekipu silni novci, kad je ekipa u vrhu i ima iza sebe tradiciju, navijace, odlicne igrace i najveci budzet u ligi normalno da ce raja biti nezadovoljna ako ne bude rezultata. Al vi za 2 godine od federalne lige do borbe za titulu pa sad sve ebete i svi su vam krivi. Ovo vam je najuspjesnija sezona u historiji kluba a pojedinim vam ne valja.
Pa u sustini se slazem sa vecinom sto si napisao samo po onom tonu tuzlaci ispadaju bas specificni, a vi ostali odraz kako se voli klub. Koliko god da ste ulozili sramotno je u toku utakmice u vasoj, kasnije ce se ispostaviti, sampionskoj sezoni pjevate nema titule, yebemo vam sve, umjesto da podrzite igrace, i sramotno je okretanje ledja igracima koji su srce na terenu ostavili na derbiju.
Nad tobom sunce najljepše sja

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 maj 2016, 00:07

samirr je napisao/la:Ne znam jel ko gledao kosarku zvezda - mega. Svi znamo koliko navijaca ima zvezda dvorana nije puna jos se cuje skripanje patika od parket..
Kad vec pominjes Zvezda nema pun pionir jer Delije bojkotuju ABA organizaciju, malo se raspitaj pa pisi, posjeta vam je danas sramotna, znaci ja se razocarao kao neko ko vas ne simpatise inace, nije mi bilo do zayebancije jer znam da ima ljudi koji zive za Slobodu, i onakav kop i posjeta je sigurno tim ljudima tesko bilo vidjeti s obzirom kakvu sezonu klub ima, strasno..

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, supervizor i 10 gostiju.