Hahahahah ma dobio bi ali malo sutra
Ne vrti se sve oko nas, ali se vrtite vi oko nas
Ali eto zamisli isto uradite i da je u pitanju Borac ili Zrinjski, pa bukvalno vi branite da vam igrači idu u druge bh klubove
Tutankamon napisao za engleze koji se učlanjuju kod vas zbog karata pa me podsjeti na nas 2021. Sve ok ne znam šta se trigeruješLondonBlues je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00A brate.. Moze li jedan dan da prodje da nas ne spomenes onako iz cista mira? Imam osjecaj da kod Duske na instrukcije ides kako pratit komsije.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:30Stvarno super finta škutora jerr znaju da ne mogu napuniti sedam hiljada pa daju englezima karte. Ovo što je njima Crystal uradio to smo mi uradili Elfsborgu u Covidu kada su pustili 2500 karata prvo članovi pa što ostane u prodaju. Imali 500 članova za sat vremena im skočilo na 2000 kada se mostarska stoka počela učlanjivati. Dok su ovi skontali proš'o voz![]()
Jel se njegova slika vješala i križalaDoktorXabaras je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:03Zaboravio si Laudrupa u AjaxShategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00Pa prešao iz Čelika u ŠB.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:56**** teeee retardirana kakve veze ima Lovro Musa sa Zenicomm
To vam je najzvučniji transfer poslije ovog malog Telalovića nama.
Ne znam onda što pišete isto bi bilo da je prešao u Borac ili Zrinjski, kad se nešto slično nije desilo?!![]()
Talibani su civilizovaniji od ove stoke ozracene.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:49Nevjerovatno kakva sredinaGdje je onaj nesretnik što je jučer pisao kako im KN dobija pare od grada i kantona. I onda će sutra pisati da su grupa
![]()
Kući pa zovi tako ukućane.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04Koji si ti retardShategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:00Pa prešao iz Čelika u ŠB.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:56**** teeee retardirana kakve veze ima Lovro Musa sa Zenicomm
To vam je najzvučniji transfer poslije ovog malog Telalovića nama.
Ne znam onda što pišete isto bi bilo da je prešao u Borac ili Zrinjski, kad se nešto slično nije desilo?!![]()
covjek je iz ŠB nije iz Zenice retarde, plus koliko nam je vazan bio da je papire dobio od nas, nije RETARDE bio transfer
znaci nikakve slicnosti sa Telalovicem hahahaha retarda tobejarabi
Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04Hahahahah ma dobio bi ali malo sutra
Ne vrti se sve oko nas, ali se vrtite vi oko nasZamolio bih vas da nas ostavite na miru
![]()
Ali eto zamisli isto uradite i da je u pitanju Borac ili Zrinjski, pa bukvalno vi branite da vam igrači idu u druge bh klubove![]()
Ko ste bolan vi??? Koji ste vi **** pa da ste igračima toliko bitni??
Isto kao kada bi navijači Schalkea branili da im igrači idu u Bayern, Borussiju, itd. A Schalke nebitan klub, nema ih na mapi. Tako i vi.
Sami sebe ponižavate.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:10Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04Hahahahah ma dobio bi ali malo sutra
Ne vrti se sve oko nas, ali se vrtite vi oko nasZamolio bih vas da nas ostavite na miru
![]()
Ali eto zamisli isto uradite i da je u pitanju Borac ili Zrinjski, pa bukvalno vi branite da vam igrači idu u druge bh klubove![]()
Isto kao kada bi navijači Schalkea branili da im igrači idu u Bayern, Borussiju, itd. A Schalke nebitan klub, nema ih na mapi. Tako i vi.
Sto se igraca tice naravno da imaju pravo da idu gdje hoce isto ko sto i ja imam pravo da ga osuđujem zbog nacina na koji ode ili kluba u koji otisao, i pri tome mi ne trebas ni ti nit bilo ko od vas da mi daje potvrde o tome da li je to isrpavno ili ne.
BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:52izvukli smo dijete iz divljine i dali mu sansu za novi zivot
A vi ste u svemu tome samo objekat i nista vise. Historijska utakmica je zbog toga sto smo prije sest godina bili na ivici gasenja, a sad imamo klub u koji se ponovo vratilo povjerenje zajednice.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:12Sami sebe ponižavate.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:10Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"Morpheus je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:04
![]()
Sto se igraca tice naravno da imaju pravo da idu gdje hoce isto ko sto i ja imam pravo da ga osuđujem zbog nacina na koji ode ili kluba u koji otisao, i pri tome mi ne trebas ni ti nit bilo ko od vas da mi daje potvrde o tome da li je to isrpavno ili ne.
Pratiš li šta pišete po društvenim mrežama?
Pa evo ovdje ljudi objavljuju, od historijskih utakmica, bacanja na glavu, oko ovom malca se blamirate.
Znači jednaka euforija bi bila i protiv Borca ili Zrinjskog?Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:19A vi ste u svemu tome samo objekat i nista vise. Historijska utakmica je zbog toga sto smo prije sest godina bili na ivici gasenja, a sad imamo klub u koji se ponovo vratilo povjerenje zajednice.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:12Sami sebe ponižavate.Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:10
Niko vas ne dira samo vam se odgovara na bezobrazuk, niske pokasaje ponizavanja, licemjerstvo i nadobudnost koju prosipate ovdje danima. Kod mene barem ne vrijedi ona "ko tebe kamenom ti njega hljebom"
Pa evo ovdje ljudi objavljuju, od historijskih utakmica, bacanja na glavu, oko ovom malca se blamirate.
Nije historijska utakmica sto se protiv vas igra.
BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2026, 13:52izvukli smo dijete iz divljine i dali mu sansu za novi zivot
Biće zanimljiv navijački okršaj na tribinamaNazorUso je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:17"Braćo, gostovanje koje se čeka preko deset godina. Ovaj put u kupu, ali dat će Bog da naš klub stane na noge pa da papke opet kantamo u ligi kao u ona vremena. Do tad evo idealne prilike da ih malo obiđemo", piše u najavi utakmice Sokolova
"Za sve koji niste u toku, ovo je zvanična potvrda da idemo uprkos problemima oko organizacije zbog kojih nam je posljednja dva susreta zabranjeno da pređemo Vraca. Organizovan je prevoz, a skup i tačan termin polaska biće naknadno javljen. Cijena gostovanja je 10 KM po čovjeku (prevoz + karta)".
Jesu Sokolovi nezahvalni. Zeljkan im bratski posudi igrace, potpise ugovor o saradnji, oni im ovako vrate...
Fuj![]()
Ba bila je ista euforija i protiv Goska. Samo se oni nisu qurcili da je zbog njih, iako u zadnjih godina imaju jednake uspjehe ili da kazem neuspjehe kao i vi.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:21Znači jednaka euforija bi bila i protiv Borca ili Zrinjskog?Venom je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:19A vi ste u svemu tome samo objekat i nista vise. Historijska utakmica je zbog toga sto smo prije sest godina bili na ivici gasenja, a sad imamo klub u koji se ponovo vratilo povjerenje zajednice.Shategabri je napisao/la: ↑11 feb 2026, 14:12
Sami sebe ponižavate.
Nije historijska utakmica sto se protiv vas igra.
Što se bolan lažeš?
Uvijek ste se više ložili kontra nas.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bejker, convict35, GrbavicaHrammm, rishovski, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 86 gostiju.