Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 22 jan 2011, 11:59

Eh sad će u inat nama zgaziti Wolvse. :mrgreen:
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2011, 12:07

reds je napisao/la:Eh sad će u inat nama zgaziti Wolvse. :mrgreen:
ja ovo samo govorim da nas ne bi pehirao. ja ako kazem da cemo dobiti garant gubimo :D
You are someone else I am still right here

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 22 jan 2011, 12:09

@reds, evo baš maloprije mene stari pita ima li ikakve šanse da pobijedimo Vukove. Rekla sam mu da su strašno male a on sav pokis'o kaže da ne može protiv Liverpoola igrat', jače je to od njega. :lol:

Kako ti imaš srca igrat' protiv nas? :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

lfc_always
Kontakt:

Post Postao/la lfc_always » 22 jan 2011, 12:15

Danas nam je može se reći i odlučujuća utakmica što se tiče naše sezone znamo da je ova sezona pala u zaborav, ali danas je dobra prilika da se osvetimo Wolvesima za onaj sramotan poraz na Anfieldu.Nadam se da ćemo pobijediti uz nekoliko golova naših ljubimaca.^^
SOS Member 6642!
"When you hear the noise of the Bill Shankly boys,
We'll be coming down the road"

We're with you 100% Kenny. You'll never walk alone LFC! ♥

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2011, 12:17

fera je napisao/la:
reds je napisao/la:Eh sad će u inat nama zgaziti Wolvse. :mrgreen:
ja ovo samo govorim da nas ne bi pehirao. ja ako kazem da cemo dobiti garant gubimo :D
Bolje reći da ćemo izgubiti neće nas niko kriviti. :mrgreen:
Lily je napisao/la:@reds, evo baš maloprije mene stari pita ima li ikakve šanse da pobijedimo Vukove. Rekla sam mu da su strašno male a on sav pokis'o kaže da ne može protiv Liverpoola igrat', jače je to od njega. :lol:

Kako ti imaš srca igrat' protiv nas? :mrgreen:
:oops: Kako da propustim siguricu kvota 2.90 ? :lol:

Nije ni prvi ni zadnji put da igram protiv. ;) :mrgreen:
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2011, 12:21

Dirk je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa on tu i jeste da provocira. Ne pamtim kada sam od njega procitao neki post a da ne sadrzi dozu gorcine
u sebi, pa se na trenutak za pitam da li je ovaj momak zaista simpatizer Liverpoola.

Zlatna kanta mjeseca !
polga je napisao/la:Posjetite novi portal o Liverpoolu, sa najnovijim vijestima sa Anfielda.

http://www.lfccro.com/
Dobar site, hvala za napomenu. Cini mi se da sam samo prvi put kada je neko postavio link usao i vise
niti jednom. Sada cu se potruditi da vas redovno pratim. :)
I to je uspjeh , moji postovi bar nekoga zanimaju , pa bili losi ili ne, a vidim ti si ejdan od obozavatelja i hvala ti na tome, nisam ti ja kriv sto ti ni u tu konkurenciju ne mozes uci ... I dobro si skontao ne navijam ja za LFC , nego za Rafu Beniteza i 2005 godinu i titulu LP , ostalo je sve nebitno :lol:

Nego Fera prenosi li se na TV tekma danas ili internet ostaje jedina opcija 8-)
sportklub 13:45
ko nema bice ovdje http://livetv.ru/en/eventinfo/63733_wol ... liverpool/

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 jan 2011, 12:24

lfc_always je napisao/la:Danas nam je može se reći i odlučujuća utakmica što se tiče naše sezone znamo da je ova sezona pala u zaborav, ali danas je dobra prilika da se osvetimo Wolvesima za onaj sramotan poraz na Anfieldu.Nadam se da ćemo pobijediti uz nekoliko golova naših ljubimaca.^^
pozz drug, ti si newborn na forumu izgleda !? :mrgreen:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 jan 2011, 12:25

Martin Atkinson sudi danas utakmicu, naš čovjek mislim da ne bi trebali biti problema.
Očekujem puno golova, rezultat 2-2 ili 1-2, uglavnom tri ili više.
Igrači su odmorni paočekujem utakmicu kao protiv Evertona u prvom poluvremenu. Nadam se da King neće eksperimentisati danas sa sastavom, pa da opet vidim neku dvojicu u timu.
Fera koliko ti puta moram reći da se nismo kladili jer nismo usaglasili želje, mislio sam da govori da u januaru neće Liverpool potpisati nikog, tako da nije bilo opklade.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2011, 12:41

Rizah je napisao/la:Martin Atkinson sudi danas utakmicu, naš čovjek mislim da ne bi trebali biti problema.
Očekujem puno golova, rezultat 2-2 ili 1-2, uglavnom tri ili više.
Igrači su odmorni paočekujem utakmicu kao protiv Evertona u prvom poluvremenu. Nadam se da King neće eksperimentisati danas sa sastavom, pa da opet vidim neku dvojicu u timu.
Fera koliko ti puta moram reći da se nismo kladili jer nismo usaglasili želje, mislio sam da govori da u januaru neće Liverpool potpisati nikog, tako da nije bilo opklade.
ma rizo bio si mi legenda al sad si ispao ckapi ti si rekao da ce potpisati do petka neko drugi da nece nikako i sve je to bilo za suareza a ne bilo kojeg igraca. nemoj se sad izvlaciti ta ce te etiketa pratiti cijelog zivota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sretno nasima danas.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 jan 2011, 12:43

@fera nije bilo opklade, ja sam svjedok, sve je ostalo na onome "hoš se kladit" nije bilo nikakve potvrde da je opklada pala :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jan 2011, 12:44

Stivi_Dzi je napisao/la:@fera nije bilo opklade, ja sam svjedok, sve je ostalo na onome "hoš se kladit" nije bilo nikakve potvrde da je opklada pala :D
ma znam ba nego malo rizu zezam jer je svaki dan bio 100% ubijeđen da dolazi suarez a nije htio mene da slusa :D

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 jan 2011, 12:47

znas ti njega uvijek je takav :D sta bi mi bez njeg, ko bi nam bio scout tam po Francuskoj, znas njegove spijunske misije na sastanku vlasnika sa Suarezovim Agentom ! :lol: :lol:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 jan 2011, 12:48

PostPostao/la Rizah dana 20 jan 2011, 14:08

Sanchez_8 je napisao/la:Ma mslim da je potrebnije dovesti pouzdanog stopera , hebi ti Suareza kad mi u svakoj tekmi primimo 2-3 gola , gol razliga sve govori !

David Wheater, dojučerašnji član engleskog prvoligaša Middlesbrougha, potpisao je troipolgodišnji ugovor sa Boltonom, članom Premiershipa.
Wheater, 23-godišnji krilni engleski nogometaš, već se pridružio ostatku Boltonove momčadi, sa kojom ga ugovor veže na naredne tri i pol godine.

Navodno ga je Bolton platio 2.3 miliona funti, uz dodatnih 1.5 miliona funti na temelju njegovih nastupa. Ranije je Wheater, iako član Middlesbrougha, igrao na posudbama u Doncasteru, Wolverhamptonu i Darlingtonu.

"Prije svega mi smo oduševljeni što smo svoje redove pojačali igračem kakav je David. Dosta ga je kluba željelo, a opet ovaj potez pokazuje našu spremnost da ulažemo u mlade igrače", kazao je Boltonov menadžer Owen Coyle.

Ovo znači da bi Cahill mogao napustiti Bolton.
Smiješno mi je samo kada vidim ovu informaciju 2,3 miliona funti, a kada ga je tražio Roy bio je čini mi se ili 5 ili 8 miliona funti.
P.S. Volimliverpool, neću se kladiti jer Henry najviše voli subotu da završava posao :-D a mislio sam da je tvoj stav da ga Liverpool neće nikako potpisati u januaru ;-)
Da zavrsimo s tom pricom o kladjenju djaba covjeka napadate,strah me da nece glava pasti... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 22 jan 2011, 12:48

The Liverpool team in full is: Reina, Kelly, Johnson, Agger, Skrtel, Maxi, Lucas, Poulsen, Kuyt, Meireles, Torres. Subs: Gulacsi, Cole, Konchesky, Aurelio, Spearing, Kyrgiakos, Shelvey.
Eto sastava za danas.
lfc_always je napisao/la: Da, da novi sam na forumu.Hvala na dobrodošlici, nek nas samo ima.
I uz to naša tema ima najviše postova. 8-)
Dobrodošao, ma naša tema ima najviše postova jer ima i najviše spamera. :lol:

A gdje su nam one nove cure? :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jan 2011, 12:50

Oj Poulsen , odoh se raniti :lol:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 22 jan 2011, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 22 jan 2011, 12:51

Pisu i one ponekad, al uvjeravam vas da redovno provjeravaju forum ;)

edit: jao klupe majko mila, pa mehlem za oči :roll:
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 22 jan 2011, 12:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 22 jan 2011, 12:51

Ima li igdje prenos danas ?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jan 2011, 12:52

Sanchez_8 je napisao/la:Ima li igdje prenos danas ?
Imas na sport klubu, ako ti se da Poulsen gledati :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 22 jan 2011, 12:53

The Liverpool team in full is: Reina, Kelly, Johnson, Agger, Skrtel, Maxi, Lucas, Poulsen, Kuyt, Meireles, Torres. Subs: Gulacsi, Cole, Konchesky, Aurelio, Spearing, Kyrgiakos, Shelvey.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 22 jan 2011, 12:55

WHY IS POULSEN PLAYING, FOR GOD'S SAKE!!! He's one of the worst midfielders we've ever had, even Igor Biscan was better, and where the heck is Pacheco, he doesn't even make the squad and konchesky does, so confusing!"
:lol:

Biće "veselo" danas. :roll:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.