Motivacija

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Realno 5-7.
Capela je dobar i imao je ogroman utjecaj gdje god je igraoSwanfilter je napisao/la: ↑17 sep 2021, 10:18I ja gledam. A, boga mi, i oko Capele bi se dalo pricati ...
Oni dok ne trejduju CJa tesko da Nurkic ofanzivno moze vise od onog sto je do sad radio... Ne zato sto on ne zna i ne moze, nego sto mu ovaj nece dati, jos na to dodas Powella i opet mu ostane 1-2 lopte po cetvrtini i ono sto pokupi pod kosem u napadu... Billups kakav god bio ne vjefujem da moze toliko uticati na CJa da se ovaj promijeni i pocne pametno igratibombaysaphire je napisao/la: ↑20 sep 2021, 09:57"Nurkić je oružje kakvo mnogi timovi nemaju" izjavio je Billups .
Očekuje najbolju sezonu u njegovoj karijeri .
Pa naravno da su divljali kada je trener to forsirao , mislim da će Billups to itekako promijeniti . Bilo bi idealno da trejduju CJ-a ,ali izgleda ništa od toga ...JHam je napisao/la: ↑20 sep 2021, 10:58Oni dok ne trejduju CJa tesko da Nurkic ofanzivno moze vise od onog sto je do sad radio... Ne zato sto on ne zna i ne moze, nego sto mu ovaj nece dati, jos na to dodas Powella i opet mu ostane 1-2 lopte po cetvrtini i ono sto pokupi pod kosem u napadu... Billups kakav god bio ne vjefujem da moze toliko uticati na CJa da se ovaj promijeni i pocne pametno igratibombaysaphire je napisao/la: ↑20 sep 2021, 09:57"Nurkić je oružje kakvo mnogi timovi nemaju" izjavio je Billups .
I ako uspije trebat ce mu dosta vremena da im to izbaci iz glave, drag mi je i Billups, i Nurkic, ali previse su se fokusirali na taj bekovski firepower da odma promijene stil igre.. Nadam se da grijesim, ali ako ih Billups uspije smiriti mogli bi biti jedni od contenderabombaysaphire je napisao/la: ↑20 sep 2021, 18:17Pa naravno da su divljali kada je trener to forsirao , mislim da će Billups to itekako promijeniti . Bilo bi idealno da trejduju CJ-a ,ali izgleda ništa od toga ...JHam je napisao/la: ↑20 sep 2021, 10:58Oni dok ne trejduju CJa tesko da Nurkic ofanzivno moze vise od onog sto je do sad radio... Ne zato sto on ne zna i ne moze, nego sto mu ovaj nece dati, jos na to dodas Powella i opet mu ostane 1-2 lopte po cetvrtini i ono sto pokupi pod kosem u napadu... Billups kakav god bio ne vjefujem da moze toliko uticati na CJa da se ovaj promijeni i pocne pametno igratibombaysaphire je napisao/la: ↑20 sep 2021, 09:57"Nurkić je oružje kakvo mnogi timovi nemaju" izjavio je Billups .