FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ocigledno su se poboljsali odnosi na relaciji Uprava-Zuban sto me bas bas raduje.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 03 feb 2017, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo je neki veci nivo od nas...Virtu4l je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/spielberic ... ht/2627164
Znači to je ovaj desni bek na grafici, a gore u napadu Ihenačo, Igalo, desno Moses, ispred Obi Mikel
Kolko sad imamo stranaca u ekipi?
Niko neće da kaže ko je, uf.Neymar11 je napisao/la:A tekkkk ako dodje jos jedann znaciii svrsavanjeeeeeee pasce serveriplavousrcu je napisao/la:Neymar![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakvi smo sa strancima?
Samo da priupitam, ko ce nam biti iz U21 u 18 igraca ? Jel' ono 3 moraju biti ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 03 feb 2017, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa dobro, nije Zuban šarlatan a momak fakat voli Želju. Niti radi sa polovnjacima niti bi posredovao nekog takvog.LjoZee je napisao/la:Ocigledno su se poboljsali odnosi na relaciji Uprava-Zuban sto me bas bas raduje.
Ovaj je Boom. Gdje ga god baciš na noge se dočeka.
Dobrodošao Kostiću!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Prvo svim pljuvacima Zubana su zacepljena usta za sva vremena, drugo ovim transferom dokazano je da Zuban ima odlicne odnose sa klubom i ljudima koji ga vode, samim tim "vrata su mu sirom otvorena" i trece ovo je dokaz sta menadzeri mogu, uporediti Zubana sa k*** menadzerima poput Cuka 1. Cuka 2., Bilalovicem i svim dr. parazitima je nemoguce , ocit i odlican dokaz ...irfo je napisao/la:Samo se drzat Zubana a ne ovih drugih wannabe menadjeraHrasno1921 je napisao/la:Ovome se iksreno nadam![]()
Aldin Čenan, sportski direktor FK Željezničar, nada se da je ovo početak uspješne saradnje između Željezničara i Basaksehira.
– Otvorila nam se mogućnost da po izuzetno povoljnim uslovima dovedemo jednog ovako talentovanog fudbalera u Željezničar i nadamo se da će nam puno pomoći u drugom dijelu sezone, kako bi smo ostvarili zacrtane ciljeve. Ovo je samo početak, nadamo se uspješne saradnje Željezničara sa Basaksehirom, koji je trenutno drugoplasirani tim turskog prvenstva.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Sinisa,Blagojevic,Crnov,Stojanovic,Kostic,Boccacini,Markovic,Musa. To su stranci. Znaci njih 8,ali Bog zna kakva je povreda kod Crnova i kad ce igrati.
Pa nije sve za foruma , naravno, ja sig necu iznjeti ime toVirtu4l je napisao/la:Niko neće da kaže ko je, uf.Neymar11 je napisao/la:A tekkkk ako dodje jos jedann znaciii svrsavanjeeeeeee pasce serveriplavousrcu je napisao/la:Neymar![]()
![]()
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ma druže treba pisati, ne zbog nas nego zbog realne priče o Želji. Tebi svaka čast, ima još par momaka, za mene kažu da sam neko iz uprave hahahahah, ali nebitno je sve ovdje osim Želje...starigrad je napisao/la:moj muha, ovdje se vide samo dvije strane i postiru dvije, sasvim razlicite price. cak, i ako neko trazi neku sredinu, pise argumente, koje niko ne pobija, nadje se jedna od strana da zaskoci i nazove pljuvacem, ser.atorom i sl. tema ce opet (u stvari, vec je dobrim djelom otisla u pm), pa je najbolje samo citati, kako covjek ne bi dosao u situaciju da bez veze ruzno i burno reaguje.MocMahale444 je napisao/la:U cemu je problem? Treba prestati s tom mnozinom "VI" ili navedi forumase/forumasa ili zavezi s takvom pricom.
Moze Spahic ili Sasa Papac da se vrati fudbaluNeymar11 je napisao/la:A tekkkk ako dodje jos jedann znaciii svrsavanjeeeeeee pasce serveriplavousrcu je napisao/la:Neymar![]()
![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
Neymar11 je napisao/la:A tekkkk ako dodje jos jedann znaciii svrsavanjeeeeeee pasce serveriplavousrcu je napisao/la:Neymar![]()
![]()
1921'
Ma ne smijem naglas da razmišljam, Pitari će me kasnije godinama prozivati ako promašim, ali ako to bude istina, trebalo je još jednu etažu na istok nabaciti montažnu, neće biti karata za utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim promaklo je vecini moje pitanje, ko su nam U21 unutar 18 igraca, jel ih ono 3 trebaju biti ?
Re: RE: Re: FK Željezničar
3 trebaju biti u zapisniku.Qwerty90 je napisao/la:Vidim promaklo je vecini moje pitanje, ko su nam U21 unutar 18 igraca, jel ih ono 3 trebaju biti ?
Evo pocele su se i potjernice raspisivati ...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Qwerty90 je napisao/la:Evo pocele su se i potjernice raspisivati ...
Covjek ne zna osnovna pravila, nema osnovne info., treba mu neko reci da pored komisije FSTK-a postoji i ona UEFA-ina ...
1921'
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sta ce ovaj seoski lola znati, bio predsjednik Mladosti iz Kikača i on nasao pamet prosipati ... Joooj J*** ti zeno majku, ko je sve sportski radnik u ovoj zemlji ccc :/Hrasno1921 je napisao/la:Qwerty90 je napisao/la:Evo pocele su se i potjernice raspisivati ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
Covjek ne zna osnovna pravila, nema osnovne info., treba mu neko reci da pored komisije FSTK-a postoji i ona UEFA-ina ...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.