Dobrodosao D’Ambrosio
Za ostalo, sacekat ova 3-4 dana pa podvuci crtu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
frajer je propao, da valja, ostavio bi ga Man Utd .. to nije pojačanje za najviše ciljeve, kao ni Osvaldo, iako je tu neko od vas napisao je da je WC napadač, nešto tako .. frajer je Romu koštao bodova i bodova, svojim zajebancijama na terenu i udaranjem, tj. crvenim kartonimaarminz je napisao/la:Pise se da je posudba sa pravom otkupa..sve je moguce, al ce bit svakako osvjezenje za ekipuChinaglia je napisao/la:je l' Nanija kupujete ili dolazi džaba? držim da će biti flop kao i Robinho
jarane, ne brinem se ja za Interove igrače i budućnost, to bi trebali vi ako mozga imate .. ako imate velike ambicije kako kažete i dovodite propalog Nanija, to ne može nikakoPrisoner je napisao/la:Kad vidim kako se simpatizeri drugih klubova staraju i brinu za Interove igrače i budućnost, znam da nema zime za crno-plave u narednom periodu.
Eto pogledaj 4-2-3-1 proponente pa ćeš da vidiš kako oni koriste ovu formaciju. To ti je samo nadgradnja 4-4-2 (ili 4-4-1-1) sistema gdje imaš holdere i krila. Kovačić nije holder i defanzivno bi to bila katastrofa, osim možda na menageru. Razlika je samo što imaš am-a koji je u 4-4-2 bio secunda punta.arminz je napisao/la:
@Stranac
mogo bi Kova to igrat da ima kraj sebe jednog Fernanda il Nainggolana
velika je razlika između Gervinha i Nanija .. Rudi Garcija je čovjek koji je napravio Gervinha u Lilleu, a sad ga je preporodio u Romi, dok je Nani gotov, vjeruj mi .. možete naći bolje i dugoročno rješenje, al' et', ako je posudba u pitanju, nema puno rizika, ako se pokaže, kupit' ga, ako ne, nazad u Man UtdTritolone je napisao/la:Gle... i Gervinho je "propa" u Arsenalu pa kad je dosa u Serie A se preporodio. Nani je jako dobar igrac ali trebalo bi podredit sustav njemu, prec sa 3-5-1-1 na 3-4-3. Ja vjerujem da bi bio dobar, ima kvalitetu i znanje za ovakvu ligu.
oh noPrisoner je napisao/la:Dobrodošao D'Ambrozio. Uz Hernanesa i eventualno Nanija ja ću biti prezadovoljan prelaznim rokom.
@chinaglia pašukane, kad se pomiriš s činjenicom da najbolji igrači Lazia su samo jedni od igrača u Interu, možeš se šprdati sa klubom. Te floskule sa ovim ili onim do scudetta su nivo osnovne škole. S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu, a vi samo prosječna ekipa bijedne Serie A.

.. i šta imate od toga?Prisoner je napisao/la: S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za titulu
Ne. Već samo da ti pokažem gdje je Inter, a gdje Lazio. Uz to, treba dodati, da je Inter jedan od najgorih ikada. I opet bili konkurenti za titulu, možeš mislit' kakvi bi bili da je sezona triplete (kad je već spominješ)Chinaglia je napisao/la:Interisti, halalite, ništa protiv vašeg kluba, nego je ovaj vaš izgubio pojam o vremenu i prostoru, haman ga još tripleta drži![]()
.. i šta imate od toga?Prisoner je napisao/la: S kakvim god sastavom bili, mi smo konkurenti prije sezone za tituluevo 4 godine ste konkurenti, je l' ti to utjeha?
Slazem se, Gervinho u startu ima tu neku prednost sto ga Rudi poznaje. Nania nisam gleda jako dugo, znam da je izgubio mjesto u momcadi i vec jako dugo se nagađa di ce (znam da je bio blizu Juventusa) ali ja vjerujem da bi on bio jedan od boljih igraca ove lige, mozda bi nasa motivaciju da zaigra ponovo kako zna, promjena sredine, nova ekipa ovo ono.Chinaglia je napisao/la: velika je razlika između Gervinha i Nanija .. Rudi Garcija je čovjek koji je napravio Gervinha u Lilleu, a sad ga je preporodio u Romi, dok je Nani gotov, vjeruj mi .. možete naći bolje i dugoročno rješenje, al' et', ako je posudba u pitanju, nema puno rizika, ako se pokaže, kupit' ga, ako ne, nazad u Man Utd
svakako nemate šta izgubit' ove sezone, već je propala, a EL vas neće zadovoljiti, vjerujem, tako da imate mjesta za eksperimentisanje
Ocekivao sam da on pocne sratScarpini je napisao/la:Kate Lotito nema nista od posla i da ga nema namjeru prodati:
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... are-140742" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.