Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gakpo ko prime Nunez ne zna citavu tekmu izaci iz zaleða. Inace opet igramo ko k
Stvarno ne pamtim da sam to ikad uradio ali mi malo fali da upalim film ili nesto drugo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Kad bi ova smlata nesto odbranila tacno bi cudo bilo,ovaj dvojac guznih havera slotovih Graven-Gakpo je suvisno i komentarisat nit znaju primit loptu nit gurnut pas
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ali covjece da citavu sezonu odigras lose bez ijednog perioda dobre igre to jos nisam vidio
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Ja jadne ekipe, valjalo je poslije Kloppa i onog fudbala napraviti nesto ovakvo
Nikakve akcije, nikakvog napada, niko ne ide prema golu, samo neko dodavanje dok se ne izgubi lopta ili kakav prekid kao Stoke birvaktile.
Ako ostane ovaj cekavi prevarant naredne godine nema ni Lp sigurno. Lik je nesposoban zajedno s ovom letvom Gakpom.
Nikakve akcije, nikakvog napada, niko ne ide prema golu, samo neko dodavanje dok se ne izgubi lopta ili kakav prekid kao Stoke birvaktile.
Ako ostane ovaj cekavi prevarant naredne godine nema ni Lp sigurno. Lik je nesposoban zajedno s ovom letvom Gakpom.
Pa kakva je ovo formacija sad ljudi imaju prostora kao da imaju 3 igraca vise
Imas li obraza Alexise
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ćelin masterklas,kad pomislis to je to covjek smisli ne mogucu glupost,al moze mu se kad ima povjerenje celnih ljudi koje je i zasluzio kroz citavu sezonu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kakvi patuljci
Al lik znaci nije ni pod minimalnim pritiskom. Vjerovatno ce i na sljedecem pressu prosipat bezobrazluk o tome kako sebe vidi i sljedece sezone na klupi
Daj mu jos 200 miliona za krila pa se mozemo nadat jednoj smislenoj akciji po utakmici
Daj mu jos 200 miliona za krila pa se mozemo nadat jednoj smislenoj akciji po utakmici
Srce, čast i ponos!
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Kakav celavi jadnik. Ono osvojis titulu nepunu godinu poslije toga se ogadis svima. Treba i to znati.
Kaze komentator nismo ovoliko golova u jednoj sezoni primili 33 godine
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Presjecite vec jednom krvavu vam majku yebem,tjeraj **** iz svetinje

Gledajte s pozitivne strane, samo još jedna tekma.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Arne ako se vrati u Nizozemsku moze u Haag samo, taman u ratkovu celiju kad ovaj krepa, a mogu i zajedno sto se mene tice
Srce, čast i ponos!
Ko bi se nadao da ce Mamard biti ovako los poslije onakve sezone u Valenciji
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Mancesta,Chelsea,Villa 1 bod osvojen dok se borimo za LP.
8 primljenih golova u tim mecevima,a sveukupno samo 5 ekipa u ligi je vise golova primilo.Odbrana u kurcu,a u napadu ne znaju organizivanu akciju odradit da valja.Nadam se samo da ce pritisak sa Anfielda otjerat g.ovno jer ovo je vise ne podnosljivo.Sramota sta rade od kluba.A kako bi lijep vikend bio kad bi ujutro osvanulo da je bivsi.Slavit dan kad celavac ode jedan od bitnijih dana u historiji treba da bude
8 primljenih golova u tim mecevima,a sveukupno samo 5 ekipa u ligi je vise golova primilo.Odbrana u kurcu,a u napadu ne znaju organizivanu akciju odradit da valja.Nadam se samo da ce pritisak sa Anfielda otjerat g.ovno jer ovo je vise ne podnosljivo.Sramota sta rade od kluba.A kako bi lijep vikend bio kad bi ujutro osvanulo da je bivsi.Slavit dan kad celavac ode jedan od bitnijih dana u historiji treba da bude
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Ovo je prvi put da pamtim da sam svjesno odlučio da ne gledam utakmicu i ne kajem se. Barem su mi živci malo lakši.
Ako ostave Slota i skontaju u Oktobru da mu ipak treba dati otkaz, pošteno bi bilo da svi kolektivno podnesu ostavku. Svima je jasno već duže vrijeme da od ovoga nema ništa. Čitava ekipa izgleda gore nego prošle godine. Taktički loše, zalaganje nikakvo. Nema tih pojačanja koja to mogu popraviti. Nije realno očekivati novog Kloppa jer takvih nema, ali je jako tužno vidjeti kako se lako uništava sve što je godinama stvarao.
Ako ostave Slota i skontaju u Oktobru da mu ipak treba dati otkaz, pošteno bi bilo da svi kolektivno podnesu ostavku. Svima je jasno već duže vrijeme da od ovoga nema ništa. Čitava ekipa izgleda gore nego prošle godine. Taktički loše, zalaganje nikakvo. Nema tih pojačanja koja to mogu popraviti. Nije realno očekivati novog Kloppa jer takvih nema, ali je jako tužno vidjeti kako se lako uništava sve što je godinama stvarao.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”