Nek je i ne osvojimo, samo da vas otresemo u po MostaraRigoletto je napisao/la:Koliko god da ste planirali popiti sutra, POPIJTE DUPLO
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nisi odavno poslusao onu nasu eminentnu umjetnicu, pa nisi sav svoj. #crno #zlatnoHigh je napisao/la:Glišizacija vam može pomutiti pamet.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Toliko sam mrtav, da mi se ne pušta muzika.joker90 je napisao/la:Nisi odavno poslusao onu nasu eminentnu umjetnicu, pa nisi sav svoj. #crno #zlatnoHigh je napisao/la:Glišizacija vam može pomutiti pamet.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pospi se neopitroidom po ocima, gotovo je.DoeTz je napisao/la:Nek je i ne osvojimo, samo da vas otresemo u po MostaraRigoletto je napisao/la:Koliko god da ste planirali popiti sutra, POPIJTE DUPLO
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ne furaju se kod nas bijele zastaveRigoletto je napisao/la:Pospi se neopitroidom po ocima, gotovo je.DoeTz je napisao/la:Nek je i ne osvojimo, samo da vas otresemo u po MostaraRigoletto je napisao/la:Koliko god da ste planirali popiti sutra, POPIJTE DUPLO

@Pipi mi smo odavno svi na motanim

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
postavite sliku s početka tekme kad su i hz digli koreografiju, nije lijepo staviti sliku manijaka s 1 min a hz iz 2.poluvremena....elamalakia je napisao/la:cikazubo je napisao/la:![]()
A o navijanju je suvisno trositi rijeci, potop pitica..
Na ovoj slici je sjever pun ovo okolo je minsko polje![]()
mogao bi neko pomisliti da ste sami bili na stadionu.....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
[youtube][/youtube]
Sretan vam praznik
Sretan vam praznik

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Odavno ja to govorim, u Engleskoj petoj ligi(koja se racuna kao amaterska liga) ima klubova iz gradova sa 25-30 000 stanovnistva, a gledaoca im svaku tekmu dodje 5 000, travnjaci su im slabi, kisa konstantno pada, skuplje su im i karte od nasih, a nasi klubovi su po mojoj procjeni sigurno negdje iznad sredine u League One po kvalitetu.cikazubo je napisao/la:Nazalost to je tako kod nas balkanaca, samo iz krajnosti u krajnost, ybt gledam jedan hanover ili werder jedni ispali drugi blizu ispadanja al stadion je pun, ne interesuje ljude ni sudija, ni vrijeme, ni sto trener nije ubacio onog a izbacio je ovog, nista ih ne moze sprijecit da napune stadion, kultura takva ybga..tuzlak1987 je napisao/la:Ko je navikao dolaziti ce bili mi prvi ili zadnji. Meni nisu rezultati uopste motiv da dodjem. Kakva vitalnost zemlje tako i na tribinama!
Treba imati kulturu dolazaka na stadion, mi to u BiH nemamo.
Prije sam pisao analize o ovome i cijenama, tacno me je sramota kad vidim tako losu posjetu na nasim stadionima.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Levati valjda kontaju da su iste tribine 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Halalimo kup pod uslovom da izborimo Evropu.....Zrinjski, Sloboda i Radnik u Evropi.......ako neko zeli jos u Evropu iz naseg voljenog glavnog grada, ybg. ljudi smo, mozemo se dogovoriti......bez ikakvih posrednika, punaca, punica, junica......'naći placanje je solarno......tender ce biti uskoro otvoren, samo ozbiljne i jako unosne ponude dolaze u obzir.......
🔴⚫️
- elamalakia
- Kontakt:
Ne vjerujemLakoste je napisao/la:

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Namjestena utamica u mostaru. Velez - Sarajevo kazu Okic noc ranije vidjen u kladionici.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
[youtube][/youtube]samirr je napisao/la:Namjestena utamica u mostaru. Velez - Sarajevo kazu Okic noc ranije vidjen u kladionici.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Sedmi dva pobjego sa biologije.elamalakia je napisao/la:Ne vjerujemLakoste je napisao/la:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
To je tacno, evo neka bilo koji klub bude prvak, duplu krunu da osvoji, doci ce masa raje na proslavu, neka iduce godine sve to ponovi, doci ce nekih 50% raje od proslog puta.tuzlak1987 je napisao/la:Ko je navikao dolaziti ce bili mi prvi ili zadnji. Meni nisu rezultati uopste motiv da dodjem. Kakva vitalnost zemlje tako i na tribinama!
Treba imati kulturu dolazaka na stadion, mi to u BiH nemamo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zrinjski, Sloboda i Radnik i trećeplasirani. Molim te barem propozicije takmičenja kojeg komentarišeš da apsolviraš.Skver je napisao/la:Halalimo kup pod uslovom da izborimo Evropu.....Zrinjski, Sloboda i Radnik u Evropi.......ako neko zeli jos u Evropu iz naseg voljenog glavnog grada, ybg. ljudi smo, mozemo se dogovoriti......bez ikakvih posrednika, punaca, punica, junica......'naći placanje je solarno......tender ce biti uskoro otvoren, samo ozbiljne i jako unosne ponude dolaze u obzir.......

Samo Saraj'vo.
Jel ovo ta grupa sto naplacuje ulaz ostalima, pa ljudi vise nece da im dolazeLakoste je napisao/la:

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: fks74, HeavyBassBlues, NeSamSafetee i 21 gost.