Remi.MortemHz je napisao/la:Ja kazem pobjeda a niko mi ne vjeruje.High je napisao/la:Samo, dakle, tri dana nakon utakmice protiv Maribora dolaze na Koševo. Nije da će puno putovati, ali ipak će biti umorni. Ako još ispadnu, neće biti ni za šta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
0-0
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mislim da se ipak radi o nedostatku obraza. Ne zovu ih djaba opstinski misevi.PitarBordo je napisao/la: Pričao je Čala za Dženu da treba da ide nakon titule - sad zamisli taj nivo nedostatka samokritičnost u ovoj relaciji.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ako neko zeli, neka se pridruzi. Odlucio sam cvrsto da ne idem na utakmicu sa Zrinjskim. Tih 10KM za kartu, uplatit cu plivackom klubu za invalide SPID. http://www.pkspid.ba/
Ako neko zeli, neka se javi do petka, da zajedno uplatimo pare.
Ako neko zeli, neka se javi do petka, da zajedno uplatimo pare.
Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?
Alispahic, Said, Ikande, Stepanov, Cezar, Emerson, Kramar (ili kako vec), Jesic, Cetkovic, Balic... Mogao bih ovako jos. Al ovi nabrojani su kostali pola ovoga kampa, pa skontajte.
https://fkvardar.mk/en/trening-kamp
Alispahic, Said, Ikande, Stepanov, Cezar, Emerson, Kramar (ili kako vec), Jesic, Cetkovic, Balic... Mogao bih ovako jos. Al ovi nabrojani su kostali pola ovoga kampa, pa skontajte.
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 17 jul 2017, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ti znaš šta je.kamppasica je napisao/la:Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?
Mi imamo kamp
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
Kod nas stavili pločice nove u onoj staroj kući pored i raja svršavala. Kontaju normalan kamp košta milijardu. A ono ovo što je do sada urađeno stvarna vrijednost u rangu prosječnog nenamještenog trosobnog stana na Dolac Malti.pasica je napisao/la:Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?
Samo Saraj'vo.
Sad ce doci @ZIP da te napadnepasica je napisao/la:Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?
Sto postavi ovo
Plače mi se!!! Svega mi
Plače mi se!!! Svega mi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je prelijep J*** ti zivot..pasica je napisao/la:Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PitarBordo je napisao/la:zagorski je napisao/la:fera je napisao/la:Ovaj deni hočko se prije 3-4 godine povezivao s liverpoolom a danas mu se ni u sarajevu ne raduju, sta uradi od sebe dijete...
Hase je legenda kluba i kad neko jednog saida nazove legendom treba mu zabraniti ulaz na stadion asim ferhatovic hase. Po saidu se samo stol u metropolisu moze zvati.![]()
![]()
![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Smijem se kladiti da je Vardar u zadnje 4 godine potrošio manje keša od nas. Ali slijepci to ne žele da vide. Busaju se u prsa sa tri terena, novim pločicama u starom kupatilu i doniranom tribinom. Zlu ne trebalo kritikovati kad je nešto očigledno.Evander je napisao/la:Sad ce doci @ZIP da te napadnepasica je napisao/la:Trening kamp, cijena prava sitnica, 4 miliona eura. Sta uradise nasi s parama?
https://fkvardar.mk/en/trening-kamp![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Nemoj to pricati, citaju anamo oni 
Pa mi nismo niti svijesni koliko se para do sad opralo preko tog kampa.
Svaka cast bivsoj upravi. Sebi su napunili dzepove, a klub gurnuli u ruke najgoreg vlasnika u svijetu fudbala.
Svaka cast bivsoj upravi. Sebi su napunili dzepove, a klub gurnuli u ruke najgoreg vlasnika u svijetu fudbala.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 jul 2017, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kaže ne treba javno iznositi šta ne valja, smijat' će se dušmani. Al' okej je javna bruka protiv Zarije recimo. 
Samo Saraj'vo.
Na stranu to sto je najgori. Po nas je mogao biti odlican, jer ono sto je ulozio je bilo sasvim dovoljno da se napravi kamp i iskorak iz ovog sivila (da se razumijemo nikad neces ni naci investitora koji ce ovdje ulagati kao ovi seici, kinezi, rusi itd po zapadu, ne isplati se jednostavno). Al nas naguzise Selimovic, Kusturica i Kantardzic posteno. I sad imamo to sto imamo.Evander je napisao/la:Nemoj to pricati, citaju anamo oni
Samo sto ja i dalje mislim da ovaj kamp nije nemoguce napraviti ako se ima znanja, pa brate ne radi se o 100 miliona.
A na temi
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako Cala konacno pokaze muda i stavi Velkovskog i klinca naprjed imam osjecam da bi to boom bio . Statican napad odg njima. Pa tacno nam je Maribor pokazao koliko problema imaju sa hitrim igracima. Ako opet bude guraj na nekove i kerapi u 16 nema od nas nista . Jel doso onaj Crnogorac iz Buducnosti? Isto tako ako ste primjetili da nam je Oltmpic pravio probleme nazad , probleme tipa 1 na 1. Ne znam sta da kazem , nismo se ni bčizu pokazali kolko smo morali i najvise mi smeta sto imamo upravo trebera koji se boji mladih igraca , a trenutno nam treba koje odkrice za prvi tim. Cala ce koristit opet 13 igraca.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ko je natrpao djepove ??? Dokaz ???Evander je napisao/la:Nemoj to pricati, citaju anamo oni
Ja da znam ko je tuzio bi ga . nit znam koliko je ulozeno u kamp ni koje pare dao . nit koliko treba da se sagradi kamp tako da mislim da je ova prica magla.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Mi nemamo dugova.
Ko je u ovoj drzavi od rata do danas natrpao dzepove? Dokaz?bordobijeli je napisao/la:Ko je natrpao djepove ??? Dokaz ???Evander je napisao/la:Nemoj to pricati, citaju anamo oni
Ja da znam ko je tuzio bi ga . nit znam koliko je ulozeno u kamp ni koje pare dao . nit koliko treba da se sagradi kamp tako da mislim da je ova prica magla.
Trenutno korisnika/ca: Cattivi87, gh0stHZ, nedimmmm1337, PingoFTW i 50 gostiju.