Melek 1Romariooo je napisao/la:protiv barce meleci
[youtube][/youtube]
Melek 2 (Iz veoma specifičnog ugla)
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Melek 1Romariooo je napisao/la:protiv barce meleci
Ne treba tebi klip, samo jedna mala sličica...Romariooo je napisao/la:virtual u pokasaju duhovitosti, kao i uvijek, ako bi ja postavljao klipove dje su vas meleći sacuvali ne bi stigao uploudovati sutra do utakmice, a vidjelo bi se da je bilo meleća ko u dzentskim baštama

imal ikakve sanse da barem za jedno 50 godina zaboravite ovog lika, cije slike ocigledno i u novcanicima nosite, smijensi su navijaci celzija, veliki klubovi kao bayern, juventus, milan, barca itd, koliko samo u svojoj istoriji imaju takvih losih sudjenja a niko se ne sjeca tih sudaca, dok je vama rusima taj celo toliko omrazen kao da je bacio atomsku bombu na stamford bridgeVirtu4l je napisao/la:Ne treba tebi klip, samo jedna mala sličica...Romariooo je napisao/la:virtual u pokasaju duhovitosti, kao i uvijek, ako bi ja postavljao klipove dje su vas meleći sacuvali ne bi stigao uploudovati sutra do utakmice, a vidjelo bi se da je bilo meleća ko u dzentskim baštama
Melek 3
Virtu4l je napisao/la:Ne treba tebi klip, samo jedna mala sličica...Romariooo je napisao/la:virtual u pokasaju duhovitosti, kao i uvijek, ako bi ja postavljao klipove dje su vas meleći sacuvali ne bi stigao uploudovati sutra do utakmice, a vidjelo bi se da je bilo meleća ko u dzentskim baštama
Melek 3
Guardiola i danas ima njegovu sliku u spavaćoj sobi, odmah iznad kreveta.majestic24 je napisao/la:Joj ruznog meleka
Imamo i mi svog konja za utrku, mislim psa.GAL je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... video.html
mulo mazgo jedna ako budes upravu okrenut cu te na razanj i dati kerovima![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.