Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

matanisunje
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la matanisunje » 08 feb 2023, 15:06

ispod Ermire jedno petsto vire

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 08 feb 2023, 15:12

i Artina Qazimi, Besmira Ejupi, Shkodrane Dardishta, Nora Aliti, Gjyla Celiku i ostale

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 08 feb 2023, 15:23

Husika je napisao/la:
08 feb 2023, 15:06
U slobodno vrijeme im je ovo razonoda:
slika
:rol: :rol: :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 feb 2023, 15:29

alemsa je napisao/la:
08 feb 2023, 15:03
To mozda ovi prosjecni igraci imaju problema, dok zvijezdama se gleda kroz prste. Vise mislim da imaju privatne derneke cesce zbog random likova na javnim mjestima, koji znaju namjerno provocirati ne bil popio saku pa da moze tuziti.
Njima je opasnije da će ih neka kurava optužiti za silovanje ili napastvovanje. To im je postao unosan biznis. Iako naravno ima slučajeva gdje je stvarno došlo do toga, ali većinom su to izmišljotine da izvuku pare od njih. Neymar je nedavno pjevao sa brazilskom pjevačicom čini mi se na bini na dan kada je Peleu bio sprovod. Pa su ga snimili i napali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 feb 2023, 15:39

Bundesliga je napisao/la:
08 feb 2023, 15:29
alemsa je napisao/la:
08 feb 2023, 15:03
To mozda ovi prosjecni igraci imaju problema, dok zvijezdama se gleda kroz prste. Vise mislim da imaju privatne derneke cesce zbog random likova na javnim mjestima, koji znaju namjerno provocirati ne bil popio saku pa da moze tuziti.
Njima je opasnije da će ih neka kurava optužiti za silovanje ili napastvovanje. To im je postao unosan biznis. Iako naravno ima slučajeva gdje je stvarno došlo do toga, ali većinom su to izmišljotine da izvuku pare od njih. Neymar je nedavno pjevao sa brazilskom pjevačicom čini mi se na bini na dan kada je Peleu bio sprovod. Pa su ga snimili i napali.
I to im je legitimni rizik... To za Neymara jebga uzimas primjer gdje se desila smrt najveceg Brazilskog fudbalera ikad, i Neymar kao najbolji Brazilsc danasnjice bi trebao pokazati neko postovanje jel, sumnjam da bi ga neko napao da je pjevao na bini prosjecne subote ili utorka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 feb 2023, 15:47

alemsa je napisao/la:
08 feb 2023, 15:39
I to im je legitimni rizik... To za Neymara jebga uzimas primjer gdje se desila smrt najveceg Brazilskog fudbalera ikad, i Neymar kao najbolji Brazilsc danasnjice bi trebao pokazati neko postovanje jel, sumnjam da bi ga neko napao da je pjevao na bini prosjecne subote ili utorka.
Slažem se da je trebao pokazati poštovanje i imali su pravo da ga napadnu. Napadali su oni njega stalno kad je išao u Brazil da se provodi dok je bio povrijeđen, pa izmišljali svašta sa njegovom sestrom :mrgreen: itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 08 feb 2023, 15:55

i ona Foureira se porodila, čestitke

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 08 feb 2023, 17:17

Robust je napisao/la:
08 feb 2023, 14:08
Otelo je napisao/la:
08 feb 2023, 13:52
Lijepo je što Lidl gradi svoj imidž prije ulaska na BH. tržište :salut:

slika
bice sa kuponima jeftinih cokolada na angebotu :rol: :rol: , dobro je sve dok ne stavljaju kao odg amin u komentarima :mrgreen:
Ne kapiram zbog čega ovo ljudi rade ? Čisto iz šprdancije ili imaju neku korist od toga ? Slabo koristim društvene mreže pa nisam upućen. Skoro je ova zajebancija bila sa Škoda Autom.
it's football day

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 08 feb 2023, 17:28

Baboon je napisao/la:
08 feb 2023, 17:17
Robust je napisao/la:
08 feb 2023, 14:08
Otelo je napisao/la:
08 feb 2023, 13:52
Lijepo je što Lidl gradi svoj imidž prije ulaska na BH. tržište :salut:

slika
bice sa kuponima jeftinih cokolada na angebotu :rol: :rol: , dobro je sve dok ne stavljaju kao odg amin u komentarima :mrgreen:
Ne kapiram zbog čega ovo ljudi rade ? Čisto iz šprdancije ili imaju neku korist od toga ? Slabo koristim društvene mreže pa nisam upućen. Skoro je ova zajebancija bila sa Škoda Autom.
jer zivimo u najvecem pakashu evrope koji je zatucan do zla boga , jos na to dodas neobrazovane osobe i dobijes ovo , a tek posebno kad vidis koliko ljudi pushi teorije zavjere ala saurmanove to je tek za ibreta :shock: :shock: staro i mlado ubise sa tim vjerovanjima

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 feb 2023, 17:40

Ma ima tu svega. Često stave one linkove za ispunjavanje prijave, pa se unose lični podaci, nekad hoće da samo skupe lajkove za stranicu.

Ovdje mi nije skroz jasno šta hoće jer traže "samo" da korisnik podijeli stranicu na sedam drugih grupa. Neka je muljaža, ali ne kontam baš.

A kad sam već kod toga:

:rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 feb 2023, 18:04

Baboon je napisao/la:
08 feb 2023, 17:17
Nabildas stranicu lajkovima i followerima i prodajes. Otprilike 10k = 100e.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 feb 2023, 18:31

harden je napisao/la:
08 feb 2023, 18:04
Prije 7-8 godina je to bio najjači biznis daleko, u srednjoj školi se obrtao keš i keš, kupiš skriptu za 20e ili udaraš pop-up reklame za streamove lige prvaka, da bi ušao u stream moraš lajkat tu i tu stranicu, 20k followera za noć, prodaš za 200-250e bez ikakve muke :D
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 feb 2023, 18:39

baboedindzeko09 je napisao/la:
08 feb 2023, 18:31
harden je napisao/la:
Prije 7-8 godina je to bio najjači biznis daleko, u srednjoj školi se obrtao keš i keš, kupiš skriptu za 20e ili udaraš pop-up reklame za streamove lige prvaka, da bi ušao u stream moraš lajkat tu i tu stranicu, 20k followera za noć, prodaš za 200-250e bez ikakve muke :D
Ja sam imao takve stranice ali bez skripti i skupljanja lajkova na varanje, imao jednu popularnu stranicu na fb sa 250K pravih followera (tj. svi su lajkali svojom voljom) i onda sam na njoj reklamirao svoje ostale i tako ih dizao do nekih 100k, sve su bile slicnog karaktera

prodao tu glavnu 2017. za 5000, ove ostale kasnije za ukupno oko 4000 (kasnije sam skontao da sam mogao za daleko vise), dok dan danas imam jedan profil na instagramu sa 35k followera, imao sam ponuda za prodaju ali njega cuvam
Don't believe the hype.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 feb 2023, 18:44

akisarajevo92 je napisao/la:
08 feb 2023, 18:39
harden je napisao/la:
Ja sam imao takve stranice ali bez skripti i skupljanja lajkova na varanje, imao jednu popularnu stranicu na fb sa 250K pravih followera (tj. svi su lajkali svojom voljom) i onda sam na njoj reklamirao svoje ostale i tako ih dizao do nekih 100k, sve su bile slicnog karaktera

prodao tu glavnu 2017. za 5000, ove ostale kasnije za ukupno oko 4000 (kasnije sam skontao da sam mogao za daleko vise), dok dan danas imam jedan profil na instagramu sa 35k followera, imao sam ponuda za prodaju ali njega cuvam
Ista situacija, imao sam jednu glavnu, najveću daleko na našem području za fudbal konkretno, bez ikakvih prevara skupljeni lajkovi, najaktivnija stranica bila daleko. Pokrenuo i web za vijesti i streamove, ubijali pare na AdSenseu, baš se živilo ko lord u srednjoškolskim danima :D Kasnije je prodam za 3000e jer sam ostao sam kao admin (kreten, mogao sam dosta više uzeti, ali u to vrijeme FB baš bio počeo smanjivati reach i sve ostalo).

Bilo je tad aktuelno skupljanje lajkova preko nagradnih igara, lajk+share+oznaci 3 osobe, tad nekad je i krenuo taj val tih nagradnih igara (2012.-2013. godine). Za reklame ugladnom ljudi plaćali dopunom (10km jedna reklama na zidu :D ili wwinom), sjećam se imao po 300-400 maraka kredita jedno vrijeme :urnebes:

A ovo za skripte i sl. to sam uglavnom ono get-quick-rich, nađem nekog što tipa hoće stranicu od 20k za travel agenciju, napumpam je lajkovima preko pop-upa za noć i utakmice između Bayerna i Barcelone u LP i prodam, lahka para a posao nije težak :) Bilo je i banova logično od FB-a, ali brzo se to riješi.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 feb 2023, 18:49

08 feb 2023, 18:44
08 feb 2023, 18:39

Ista situacija, imao sam jednu glavnu, najveću daleko na našem području za fudbal konkretno, bez ikakvih prevara skupljeni lajkovi, najaktivnija stranica bila daleko. Pokrenuo i web za vijesti i streamove, ubijali pare na AdSenseu, baš se živilo ko lord u srednjoškolskim danima :D Kasnije je prodam za 3000e jer sam ostao sam kao admin (kreten, mogao sam dosta više uzeti, ali u to vrijeme FB baš bio počeo smanjivati reach i sve ostalo).

Bilo je tad aktuelno skupljanje lajkova preko nagradnih igara, lajk+share+oznaci 3 osobe, tad nekad je i krenuo taj val tih nagradnih igara (2012.-2013. godine). Za reklame ugladnom ljudi plaćali dopunom (10km jedna reklama na zidu :D ili wwinom), sjećam se imao po 300-400 maraka kredita jedno vrijeme :urnebes:

A ovo za skripte i sl. to sam uglavnom ono get-quick-rich, nađem nekog što tipa hoće stranicu od 20k za travel agenciju, napumpam je lajkovima preko pop-upa za noć i utakmice između Bayerna i Barcelone u LP i prodam, lahka para a posao nije težak :) Bilo je i banova logično od FB-a, ali brzo se to riješi.
tad sam se ja i odlucio za prodaju kao je fejs krenuo zajebavati sa reachom i kad su totalno promjenili izgled facebook stranica

jedan lik mi je i ukrao stranicu od 110k, s njim neko vrijeme saradjivao, on je imao kao neki kvazi sajt pa bi na posjetama uzimali neki mjesecni iznos od 1000 do 1500, ali kasnije sam se s njim posvadjao i otjerao ga u pm jer su ti clanci koje je postavljao uglavnom bili neka najzesca perverzija a na to narod naravno najvise ulazio

jedino sto sam ja koristio da navucem vise ljudi je kad okacis sliku pa u opis stavis (oznaci osobu koja ... itd) pa onda neko od tih tagovanih prijatejla ako mu se svidi i zaprati, plus tvoja objava zavrsi kod vise ljudi na pocetnoj
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 feb 2023, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 feb 2023, 18:51

08 feb 2023, 18:49
tad sam se ja i odlucio za prodaju kao je fejs krenuo zajebavati sa reachom i kad su totalno promjenili izgled facebook stranica

jedan lik mi je i ukrao jednu stranicu od 110k, s njim neko vrijeme saradjivao, on je imao kao neki kvazi sajt pa bi na posjetama uzimali neki mjesecni iznos od 1000 do 1500, ali kasnije sam se s njim posvadjao i otjerao ga u pm jer su ti clanci koje je postavljao uglavnom bili neka najzesca perverzija a na to narod naravno najvise ulazio
Ronaldo i Irina imali sex na plaži! POGLEDAJTE! (FOTO+VIDEO), ni ne postaviš članak već ti padne web od previše posjeta :urnebes:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 feb 2023, 18:56

08 feb 2023, 18:51
08 feb 2023, 18:49

jedan lik mi je i ukrao jednu stranicu od 110k, s njim neko vrijeme saradjivao, on je imao kao neki kvazi sajt pa bi na posjetama uzimali neki mjesecni iznos od 1000 do 1500, ali kasnije sam se s njim posvadjao i otjerao ga u pm jer su ti clanci koje je postavljao uglavnom bili neka najzesca perverzija a na to narod naravno najvise ulazio
Ronaldo i Irina imali sex na plaži! POGLEDAJTE! (FOTO+VIDEO), ni ne postaviš članak već ti padne web od previše posjeta :urnebes:
taj rad :rol: ali ovaj je stavljao i neke erotske price tipa "zavukao mi je ruku u gacice i onda.." pa moras uci da vidis (ovo je najblazi primjer koji sam mogao dati)

na tome se uzimalo najvise pare sto se tice klikova ali mi nije odgovoralo jer na duze vrijeme mi je unistavalo stranicu

eto apropo onoga sto se neki zale zasto ss objavljuje slicne tekstove i slike :mrgreen:
Don't believe the hype.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 feb 2023, 18:57

Kotiga :rol: :rol: :rol:

Ikona.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 feb 2023, 18:58

Jao cirkusa na potjeri, koja legenda :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 08 feb 2023, 19:00

08 feb 2023, 18:44
Ista situacija, imao sam jednu glavnu, najveću daleko na našem području za fudbal konkretno, bez ikakvih prevara skupljeni lajkovi, najaktivnija stranica bila daleko.
Neka Nogomania NM je nekad 2013-2014 harala, da nisi to ti? :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.