Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
ohoooooooo sta je ovoooo
Mladost bi ostala u ligi ako ostane igrat u Zenici, znam o cemu pricam. Mislim da bi redom svi dolazili uzimat bodove u Kaknju...
Mladost bi ostala u ligi ako ostane igrat u Zenici, znam o cemu pricam. Mislim da bi redom svi dolazili uzimat bodove u Kaknju...
Zasluzena pobjeda Mladosti danas. Nema se ljudima sta prigovoriti. Odovicev poraz je bio danas. Koliko je pobjeda donio svojim odlukama,ali danas je on izgubio utakmicu.
Sljece kolo protiv Slobode je pobjeda pod moranjem,a cim je tu pritisak nema nista od toga. Danasnjom partijom smo se oprostili od borbe za titulu. Jedino za sta treba sad da se bori je izlazak u europu.
Sljece kolo protiv Slobode je pobjeda pod moranjem,a cim je tu pritisak nema nista od toga. Danasnjom partijom smo se oprostili od borbe za titulu. Jedino za sta treba sad da se bori je izlazak u europu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti od Mladosti, ljudi su klasicna PL ekipa.. Mogu i opstati sto da ne
Bolji su npr od Veleza sigurno
Bolji su npr od Veleza sigurno
fuj savez dopustate da Grande Seljo gubi, drzava nesto duradi
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Yebem ovu ligu i savez kad su dopustili da zeljo izgubi 
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Hocemo komitet za spas!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sramota za sudiju koji je nadoknadio samo 4 minute. Sudiju suspendovat i savez napolje.Heller je napisao/la:fuj savez dopustate da Grande Seljo gubi, drzava nesto duradi
ZZ
Bravo ljudinoYYY je napisao/la: Sve ostalo su vam satro price, sto nam je Mladosd iz Doboja, to ste nam i vi i svako drugi, uredu je da se pokusavate busati i da pokusavate da nam parirate, ali budite realni, jer ispadate i vise nego smjesni i iskompleksirani ujedno.
Jedan grad, jedna ljubav!
Mladost ludost.
Zodiac je napisao/la:Mladost ludost.
Tako je!! Travnik pojma nema, druga liga...
2/3 zelje mi se ispunile ali dobro realno Sarajevo nije moglo drugacije zavrsit...
2/3 zelje mi se ispunile ali dobro realno Sarajevo nije moglo drugacije zavrsit...
nadajmo se da je treba s hromozomom viska upravuGifron je napisao/la:Bravo ljudinoYYY je napisao/la: Sve ostalo su vam satro price, sto nam je Mladosd iz Doboja, to ste nam i vi i svako drugi, uredu je da se pokusavate busati i da pokusavate da nam parirate, ali budite realni, jer ispadate i vise nego smjesni i iskompleksirani ujedno.![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
- dr.van nostrand
- Kontakt:
doboj/kakanj

1. pobjeda sezone, mada iskreno, niko ih nije uspio do sada nadigrat

1. pobjeda sezone, mada iskreno, niko ih nije uspio do sada nadigrat
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Dobro je Sto SE ovo desilo.neka galaktikosi shvate svi igraju fudbal,i smanje aroganciju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
halo Grande Papane polako da opusteno ovo je lose po vas ima da vas otresemo ko slinu papcicu mali kompleksasHeller je napisao/la:fuj savez dopustate da Grande Seljo gubi, drzava nesto duradi
51%--------49%
Evo su vec poceli, tipican nas mentalitet, svi smo istiRN87 je napisao/la:Standard je prosjecan i grehota je sto niste iskoristili priliku a dobro ste igrali, za mjesec dana cete pljuvati svakog svog igrača jer nemate sirine
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Cestitke ekipi Mladosti na pobjedi..
Kao sto sam vec napisao na temi Slobode plasim se sad meca na Grbavici,jer ce Zeljo sve uraditi da pobjedi,da li igrom na terenu ili mutnim radnjama kao npr promoc sudija !
Kao sto sam vec napisao na temi Slobode plasim se sad meca na Grbavici,jer ce Zeljo sve uraditi da pobjedi,da li igrom na terenu ili mutnim radnjama kao npr promoc sudija !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne dipr!harry_90 je napisao/la:Cestitke ekipi Mladosti na pobjedi..
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Njihova igra i jesu sudijeharry_90 je napisao/la:Cestitke ekipi Mladosti na pobjedi..
zeka_tm87 je napisao/la:halo Grande Papane polako da opusteno ovo je lose po vas ima da vas otresemo ko slinu papcicu mali kompleksasHeller je napisao/la:fuj savez dopustate da Grande Seljo gubi, drzava nesto duradi![]()
![]()
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.