Na stranu sve, ali ta pjesma nikada nije mi odgovarala za početak utakmice, kao himna. Prije svega jer navijači nikada je nisu znali pratiti (pogotovo sjever, kod djela grb što kuca), a i preduga i prespora za svoju dužinu, nismo mi Liverpool.bibula je napisao/la:Još kad puste mi smo divovi u nedjelju ima da se roknem....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Slažem se, ali haj to inekako neg me nervira refren mi smo divovi...divovi koji ne mogu proći Zariju...PitarBordo je napisao/la:Na stranu sve, ali ta pjesma nikada nije mi odgovarala za početak utakmice, kao himna. Prije svega jer navijači nikada je nisu znali pratiti (pogotovo sjever, kod djela grb što kuca), a i preduga i prespora za svoju dužinu, nismo mi Liverpool.bibula je napisao/la:Još kad puste mi smo divovi u nedjelju ima da se roknem....
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa dobro malo promjenimo u "Mi smo divovi, svakome smo plijen, naš je cijeli svijet u bordove obojen"bibula je napisao/la:Slažem se, ali haj to inekako neg me nervira refren mi smo divovi...divovi koji ne mogu proći Zariju...PitarBordo je napisao/la:Na stranu sve, ali ta pjesma nikada nije mi odgovarala za početak utakmice, kao himna. Prije svega jer navijači nikada je nisu znali pratiti (pogotovo sjever, kod djela grb što kuca), a i preduga i prespora za svoju dužinu, nismo mi Liverpool.bibula je napisao/la:Još kad puste mi smo divovi u nedjelju ima da se roknem....
Samo Saraj'vo.
Treba prije utakmica puštat Sarajevo, ljubavi moja, i pjevat je s tribina. Mene stid i pomislit na divove sad.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo dzaba davno govorili da nema brige sto se tice buducnosti kluba.PitarBordo je napisao/la:Hajde de, nije više milijarder barem.ElCartel11 je napisao/la:Znaci Vardar izbacio Malmo...
Jel' jos nekoga sram reci, da imamo gazdu milijardera?
https://www.forbes.com/profile/vincent-tan/
(Frajko ima 11 djece tek sad to vidim hahaha)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Frajko gotovo upolovio bogatstvo u zadnjih 7 godina. Sačekat da čučne još 200-300 miliona, onda će mu svaka firma u kojoj ima stake biti važna.MortemHz je napisao/la:Nismo dzaba davno govorili da nema brige sto se tice buducnosti kluba.PitarBordo je napisao/la:Hajde de, nije više milijarder barem.ElCartel11 je napisao/la:Znaci Vardar izbacio Malmo...
Jel' jos nekoga sram reci, da imamo gazdu milijardera?
https://www.forbes.com/profile/vincent-tan/
(Frajko ima 11 djece tek sad to vidim hahaha)
Treba vidjeti kakav je s bratom rođenim, ako ga ovaj ne voli ponudi se njemu da nas otkupi. Ionako ima više repa od Vincenta.
Samo Saraj'vo.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ja bih pustao Idi, idi neznalice, da ne vidim tvoje lice... pa ko se pronadje a vjerujem da bi mnogi.skoroalen je napisao/la:Treba prije utakmica puštat Sarajevo, ljubavi moja, i pjevat je s tribina. Mene stid i pomislit na divove sad.
Utorak prodje, a nama niko ne dodje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne puštati ništa što asocira na bordo prijatelje,imali smo sijaset poslijeratnih ofiraža ali "divovi" je najveća od svih
VVVBK
VVVBK
Mene zanima samo pobjeda..
A ti ces se opet povuci u rupu kao i svaki put kad se napravi dobar rezultat i pokusaj pozitivne atmosfere...
Na kraju krajeva, ti ionako neces pratiti utakmice FkS. Ti bojkotujes.
Nadam se napokon pametnoj igri i pobjedi aBd, da se istinski navijaci ovog kluba mogu radovati!!
A ti ces se opet povuci u rupu kao i svaki put kad se napravi dobar rezultat i pokusaj pozitivne atmosfere...
Nadam se napokon pametnoj igri i pobjedi aBd, da se istinski navijaci ovog kluba mogu radovati!!
Nesta se hitno mora poduzeti,ne mozemo samo sjediti i gledati kako nam klub propada!
Nesta,neka mogucnost mora biti,protesti,bojkoti,skupljanje para,klinac-palac bilo sta...
Valjda ima medu onima koji vole fks neko pametan i odlucan da nesta pokrene.
Nesta,neka mogucnost mora biti,protesti,bojkoti,skupljanje para,klinac-palac bilo sta...
Valjda ima medu onima koji vole fks neko pametan i odlucan da nesta pokrene.
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za razliku od tebe, mene jedna utakmica nikad nije zanimala, niti poraz niti pobjedam.Zip je napisao/la:Mene zanima samo pobjeda..
Ja malo stvari gledam sire. Gledam sta ce sutra biti. Mi ni bolje ni gori necemo biti pobijedili ili zijanili sad u nedjelju. I dalje cemo imati vise direktora nego veznih igraca i dalje cemo imati vlasnika koji ne zna pravila i koji onako usput kupuje klubove i ne mari za iste. I dalje ce ostati cinjenica da dvije godine samo nazadujemo, da smo slagani za kamp, da smo ispali od amatera...
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Evo Rijeka dade 7 golova u drugom pretkolu LP, mi dali 3 u prvom pretkolu EL
A mi ostali kojima se ne svidja ovaj sunovrat od Borusije na ovamo koji je ocit u svim segmentima , mi nismo navijaci. Ma i da pobjede Zrinski sa onom supackom Calinom igrom opet ne valja kako se radi , ne zna se u kojem pravcu idemo , jel nam akademija cilj, jel nam osvajat trofeje cilj , kazu nam jednu stvar urade drugu . nemoj da citiram Valentina u vezi Duljevica i kapitalaca. Mislim niko nikom ne moze rec ti nisi navijac, to mi je ne znam , sega. Neko je isfrustriran sto smo prodali klub i svi smo mislili da u zamjenu dobijamo nesto, da cemo bit makar u ovoj ligi dominatni ,i razumljivo je da su ljudi ljuti da se nerviraju , jer ovo je postao sou amaterizma i bezkurca.Zip je napisao/la:Mene zanima samo pobjeda..
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Možda nismo dali 7 golova, ali barem smo ispali.mirzatele je napisao/la:Evo Rijeka dade 7 golova u drugom pretkolu LP, mi dali 3 u prvom pretkolu EL
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prvo smo se poredili s Dinamom, pa s Partizanom i Zvezdom, sad Rijeka a danas je neko Osijek spomenuo. Kako smo krenuli, za 5 godina ćemo se poredit s Varaždinom i Čukaričkim (Rijeka i Osijek su svakako trenutno jači od nas al' po pitanju tradicije i historije nisu). Na šta nam klub spade. Plakyy.mirzatele je napisao/la:Evo Rijeka dade 7 golova u drugom pretkolu LP, mi dali 3 u prvom pretkolu EL
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro ovo mu je sigurno posljednja utakmica u EL u ove godine. Bukvalno moze spakovati kofere i sutra otici u Sarajevo ili Portugal.ado-hz je napisao/la:ovaj Hoćko....Srećko kako li se vec preziva u prvoj postavi buducnosti sad protiv partizana.....neko je rekao da je otisao u portugalsku 2 ligu al evo nije. Mozda jos ima sanse da ga dovedemo...hmmm
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vec slijedece godine bit cemo bara bara sa Slogom Simin Han.skoroalen je napisao/la:Prvo smo se poredili s Dinamom, pa s Partizanom i Zvezdom, sad Rijeka a danas je neko Osijek spomenuo. Kako smo krenuli, za 5 godina ćemo se poredit s Varaždinom i Čukaričkim (Rijeka i Osijek su svakako trenutno jači od nas al' po pitanju tradicije i historije nisu). Na šta nam klub spade. Plakyy.mirzatele je napisao/la:Evo Rijeka dade 7 golova u drugom pretkolu LP, mi dali 3 u prvom pretkolu EL
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Nije dobro braćo.