NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Predlazem ban za ovakve stvari 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
[GLEDANOST NA PECARI]
Hram nogometa u Širokom Brijegu iz godine u godinu bilježi sve veću posjetu,tako i ova sezona pokazuje da je Pecaru u domaćih 20 utakmica u svim natjecanjima (Europa,kup,prvenstvo) posjetilo ukupno 45.000 ljudi što daje prosjek od 2.250 ljudi,ta brojka za ovakav gradić od 30ak tisuća građana odlična.
Najveći broj gledatelja skupio se na europskoj utakmici u 2.pretkolu kada smo ugostili Aberdeen a skupilo se nešto manje od 6.000 gledatelja.
Što se tiče prvenstvenih utakmica Pecara je najpunija bila u listopadu u pobjedi nad Zrinjskim (2:1),kad je na Pecaru došlo 5.000 gledatelja.
U proljetnom dijelu prvenstva u 7 utakmica na Pecari je ukupna posjeta bila 15.000,a najveći broj je privukao naravno derbi sa Zrinjskim (4.500).
Ukupan broj navijača kroz 16 domaćih utakmica prvenstva glasi 33.500,prosjek 2.093.
Iz sezone u sezonu se klub diže u svakom smislu,pa tako i s brojkama navijača koji su prepoznali rad Uprave,trenera i igrača i uvijek su vjerni 12.igrač.
Hram nogometa u Širokom Brijegu iz godine u godinu bilježi sve veću posjetu,tako i ova sezona pokazuje da je Pecaru u domaćih 20 utakmica u svim natjecanjima (Europa,kup,prvenstvo) posjetilo ukupno 45.000 ljudi što daje prosjek od 2.250 ljudi,ta brojka za ovakav gradić od 30ak tisuća građana odlična.
Najveći broj gledatelja skupio se na europskoj utakmici u 2.pretkolu kada smo ugostili Aberdeen a skupilo se nešto manje od 6.000 gledatelja.
Što se tiče prvenstvenih utakmica Pecara je najpunija bila u listopadu u pobjedi nad Zrinjskim (2:1),kad je na Pecaru došlo 5.000 gledatelja.
U proljetnom dijelu prvenstva u 7 utakmica na Pecari je ukupna posjeta bila 15.000,a najveći broj je privukao naravno derbi sa Zrinjskim (4.500).
Ukupan broj navijača kroz 16 domaćih utakmica prvenstva glasi 33.500,prosjek 2.093.
Iz sezone u sezonu se klub diže u svakom smislu,pa tako i s brojkama navijača koji su prepoznali rad Uprave,trenera i igrača i uvijek su vjerni 12.igrač.
Igraj Široki ti si najbolji!
Sljedeće godine jos jace!!!96BadBoy je napisao/la:[GLEDANOST NA PECARI]
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Nikad više ljudi u majicama sa simbolima kluba i grada,to me najvise veseli96BadBoy je napisao/la:[GLEDANOST NA PECARI]
Samo jedno ime
Ma još je to slabo sto se tiče majica, Fan shop se još više treba aktivirati po tom pitanju, češće organizirati nagradne igre,druženja,akcije i sl.
A pun je qurac onih što dolaze u crvenim
majicama i ostalim drečavim bojama,u koje se ne da gledat.A isto tako prođem kroz grad,sjednem na kavu,ne možeš vidjeti dvoje ljudi u obilježjima kluba 
A pun je qurac onih što dolaze u crvenim
Igraj Široki ti si najbolji!
Crvene,zute i zelene zabranit na stadionu 
Meni je fino bilo vidjet na finalu kupa,sve crno,plavo i bijelo.
Meni je fino bilo vidjet na finalu kupa,sve crno,plavo i bijelo.
SAMO ŠIROKI!
Pa meni se cinio kao pristojan branic, li-la sa Bralicem, samo ne znam zbog cega nije igrao u drugom dijelu sezone gore, svadja sa Musemicem?
Vidim da mu je istekao ugovor, bolje on nego Brekalo
Vidim da mu je istekao ugovor, bolje on nego Brekalo
HRHB
HRHB
Igor Bubnjic je slobodan igrač, treba mu poslat ponudu.
Majketi di iscupate ta imena....koje su to lige?
Novakovic igra za Sarajevo, al koliko sam skuzio otpisao ga Musemic, Bubnjic bivsi igrac Udinesea, trenutno u Inter Zapresicu, 2 nastupa za Hrvatsku cini mi se. Morao si cut za oba ova igraca.york je napisao/la:Majketi di iscupate ta imena....koje su to lige?
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Okle lova za Bubnjica
Obicno igraci koji odu iz Sarajeva proigraju(citaj Zrinjski
), a i zadnji put kad samo doveli igraca Sarajeva, bio je pun pogodak
Obicno igraci koji odu iz Sarajeva proigraju(citaj Zrinjski
HRHB
HRHB
Kakva je situacija sa Tonijem Jovićem u Zrinjskom ? Do kada ima ugovor ? Nije se nešto naigrao ove sezone kod Bake.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Bio je on manje vise standaran, pa je imao jacu ozljedu i pauzirao je dosta. Poslje je manje igrao cini mi se.
NK Široki Brijeg
Jedino vam je Mate Pehar slobodan ovog ljeta od igraca Zrinjskog. Jovica bi mogli dovest ako se potrudite, tesko da ce on biti opcija na spicu u nas, druga, a kamoli prva.jozo121 je napisao/la:Kakva je situacija sa Tonijem Jovićem u Zrinjskom ? Do kada ima ugovor ? Nije se nešto naigrao ove sezone kod Bake.
The Nobles ⚔
Toni je vec imao predugovor sa Sirokim pa se na kraju odlucio za Zrinjski
A ne znam iskreno kakvu bi motivaciju imao neki igrac Zrinjskog u drugom klubu iz BiH...
A ne znam iskreno kakvu bi motivaciju imao neki igrac Zrinjskog u drugom klubu iz BiH...
HRHB
HRHB
Nešto sam skeptičan da ćemo nešto specijalno zaraditi na transferu Lončara. Nije mi Rijeka nešto popularna po visokim odštetama. Valjda naši znaju šta rade
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Baraban dobio BH drzavljanstvo. Samo da bude zdrav, on je veci nivo od ove lige.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- Evolve
- Kontakt:
Nije.crozla je napisao/la:Baraban dobio BH drzavljanstvo. Samo da bude zdrav, on je veci nivo od ove lige.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: akobasmoram13, Arma00, Combattente87, Necto, Perotti, Rahatlokum, Rahma i 41 gost.