Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 19 apr 2012, 00:31

dovesti Drogbu, a otjerati Del Piera!? Moj Agnelli pucaj sebi u glavu!
MENI MOJE, A VAMA VASE

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 19 apr 2012, 01:04

Kaže Di Marzio da je večeras Paratici bio na Stamford Bridgeu da posmatra Drogbu. 8-) :mrgreen:

Utakmicu 37. pretposljednjeg kola ove sezone protiv Cagliarija ćemo igrati u Trstu, iako je već pričalo ranije o tome, večeras je to i zvanično potvrđeno. Dakle, još jedna domaća utakmica. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 apr 2012, 09:12

Vittoria Risi, por.no zvijezda koja navija za Juve je navodno bila na stadionu

http://www.tuttosport.com/video/gossip/ ... +tifa+Juve" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:

eto Borigolu društva... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 apr 2012, 09:40

Vittoria je mačka... svi mi Juventini ovdje sa foruma bi joj imali šta reći... :lol: :mrgreen:

Ma ostaje Delpa momci vidjeti ćete... (nada zadnja umire :( )

Gledam sinoć Drogbusinu, valja se i pada, folovi-golovi ali da je klasa - jest.
Jedan od najboljih napadača zadnjih 7-8 godina, 34 kuke ali sinoć je vrhunski odigrao. Kakvi su ludi Marotta i Agnelli eto njega u Juve, odlično je fizički pripremljen i nešto što Conte traži.
Ne kažem da ne bih volio nekog mlađeg i perspektivnijeg (Džeko, Cavani) ali i Drogba bi imao šta reći u Conteovoj jurišnoj četi.
Ne sviđa mi se ideja o ''tjeranju'' Alexa da bi se dobelo opet napadača od 34 godine.
Vidio sam još jedan Delpin slobodnjak, mogu rahat održati obećanje i odbiti kakvu garu koja pokuša da me safata 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 19 apr 2012, 10:32

Sto se tice Drogbe obavezno dovesti ako može,al da mu nije plata veca od 4 mil.sto je realna plata a frajer je sinoc stvarno pokazao da je umjetnik,na leđima mu Mascherano i Puyol a on lagano primi loptu ko da je sam na stadionu.A Alex je jedan bio i ostace i trebaju mu dati produženje ugovora al stvarno, barem jos samo jednom da potopi Real a onda nek se oprosti jer nemguce je gledati Alexa u nekom drugom klubu, a ovaj Damiao 80% dolazi u kod nas.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 apr 2012, 10:58

Alek je veliki igrač i šteta je što mu se bliži kraj karijere. Na neki način razumijem i rukovodstvo (što se odlučilo da ga pusti), ipak Juve korača prema tituli, a kad je zgrabi, valja tu i ostat. :)

Bilo je priča kako bi Wenger mogao kupiti Del Piera i bez razmišljanja mogu reći kako bih ga volio vidjeti u Arsenalu, al' ipak čini se da od toga nema ništa.

Btw. Alek je ,uz još jednog sada već vašeg igrača, Pirla, meni najdraži italijanski igrač. Još se nisu rodili ti koji će njih zamjeniti. Giovinco mi se svidja, al' ne vjerujem da će biti njihova klasa.

Inače, logovah se da vas pitam ima li kakvih vijesti o Johanu Djurou? Čini mi se kako su talijanski mediji objavili kako je blize u Juventusa, a ja talijanske medije slabo pratim (da ne ka'em nikako ,bilo bi ružno :mrgreen: ).

Ko zna kad ću ponovo šta napisati na ovom pdf-u, jer mi je mrsko "trčat" na sve strane , držim se Premiershipa, jer ga pratim, svake sedmice makar 2-3 tekme, ako ne i više, pa da vam poželim sreću i da ovojite Scudeto.

Vazda ste mi bili draga ekipa, ALI uz Milan. :mrgreen: Biće da više "mrzim" (pa ne mrzim, nemam nikakvo mišljenje o njima) Inter, nego što simpatišem Juve i Milan. :lol: To je ono što se tiče najveće trojce.

Sve u svemu na vas je red da osvojite. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 19 apr 2012, 11:27

Necete se valjda obrukati poput Reala :roll: Prodati legendu kluba pred sami zalazak karijere ? :| Ne ponovite istu gresku kao Madriđani.Da sam navijac Juve-ta otis`o bih maksuz do tog predsjednika i iscup˙`o bi mu Ademovu jabucicu :!:
Chelsea F.C.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 apr 2012, 11:50

Del Pieru ističe ugovor..navijači prave peticije, svaki put kada se igra tekma bude mali million transparenata o Alexu i da treba ostati...ali to se sada pita predsjednik kluba koji je naglasio na početku sezone da je Alexu ovo posljednja sezona u Juventusu...Alexu se još igra..on bi htio da igra do 40.godine...i sam je priznao da mu teško pada ova realnost što igra malo ili nikako...ali to je baš realnost...sa klupe može biti odličan...pokazao je to vec par puta ove sezone...u meni još postoji nada da će ostati...da će nas iznenaditi tim na kraju sezone...već mi je palo teško kada je Dado otišao...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 19 apr 2012, 12:18

[youtube][/youtube]

Ahhhhhhhhhhh come gioca Del Piero :!:
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 apr 2012, 12:36

Alessandro Del Piero će, očigledno, biti ostavljen na cjedilu od strane svog kluba. Čelnici Juventusa ne žele da mu ponude produžetak ugovora koji ističe u junu a ne pomažu ni upozorenja navijača da se tako nešto uradi.

Jedini koji u odlasku Del Piera vidi pozitivne aspekte je nekadašnji igrač Juventusa, GianLuca Vialli. On smatra da je i za Del Pieera bolje da okonča karijeru jer bi to bilo solomonsko rešenje.

"Legitimno je pravo Juventusa da svoju budućnost gradi bez Del Piera. Njegovo prisustvo plaši ostale napadače jer se ne osjećaju dovoljno slobodni sve dok je on u timu. Činjenica da se na klupi nalazi tako važan igrač njima je opterećujuća i nisu sposobni da preuzmu potpunu odgovornost na sebe" rekao je Vialli.

Ekipa Juventusa nalazi se na odličnom putu da osvoji titulu u Italiji pošto trenutno zauzima vodeću poziciju na tabeli Serije A ispred Milana koji ima bod zaostatka.

Vidjećemo hoće li naredne sezone u Ligi Šampiona Juve u svojim redovima još uvek imati iskusnog Del Piera ili će se u junu odreći njegovih usluga.

:x
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 19 apr 2012, 13:31

slika

ovako zamišlja CDS da će to biti u sezoni 2012/2013...

CDS još piše da bi Verratti danas trebao postati naš igrač..odlične vijesti...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 19 apr 2012, 14:19

Meni lično se uopšte ne sviđa ova postava, Chiellini nije za lijevog beka, to svako živ zna, u napadu je katastrofa, bolje dovesti kakvog beka za 15 miliona, nego Dedea na štopera, kad na toj poziciji već imamo 3 odlična igrača.

I ova priča oko Robbena mi se ne sviđa nikako, u Serie A se igra tvrda i čvrsta odbrana, on je najbolje igrao u Španiji i Njemačkoj gdje je odbrana totalno zanemarena kao sastavni dio igre.

Izgleda da samo zagrizli i za Lewandovskog iz Dortmunda. :mrgreen:

U srijedu će nam suditi Bergonzi, ove sezone nas je par puta zakinuo, nije nam svirao čist penal protiv Leccea, a i kao četvrti sudija je bez razloga isključio Contea.

Nego, igra li ko od vas PES 2012? Jeste li primjetili da je KONAMI u novom data packu povečao ocjene pojednim igračim? Posebno Marchisiu, Vidalu i Lichtsteineru. :mrgreen: :lol:
Volim te, Željo!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 apr 2012, 15:18

Pozdrav, promjenio sam nick nije mi se prosli (Glupost :mrgreen: ) svidao pa sada sam pod ovim valjda nece biti nikakivh sankcija a ako i bude nije frka :lol:

Podrzavam ideju kao sto vidite :D
Alessandro Del Piero !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 apr 2012, 15:49

Meni lično se uopšte ne sviđa ova postava, Chiellini nije za lijevog beka, to svako živ zna, u napadu je katastrofa, bolje dovesti kakvog beka za 15 miliona, nego Dedea na štopera, kad na toj poziciji već imamo 3 odlična igrača.
+++++
I ova priča oko Robbena mi se ne sviđa nikako, u Serie A se igra tvrda i čvrsta odbrana, on je najbolje igrao u Španiji i Njemačkoj gdje je odbrana totalno zanemarena kao sastavni dio igre.
+++++
Izgleda da samo zagrizli i za Lewandovskog iz Dortmunda. :mrgreen:
-
U srijedu će nam suditi Bergonzi, ove sezone nas je par puta zakinuo, nije nam svirao čist penal protiv Leccea, a i kao četvrti sudija je bez razloga isključio Contea.
-
Nego, igra li ko od vas PES 2012? Jeste li primjetili da je KONAMI u novom data packu povečao ocjene pojednim igračim? Posebno Marchisiu, Vidalu i Lichtsteineru. :mrgreen: :lol:
/
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 19 apr 2012, 16:05

Pozzzzzzz Juventini evo da se pridruzim akciji Del Piero :D :D

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 19 apr 2012, 16:14

Ne vidi ti se avatar. :P

Vialli: Saigrači se plaše Del Piera

Odluka Juventusa da ne ponudi Del Pieru novi ugovor na kraju sezone naišla je na odobravanje Gianluce Vialija.

Legenda Juventusa smatra da je najbolje da Del Pjero ode jer njegovi saigrači ne mogu da pruže maksimum dok je prisutan u ekipi.

Alesandro Del Pjero će, očigledno, biti ostavljen na cedilu od strane svog kluba. Čelnici Juventusa ne žele da mu ponude produžetak ugovora koji ističe u junu a ne pomažu ni upozorenja navijača da se tako nešto uradi.

Jedini koji u odlasku Del Pjera vidi pozitivne aspekte je nekadašnji igrač Juventusa, Đanluka Vijali. On smatra da je i za Del Pjera bolje da okonča karijeru jer bi to bilo solomonsko rešenje.

"Legitimno je pravo Juventusa da svoju budućnost gradi bez Del Pjera. Njegovo prisustvo plaši ostale napadače jer se ne osećaju dovoljno slobodni sve dok je on u timu. Činjenica da se na klupi nalazi tako važan igrač njima je opterećujuća i nisu sposobni da preuzmu potpunu odgovornost na sebe" rekao je Vijali.

Ekipa Juventusa nalazi se na odličnom putu da osvoji titulu u Italiji pošto trenutno zauzima vodeću poziciju na tabeli Serije A ispred Milana koji ima bod zaostatka.

Videćemo hoće li naredne sezone u Ligi Šampiona Juve u svojim redovima još uvek imati iskusnog Del Pjera ili će se u junu odreći njegovih usluga.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 19 apr 2012, 16:42

Gledam anketu na JB, '' da li bi više voljeli scudetto ili da Alex ostane '' .. vala koliko god da mi je Alex drag, ja bih izabrao scudetto ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 19 apr 2012, 17:01

ima trac da Zenit nudi 20 miliona za Matria, uzet odmah, a cujem da smo pratili Kalua na sinocnjoj LP utakmici, majko mila koje sranjje od igraca, ne bi ga dzabe. :twisted:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 apr 2012, 17:11

@hare

Pa i sam Alex kada bi birao da on ode, a da zna da će Juve dići pehar - izabrao bi to.

@Arnelinho

Pisalo se za Djoroua nešto, mislim da su engleski mediji to prenijeli, znam da bi vi voljeli da ga se otarasite, pogotovo za tu svotu (7M) :mrgreen: , ali sigurno je da neće biti ništa od toga.
Ne trebaju nam stoperi, a čisto sumnjam da bi se u suprotnom odlučili za neitalijanskog igrača, nije to praksa baš kod nas.
------

Spomenuo je neko brukanje, mi ne prodajemo Alexa jer mu ugovor ističe, čovjek uskoro puni 38 godina, svi znaju kakvo je mišljenje navijača po tom pitanju, ali klub će nastaviti živjeti, neke stvari neće biti iste, ali tako je to, vrijeme prolazi.

I prije gradnje stadiona se ovako pisalo, Alex mora igrati na novom stadionu, gdje će ga se sada otarasiti i slično, Alex je potpisao jednogodišnje produženje, sada opet navijači traže da ostane da bi igrao LP.

I ako ostane, opet će sljedeće godine u ova doba se pisati, Alex mora ostati i pokušati osvojiti Lp u Juventusu, to će ići ciklično, a kraj se ipak nazire. :(

Ne bih da branim nikoga ovdje, ali stvari su takve, jednom mora doći kraj.

Naravno, kao i svi, ja bih da Alex ostane još jednu sezonu.

Ali, osipam se na priče kako je Juve uvrijedio Alexa, kako ga ne poštuje i slične gluposti, Juve je dao sve Alexu, Baggia su prodali zbog njega i obezbijedili Alexa za čitav život, Alex je uzvratio tako što je postao legenda kluba.

Uzajamno poštovanje je uvijek postojalo i ne bih da se vuku nekakve paralele sa slučajem Raul.

Vezano za meč, goreg sudiju mi nismo mogli dobiti, nevjerovatno je da za tako važan meč bude delegiran diletant u vidu Bergonzia koji nas godinama zakida i koji je zbog onog sramnog suđenja kada je protiv nas izmislio 2 penala - sudio mečeve Serie B.

Izgleda da će danas biti sastanak vezan za definiranje uslova i prelaska Verratia.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 apr 2012, 17:25

Scudetta ce biti ali ovakvih legendi tesko, Alex prije scudetta definitivno. Sve je prolazno ali treba mu dopustiti da zavrsi karijeru u Juventusu kada on to zeli jer ne pravi uopste probleme zbog ne igranja.
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []