Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nista novo, otkad uvode 4g mobilni je **** postao.2 minute radi pa pola sata ne radi.Da hoce vise zavrsiti te radove, kad mi najvise zatreba internet nemam gaSarmelino je napisao/la:Jel jos kome mobilni ne radi
probaj ugasit pa upalitSarmelino je napisao/la:Jel jos kome mobilni ne radi
Ja bi to metno u rižu odma al eto svakom svojeVarg je napisao/la:probaj ugasit pa upalitSarmelino je napisao/la:Jel jos kome mobilni ne radi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Lijepa klima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Podrska. Samo zbog ovih motorista koji divljaju
Ko nas bre zavadi ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Načelnik općine Vogošća se nakon 2.5 - 3 godine sjetio da MUP ne radi svoj posao na onom semaforu na ulazu u Vogošću. Sve pet, beavo majstore samo čudno da si se aktivirao po tom pitanju 48 sati nakon što je smaknut zeleni komesar a stavljen komesar od strane šestorke. Pa dal je ovo realno 
- Fantasista
- Kontakt:
U najgoroj afričkoj zemlji nema ovakvih stvari. Maloprije gledam Pandurevićku na N1, šta žena napriča za Tegeltiju glava me zaboli.
Opet me banovaše na klixu, postajem dvokorak i tobe klix komentara. Ne daju poštenom svijetu ni anonimno prijetiti.
- Fantasista
- Kontakt:
Samo se ti igraj, poderat će te murija k'o onog iz Tuzle kad je prijetio.Osim13 je napisao/la:Opet me banovaše na klixu, postajem dvokorak i tobe klix komentara. Ne daju poštenom svijetu ni anonimno prijetiti.
Pravi dvokorak i tobe klixa je onaj mostarski rambo, ima 500 accountova, ne znam što mu IP adresu ne blokirajuOsim13 je napisao/la:Opet me banovaše na klixu, postajem dvokorak i tobe klix komentara. Ne daju poštenom svijetu ni anonimno prijetiti.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Ma nek i dođu da znam da će doć kupio bi kakvog naoružanja i poredo po stanu ko da pripremam napad neki terorističkiFantasista je napisao/la:Samo se ti igraj, poderat će te murija k'o onog iz Tuzle kad je prijetio.Osim13 je napisao/la:Opet me banovaše na klixu, postajem dvokorak i tobe klix komentara. Ne daju poštenom svijetu ni anonimno prijetiti.
Jes jes, on i onaj bulevarKulesza je napisao/la:Pravi dvokorak i tobe klixa je onaj mostarski rambo, ima 500 accountova, ne znam što mu IP adresu ne blokirajuOsim13 je napisao/la:Opet me banovaše na klixu, postajem dvokorak i tobe klix komentara. Ne daju poštenom svijetu ni anonimno prijetiti.
Bulevar samo promjeni onu cifru, sa bulevar500 na bulevar800
- legenda reala
- Kontakt:
jesi to Bregi jbavo materOsim13 je napisao/la:Opet me banovaše na klixu, postajem dvokorak i tobe klix komentara. Ne daju poštenom svijetu ni anonimno prijetiti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I njemu i onom ko ga je doveolegenda reala je napisao/la:jesi to Bregi jbavo materOsim13 je napisao/la:Opet me banovaše na klixu, postajem dvokorak i tobe klix komentara. Ne daju poštenom svijetu ni anonimno prijetiti.
Banuju odma kad napišeš kako bi spavao sa nekom kad je plaćeni članak. Pa ne glumi fukaru kad si platila članak da promoviraš silikone plati i mandal bravu na komentare
- Sarrifufna
Tu sam i pao, jbgSarrifufna je napisao/la:na Kembridz pa spavaj